fbpx
5 razlogov, zakaj je pomembno predelati in preseči svojo čustveno preteklost.

Vsi imamo svoje čustvene rane, travme in svojo čustveno preteklost na takšen ali drugačen način.

Kot ljudje smo ranljivi, h čemur “paše” zraven to, da nas stvari prizadanejo, da začutimo bolečino, rane itd.

Vendar pa nas naša čustva, rane, travme lahko držijo na mestu ali v življenju v preteklosti, če jim ne damo pravega mesta ali jih ne presežemo.

Kaj to konkretno pomeni?

Poznam kar nekaj ljudi, ki so bili do svoje smrti čustveno popolnoma prestrašeni ter so na svet in življenje gledali skozi oči majhnega otroka in travm, ki so se jim takrat zgodile, kar jim je krojilo življenje, ki so ga zaradi prtljage životarili in nikoli živeli.

Zakaj je pomembno, da to področje urediš = presežeš svojo čustveno preteklost?

👉 Če želiš resnićno živeti in se počutiti živo/ega

👉 Če želiš razbremeniti svoje fizično telo ter si ne kreirati množičnih bolezni

👉 Če želiš od življenja nekaj dejansko imeti

👉 Če želiš živeti svobodno

👉 Če si želiš ustvariti življenje, kot si ga želiš

Deli naše čustvene prtljage so tako čustvene vezi, rane in travme s strani očeta, kot s strani mame – te dvoje rane predstavljejo osnovo vsega – nemalokrat slišim od osebe, da bo čakala dokler bo potrebno (tudi če bo čakala do smrti) da jo bodo starši končno začeli sprejemati in imeti radi.

Ampak veš kaj delaš s tem sebi?

Odgovornost za svoje življenje prelagaš v roke tistih, ki jih čakaš, da bodo končno naredili tisto, po čemer hrepeniš, obenem pa sama v sebi životariš ter se posledično prilagajaš za ceno sebe in svojega življenja, ki ga dejansko nimaš.

Tudi sama sem bila na tej poti, dokler nisem odgovornosti za svoje življenje vzela v svoje roke in si končno dovolila, da živim (tega od staršev nisem prejela) ter da uživam in si izpolnjujem svoje želje in sanje.

Moje življenje je dobilo popolnoma drugačno dimenzijo.

Ker pa imamo te čustvene prtljage res lahko kar veliko, se zavedaj, da je to pot in proces ter da ne obstaja čarobna palčka, s katero bi lahko čez noč presegla vse – še posebej pa ne gre brez tega, da postaneš pred sabo popolnoma gola in golo iskrena.

Ker se tudi pri meni predvsem v letu 2020, pojavijo nepredelana čustva in tista, ki jim še nisem dala mesta – navsezadnje sem samo človek- in ker imam veliko konkretnega znanja in tehnik za samopomoč, sem tako sebi, kot tebi pripravila nov online program za preseganje čustvene prtljage ob pomoč kristalov, Angelov, Samorogov in energijskih terapevtskoh meditacij.

Če te program zanima, si več preberi s klikom na gumb spodaj.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.