fbpx
Ko uporaba Afirmacij prinese bogato darilo

Afirmacije so besede/misli, ki imajo moč/težo, da si z njimi kreiramo življenje.

Najbolj znana po uporabi Afirmacij je svetovno znana Louise Hay.

Z njenim načinom uporabe sem se srečala že pred mnogimi leti, a iskreno mi je bilo to vedno tuje- afirmacije, ki bi jih lahko uvrstili pod “pozitivne”.

Zakaj?

Zato, ker z razumom nisem mogla dostopati do čutenja ljubezni, zaupanja, vrednosti sebe itd, ampak sta bila ta dva dela v meni ločena. Kar konkretno pomeni, da nikakor nisem mogla začutiti besed, ki sem jih govorila v smislu afirmacije. Zato mi to ni pomagalo, saj nikoli nisem bila pristaš življenja iz razuma in poti navzdol, ampak je bilo osnovno moje čutenje in pot iz čutenja navzgor.

Danes bi rada delila s tabo prav to pot- pot navzgor in postopno odkrivanje vrednosti besed mojega razuma in skrivnostne povezanosti moje intuicije in uma.

Po mnogih letih sem se ponovno zavestno ustavila ob afirmacijah.

Vendar pa moram poudariti, da sem do trenutka, ko sem se ponovno ustavila ob afirmacijah, že odkrila globoko povezavo svoje intuicije in vlogo uma na poti mojega življenja iz sebe, predvsem pa sem odkrila kaj točno si “govorim” in čutim vsak dan.

Kako sem do tega prišla?

Kot duša sem vedno usmerjena v samorazvoj in bolj, kot je pot polna izzivov in kompleksnosti, bolj zavestno sem šla direktno skozi to. Nikoli me ni potegnila lažja ali bolj ovinkasta pot, ampak sem šla “direktno čez ogenj”. Ne, nisem še fizično šla čez žerjavico, ampak podzavestno sem vedno živela življenje hoje čez žerjavico. Moja pot, ki sem jo iz podzavestne spremenila v zavestno in v njej neskončno uživam.❤️

Zato vedno znova globoko raziskujem sebe in vse delčke tako duše, kot fizičnega telesa. To me je postopoma pripeljalo do tega, da mi je končno in z veliko truda, uspelo povezati moj razum z intuicijo- ampak po poti navzgor: iz mojega čutenja do postopnega odkrivanja vloge razuma pri tem. Glede na to, da je vse del moje enosti, morata biti nekako povezana ali pač? O ja, sta!❤️

In tako sem ponovno prišla do afirmacij, ki prinašajo lahkotnost in začela odkrivati njihovo vrednost.?

Dosedaj so mi afirmacije predstavljale črnobel svet- čutila sem, da s tem zakrijem prvotne občutke (npr strah). Zakaj? Zato, ker bili moji vodilno občutki: strah, bolečina itd, zato se z občutkom ljubezni niti nisem bila sposobna poistovetiti- jih začutiti. Potrebovala sem dolgo pot razreševanja sebe, da sem lahko danes v njih odkrila tisto, kar se skriva v ozadju oz nekaj več- kar pomeni, da sem jih spoznala v njihovi celoti. ? Bistvo afirmacij ni v tem, kar si želim govoriti, da bi prekrila občutke… temveč, da spodbudim novo čutenje- čutenje, ki me sedaj vodi, usmerja in s katerim kreiram- ki se skriva za afirmacijo… Npr: ob afirmaciji Vredna sem, začutim svobodo, mir in ljubezen in s tem te občutke v sebi prebudim, jim dam mesto. A zaradi tega se ne prekrijem strahu, ki je del celote,. Pridejo nova čutenja, ki mi dvignejo “vibracijo” in s katerimi lahko kreiram. Strah še vedno ima svoje mesto- ga “ne tlačim” ali prekrijem, le da ni več vodilni. Vsi občutki so vedno prisotni, le odvisno katerega izberem? afirmacije so v pomoč da izberem “prave” občutke za kreiranje in manifestacijo ter se z njimi povežem. ? Osnova čutenja obilja: izbira❤️

Danes z afrimacijo VREDNA SEM tako močno začutim svojo vrednost in ljubezen, da me vedno znova nahrani in “pocrklja”

Če se ti torej zgodi, da ti “pozitivne” afirmacije ne pomagajo, je največkrat zaradi zgodbe, ki sem jo imela tudi sama. Afirmacije delujejo in spodbujajo Zakon privlačnosti na podlagi moči tvojih občutkov, ki so v ospredju.

Zato ti želim poudariti pomen afirmacij, ki jih vsak dan nezavedno sama uporabljaš in s katerimi kreiraš- afirmacije lahko spodbujajo lahkotnost ali prinašajo težo… in vse to je odvisno samo od tebe, saj ti sama prav vsak trenutek kreiraš realnost:

Ko si polna jeze, bolečine, žalosti itd prihajajo afirmacije prav iz tega in z njimi “vodiš” vsak dan.

Med afirmacije, ki izvirajo iz teh občutkov spadajo: Težko je… nikoli mi ne bo uspelo… nisem vredna… nesposobna sem…

To so afirmacije?

Ja, so, saj te te besede vodijo v tvoji akciji ter vplivajo na to, da te je še bolj strah, da čutiš, da nisi sposobna itd.

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.