fbpx

Mentorski program Pot k moji duši, je program, ki ti omogoča globlji stik s svojo dušo, prepoznavanje sebe kot duše ter konkretna pot k svoji duši po korakih.

Izbiraš lahko med 1 mesečnim ali 3 mesečnim.

1 mesečni mentorski program zajema:

✔️ 1 mesečno spremljanje in načrtovana in zavestna hoja na pot k tvoji duši

✔️ vsak teden 2 x 1h telefonskega ali osebnega pogovora po potrebi

✔️ 3 posnete meditacije: za razbremenitev, za energijsko čiščenje delčkov tvoje duše, za stik s tvojim fizičnim telesom

✔️ 4 posnetih meditacij: iniciacija za dvig zavesti, vpogled v dušne pogodbe, vpogled v dušne zaobljube, vpogled v pretekla življenja

3 mesečni program zajema:

✔️ 3 mesečno spremljanje in načrtovana in zavestna hoja na pot k tvoji duši

✔️ vsak teden 2 x 1h telefonskega ali osebnega pogovora po potrebi

✔️ 3 posnete meditacije: za razbremenitev, za energijsko čiščenje delčkov tvoje duše, za stik s tvojim fizičnim telesom

✔️ 4 posnetih meditacij: iniciacija za dvig zavesti, vpogled v dušne pogodbe, vpogled v dušne zaobljube, vpogled v pretekla življenja

✔️ Munay ki inciacije

✔️ branje dušnega zapisa – le-ta ti odkrije tvojo glavno karmično lekcijo, naravnanost tvoje duše ter kdo/kaj si kot duša

S pomočjo mentorskega programa:

✔️ prideš globlje v stik s svojo dušo

✔️ razrešiš marsikatero “neprijetno situacijo” v svojem življenju

✔️ smiselno začneš povezovati svoje življenje skozi očo tvoje duše

✔️ se razbremeniš in lahkotno zaživiš

CENA IN NAČIN PLAČILA:

1 mesečni program:

TRAJA 30 DNI

CENA: 190 e

3 mesečni program:

TRAJA 90 DNI

CENA: 550e

Plačilo 1-4 obroki:

 1. mesečni program: plačilo v enem obroku 190e ali v dveh obrokih 2 x 100e

3.mesečni program: plačilo v enem obroku: 550e, plačilo v dveh obrokih: 2x285e, plačilo v 3 obrokih: 3x195e, plačilo v 4 obrokih: 4x150e

Prijava in informacije na info@prisluhni-sebi.si ali preko spodnjega obrazca.

MENTORSKI PROGRAM JE NA VOLJO LE 1X LETNO: ZAČETEK: NOVEMBER 2019

Za 1 mesečni mentorski program so na voljo 3 mesta, za 3 mesečni mentorski program pa le 2 mesti.

  Prijava na novice
  Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
  Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
  Irma J.

  Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
  Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

  Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

  Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

  I.H.
  Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
  Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
  Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
  Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
  Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
  Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
  N.D.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.