fbpx
5 korakov do odpuščanja

Trenutno sem vključena v runsko zdravljenje, ki sem ga sama pripravila in ga sama vodim ter usmerjam in obenem sodelujem v programu. 🙂

V sklopu tega tudi pri meni prihaja do močne regeneracije odnosov na splošno.

V drugem tednu tega močnega energijskega zdravljenja, sem se tudi sama znašla pred korakom odpuščanja ljudem, ob katerih sem začutila bolečino, ranljivost, nespoštovanje itd.

Čeprav sem kot duša prisotna in usmerjena v svobodno sprejemanje in razumevanje in predvsem v sprejemanje svoje odgovornosti za svoje občutke, pa vseeno obstajajo situacije, v katerih še nisem prodrla v ozadje same bolečine, nespoštovanja itd.

Popolnoma normalno, ker je to proces in je del celotnega življenja v fizičnem telesu.

Pa vendar sem se zavestno odločila, da s tem energijskim zdravljenjem želim vstopiti prav v to zavedanje in preseganje situacij, ki so del preteklosti ter jih še hranim v sebi.

Kakšna je torej pot do odpuščanja, ki jo hodim?

-DOVOLI SE USTAVITI TER SLIŠATI OBČUTKE – čas je, da prisluhneš ; to nikakor ni lahek korak in zahteva svoj čas in tvojo notranjo pripravljenost ob pravem času in v pravem trenutku

-PREPOZNAJ POTREBE, KI SE SKRIVAJO V OZADJU – osnovne človeške potrebe so ljubezen, spoštovanje in ko nam nekdo tega ne nudi oz se odzove drugače, ob tem začutimo bolečino, s katero se objamemo, da bi se zavarovali. Bolečina ni nekaj, kar je stalno prisotno v fizičnem telesu, ampak je orodje, ki si ga sami izberemo za svoj odziv iz svoje ranljivosti in potrebe po zaščiti.

-Z NAJVEČJO MERO SOČUTNOSTI IN LJUBEZNI SE OBJEMI TER SI DAJ TISTO, KAR SI POTREBOVAL/A, KO SI ZAČUTIL/A BOLEČINO – samo ljubezen do sebe je tista, ki te maksimalno nahrani ter ti ponudi varnost in zavetje, ki ju vedno potrebuješ (to ne pomeni, da je ljubezen do sebe popolna ali da sebe nikoli ne boš prizadel/a , ampak da se trudiš biti do sebe ljubeč/a in spoštovan/a – ta korak te že oddalji od situacije, v kateri si čutil/a, da te je nekdo prizadel, saj se zavedaš, da tvoja ljubezen do sebe ni popolna in tudi ljubezen drugih ni popolna)

-KO ZADOVOLJIŠ SVOJE POTREBE, NE ČUTIŠ VEČ TAKO MOČNO TE BOLEČINE ALI ZAMERE, ČEPRAV ŠE VEDNO OBSTAJA NEKJE V TEBI – druge osebe niso na svetu zato, da bi izpolnjevali tvoje želje ali tvoje potrebe, le sam/a lahko najbolje poskrbiš zase brez pričakovanj, kako bodo drugi v odnosu do tebe (ne glede na to ali gre za partnerja, brata, sestro, starše – s človeškimi očmi in njihovo vlogo imamo v sebi in gojimo močna pričakovanja, kaj in kako naj bi izgledalo v posamezni vlogi in kako bi se nekdo zaradi posamezne vloge “moral” obnašati do nas, zato je naša slika, ki jo ustvarimo marsikdaj ločena od realnosti in od ljubezni same. Vsakdo ima svojo dušno pot in se obnaša tako, kot se glede na to, kar je kot oseba – od nas pa je odvisno ali delovanje posameznika razumemo osebno in s prizadetostjo, ker se ni odzval tako, kot smo si zamislili ali lahko sprejememo osebo takšno, kot je brez da se ščitimo z ranljivostjo in bolečino). Odkod potem sploh prihaja ranljivost? Je ranjen in prizadet le naš ego? O tem v naslednjem prispevku

-ZADNJI KORAK SPUŠČANJA IN ODPUŠČANJA TER OSVOBAJANJA OD ZAMERE, PA JE LAHKO PONOVNO SESTAVLJEN IZ MAJHNIH, A GLOBOKIH NOTRANJIH KORAKOV PRI ČEMER SO NA MESTU ENERGIJSKE TEHNIKE, RUNE ALI DRUGE TERAPEVTSKE MEDITACIJE, KI SLUŽIJO SVOJEMU NAMENU, DA SE VSA ZAMERA TUDI ENERGIJSKO ODSTRANI IZ NAŠEGA FIZIČNEGA TELESA – vsako čustvo, občutek in odnos pustijo svoj pečat predvsem na našem energijskem telesu, zato je celostna osvoboditev možna le z vključenim energijskim delom.

Sama sem že pred zadnjim korakom, da osvobodim odnose in jih razbremenim vse bolečine, jeze, zamere na energijskem nivoju. Pri tem mi seveda močno pomagajo Rune. <3

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.