fbpx
Kaj konkretno pomeni to potovanje?

21 dni zapored se boš vsak dan , povezoval/a z akaškimi zapisi tvoje duše (vsakdo se bo povezal s svojimi zapisi) ter s posebnimi razbistritvenimi prošnjami v tvoje akaške zapise vnašal/a dušno poravanavo.

Naša duša je vpeta v določene vzorce in načine delovanja ter marsikdaj živi v določenih omejitvah, ki so lahko nastali zaradi nepodpornih odločitev v preteklosti (odločitve, ki za dušo niso podporne so prisotne tako pri izbiri odnosov kot tudi službe itd. Če je teh odločitev preveč, duša težko spet najde sebe oz sploh kadarkoli zaživi iz sebe). 

Osebe, ki bodo sprejete v to potovanje glede na predhodni pregled duše, bodo tako razreševale te nepodporne odločitve, krepile svojo dušno svetlobo in za sabo puščale omejitve, ki se kažejo kot navezanosti, ujetost na takšen ali drugačen način.

Namen potovanja je, da v 21 dneh tvoja duša pride do izraza ter se osvobodi omejitev, ki jih odkrivaš sproti.

V tem času prejmeš informacije iz tvojih akaških zapisov in priporočila tebi za tvoje življenje, da ga živiš čimbolj usklajeno s tvojo dušo ter pozitivni in negativni aspekt tvoje duše skozi tvoj primarni energijski center.

Takoj po prejeti prijavi, (v kateri mi nujno napiši svoje rojstne podatke), se povežem s tvojimi akaškimi zapisi ter preverim, če ima tvoja duša kake omejitve: blokade do resnice, svetlobne fasade ali lupine (kar v svojem življenju čutiš kot ujetosti in stalno zatikanje ali ciklanje na takšen ali drugačen način). Preverim tudi ali so bile tvoje dosedanje odločitve zate podporne ali ne.

PRIJAVE S TVOJIMI ROJSTNIMI PODATKI (DATUM, URA IN KRAJ ROJSTVA TER ZA ŽENSKE OBVEZNO DEKLIŠKO IN POROČNO IME) in s tvojim privoljenjem, da lahko vpogledam v tvoje akaške zapise, SPREJEMAM na svoj email alenka@prisluhni-sebi.si.

Za to potovanje se lahko kadarkoli odločiš ter ga izvajaš kjerkoli si.

Kaj pa tvoja investicija?

21 dnevno potovanje te stane 250e.

Kaj prejmeš?

Pregled tvojih dušnih osnov iz tvoji akaških zapisov: ali ima tvoja duša blokade do resnice, svetlobne fasade ali lupine, ima podporne odločitve ali pač ne.
Akaški zapisi so kot nebeška knjižnica v kateri je zapisano celotno tvoje življenje – vendar pa imaš vedno možnost izbire in kreiranja svoje realnosti.

Branje tvojih pripadajočih božanskih energijskih  centrov: energijskih centrov je 8 in so delno simetrične s čakrami na fizičnem telesu, le da imajo na nivoju duše malce drugačen pomen, saj ti razkrivajo našo vitalno življenjsko energijo( vsaka posamezna duša je vezana na en primarni energijski center, nekatere imajo tudi sekundarnega) in kako v skladu s tem delati odločitve, ki bodo za nas podporne – vsak udeleženec prejme svojo razlago energijskega centra, ki ga vodi in pri njem prevladuje ter usmeritve, kako se še bolj uskladiti s tem aspektom delovanja duše.

Npr: moj primarni energijski center je Božansko sočutje (1.center), kar mi prinaša, da sem predana in z močnim občutkom pripadnosti skupnosti. Če znam to zaživeti, je moje življenje polno. Medtem ko je moj negativni aspekt tega energijskega centra osamitev in zapadanje v samoto in če bi živela negativno polarnost oz se ne bi zavedala možnosti svoje izbire in možnosti, ki jih imam znotraj obeh aspektov tega centra, bi me to vodilo v pretirano žrtvovanje za vsako ceno, v podrejenost, kar bi moji duši še dodatno “škodovalo” oz bi bila to zelo nepodporna odločitev in sčasoma bi začela izgubljati delčke svoje duše. Zato je pomembno zame, da vem kam spada moja duša, kakšne so njene kvalitete glede na energijski center ter da se lahko orenitiram in delam odločitve, ki so za mojo dušo podporne.

21 dni razbistritvenih prošenj v skupini za osvoboditev in za poravnavo svoje duše – kar tvojemu življenju prinese spremembe na takšen ali drugačen način (korak naprej, kjer že dolgo stojiš, olajšanje, razumevanje doslej nerazumljenega itd – odvisno od posameznika in stanja njegove duše.

4 video vsebine o Duši in njenem svetu + gratis meditacijo z nadangelom Sandalfonom Uravnavanje tvoje Božanske iskre

Prijava je sprejeta na mail s tvojimi rojstnimi podatki. Ko preverim tvojo dušo, prijavo potrdiva z nakazilom.

Prijave na alenka@prisluhni-sebi.si

 

Stranke, ki so že prehodile 21 dnevno pot, pravijo:

“21 dni Dušna osvoboditev je izjemno potovanje “skozi čas”. Čas prej, zdaj in potem. Je kot vožnja na ROLLERCOASTER, UP AND DOWN. Meni osebno je prineslo ogromno, najbolj pa me veseli da mi je dalo odgovore na vprašanja “kdo sem?, kaj sem? In zakaj sem?”. Izboljšala sem svoje življenje, olajšala sem si delo in način življenja, odstranila neka trda prepričanja ki so mi dejansko bile, nič drugega kot samo ovira na poti. Toplo priporočam, kar pogumno na poti da “SPOZNATE SEBE”. Hvala Alenka Gaja Bergant” B.N.

“Moj izziv v tem potovanju je bil zelo čustven in globoko boleč. Kajti odpiraš tiste globoke rane in dejansko vidiš kaj in kako se je vse nabiralo in kako si lahko sam na nek način škoduješ in potem preko Akaških zapisov prideš do spoznanja, kaj ti je ves čas želela duša sporočiti….meni osebno je bil velik doprinos to potovanje in vpogled v svojo dušo. Če te zanima priporočam , kajti meni je pomagala morda lahko tudi tebi…..in moja odločitev je da bom še enkrat šla čez to svojo potovanje…” S.

“Skozi to potovanje, sem odkrila način na kateri delujem. Ugotovila sem, kaj se mi je nabiralo vsa ta leta, od kje izvirajo moje rane, predvsem zakaj so se mi stvari nabirale. Iskreno sem bila presenečena ko sem prvič poslušala akaške zapise- vse je tako resnično, res te zadane direktno v tvoj center. Tudi sama razmislajm, da bi to pot ponovila, ker je neprecenljiva.” D.Đ.

“Dusna osvoboditev je meni prinesla se zadnji koscek do notranjega miru. Spoznanje, kaj želim in kaj ne potrebujem. Prinesla mi je svobodo vame v mojo družino. Ne da se z besedami opisati, kaj vse človek lahko doživi ob takih dogodkih. Vem, da se vedno ostaja učenje dela v sebi, za sebe, a ni mi niti trenutka žal za to čarobno doživetje. Hvala Alenka Gaja Bergant, da sem lahko bila del tega potovanje.” M.R.S.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.