fbpx
5 skrivnosti kvalitetnih vodenih meditacij

V današnji poplavi meditacij, si jih poslušala že mnogo, ampak resnično nobena ti ni ustrezala. Vse so bile nekako predolge, ali energija v njih ni bila prava. Zmotil te je glas in da enostavno ni to to.

kaj pa če bi jih vodila sama… S tem bi lahko bi naredila točno takšno, ki ti ustreza…

Tudi sama sem bila na tem mestu predolgo. Zato sem si upala in se izobrazila, da sam začela sama zase voditi kvalitetne in obenem močne energijske meditacije, ki prinašajo globoke rezultate:

Res ni bilo prijetno vedno znova iskati tiste prave meditacije, da bi se z njimi nahranila, regenerirala, prejela jasnost, se razbremenila in obenem energijsko razrešila tisto, kar sem v tistem trenutku potrebovala.

Ker sem našla, danes s tabo delim 5 osnov kvalitetnih energijskih meditacij ali vizualizacij.

  1. Dolžina 15 – 30 minut – ni vsaka kratka ali dolga meditacija kvalitetna, pa vendar v zelo dolgi meditaciji fokus upade ter izgubiš svojo sproščenost ali pa ob njej celo zaspiš. Npr: Meditacijo poslušaš sede… po 10 minutah se lahko zgodi, da postaneš trda, dati položaj ni več neudoben… kaj šele po več kot 30 minutah… Si predstavljaš biti v enem položajo več kot 30 minut? Ne glede na to, da si nekje daleč v meditaciji, pa je fizično telo tisto, preko katerega vstopiš v samo meditacijo in ga zaznavaš tudi, ko se prepustiš meditaciji.
  2. Skrbno izbrana energijska bitja (Angeli, Boginje, Vnebovzeti mojstri, kristali)- »za vsako bolezen rožca raste« in tako tudi za vsako skrb, breme, težo obstaja določeno energijsko bitje, ki jo najbolj učinkovito zareši, saj ima vsakdo popolnoma svojo nalogo in svoje področje, ki ga obvlada. Npr: ko za meditacijo izbereš Angele nasplošno, oni naredijo svoje delo in te objamejo, ker pa niso zadolženi za določene naloge, ti ne morejo konkretno pomagati in te namesto, da ti pomagajo pri transformaciji, samo sprostijo in meditacija ni toliko učinkovita, kot bi lahko bila.
  3. Kvalitetna zgodba vizualizacije, ki mi omogoči, da jo doživim z vsemi čutili- zgodba vizualizacije je tista, ki prinaša konkretne rezultate le, če jo doživiš skozi otip, vonj, čutilo in pogled. Zato je pomembno okušanje vsega skozi vid – če začutiš barvo, kako te objame, ti prinese to veliko, ne?
  4. Primerna glasba v ozadju – glasba, ki je usklajena s samo zgodbo glede moči, obenem pa ravno dovolj tiha in obenem ravno dovolj glasna, da je prisotna ter da ima svoj efekt v zgodbi. Če je glasba preglasna, se enostavno ne morem sprostiti in slediti besedam, ne morem se fokusirati na samo zgodbo in doživetje v meditaciji.
  5. Voditelj, ki s svojim glasom zna povleči v samo meditacijo ter omogoča, da jo globoko doživiš – pretih, preglasen ali celo grob glas te ne more popeljati na pot izkušanja same zgodbe ter ti prinesti globljih rezultatov – glas mora biti nežen, nepretih, samozavesten in doživet. Vse je samo energija in zato meditacijo, kjer oseba z glasom deluje žalostno, agresivno in ki me ne zna popeljati v to, da sprostim svoje telo, nima učinka name in ne naredim toliko, kot bi lahko, če bi se uskladila s prijetnim glasom, ki me vodi.

Kako sem s tem pomagala sebi?

Najprej sem odkrila pot, da preko meditacije res lahko dosežem njen namen, da si podarim globoko izkušnjo, obenem pa sem si s pripravo meditacije, lahko odprla pot ter prejela tudi konkretno pomoč Nebeškega bitja, ki sem ga v meditacijo povabila, da so mi odstranili tisto, česar sama nisem znala.

Zato, da se naučiš vseh teh korakov ter da sama sebi pripraviš kvalitetne energijske meditacije, te srčno vabim na Spletno delavnico Vodenje energijskih meditacij in vizualizacij.

Z njimi boš pomagala tako sebi, da se razbremeniš, nahraniš, vzpostaviš globlji stik z Vesoljem, kot tudi tvojim najbližjim. Svojim bližnjim boš z meditacijo, ki jo boš skreirala, pomagala s tem, da bodo naredili korak naprej, se osvobodili vzrocev, prepričanj, da bodo bolj svobodni itd

Na delavnici boš prejela:

V njej boš prejela znanje:

✔️Kako povezati sebe z Vesoljem
✔️Kako vzpostaviti globlje zaupanje z Vesoljem
✔️Kako skrbeti zase in za svoje energijsko telo
✔️Kako očistiti ter napolniti sebe z Angeli
✔️Kako sestaviti dobro zgodbo meditacije/vizualizacije
✔️Kaj je odgovornost vsakega vodja kvalitetnih meditacij/vizualizacij ter kako to izvajati
✔️Kako dobro zaključiti meditacijo/vizualizacijo, da kot energijski element res doseže močen učinek pri pomoči drugemu
✔️Kako vse znanje, ki ga že imaš s področja energijskega sveta, povezati v eno

Pridruži se mi na tej magični meditaciji in užij sadove razbremenjenosti in lahkotnosti.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.