fbpx
Odprtje fizične PE sredi centra Škofje Loke

Po dobrih 2,5l delovanja v spletni oz virtualni pisarni, je prišel čas, da svojo pisarno prenesem v fizično obliko.

Mesto, ki je z mano povezano že od malega, in ima mesto v mojem srcu, ampak se konkretno res nikoli nisem z njim povezala.

Nikoli zares odkrivala bogastva Škofje Loke, čeprav vem za vse, kje je kaj.

18.10., ko sem tudi uradno prevzela svoj poslovni prostor direktno v centru Škofje Loke (mnogi se ob tem držijo za glavo, kaj mi je😂), jo prvič dozivljam tudi na energijski način ter sredi centra odkrivam magično povezanost celotnega mesta💕

Hitro sem odkrila kotiček, kjer se bom razvajala in ki sem ga že v preteklosti rada obiskala, sedaj ima pa drugačno vlogo povezano z mano kot podjetnico💕

dav

Poleg tega, da je to kotiček, ki je moja pisarna, pa je obenem tudi Energijski svetovalni kotiček, v katerem bom opravljala vse energijske terapije, kot tudi nekatere delavnice (nekatere delavnice še naprej ostajajo spletne), posebne doživljajske večere, meditacije in predavanja za majhne skupine.

Svoj energijsko svetovalni kotiček sem uradno že odprla s prvo meditacijo, ki sem jo izvedla v živo.

Ker pa mojemu delu daje poseben pečat prisotnosti nevidnih bitij in ker se ob stiku z mano zares nikoli ne srečaš samo z mano, te srčno vabim na Dneve odprtih vrat.

Čemu so namenjeni?

Da se tudi osebno srečamo
Da prideš po delček energijske podpore – da tudi osebno začutiš, kako te lahko energijsko podprem
Da podelim s tabo, kaj se bo dogajalo v energijskem svetovalnem kotičku v naslednjih mesecih
Da odgovorim na tvoja vprašanja

Kako bodo potekali?

Zaradi samega prostora, bom sprejemala manjše skupine (7 oseb naenkrat). Tako v nedeljo, 3.11., kot v ponedeljek 4.11., je časovno razporejeno zaradi same organizacije na okvirno 1,5h za posamezno skupino.

Poleg tega, da se bomo družili ter da ti podelim dogajanje pri meni v naslednjih mesecih, bo vsak udeleženec prejel svoje osebno kanalizirano sporočilo, po zaključku dnevov odprtih vrat pa vsi udeleženci na svoj email prejmejo tudi posebno kanalizirano meditacijo v mp3 obliki, ki bo posneta samo za obiskovalce ob dnevu odprtih vrat 🙂

Zaradi same organizacije ter prejema osebnih sporočil in meditacije, SO OBVEZNE PRIJAVE na info@prisluhni-sebi.si ali na 031 866 757!

Posamezni termini skupini:
3.11.: 1. skupina: 10h- 11.30h
2.skupina: 12h -13.30h
3.skupina: 13.45h – 15h

4.11.: 1.skupina: 9h -10.30h
2.skupina: 10.30h – 12h

Čakajo pa te tudi prigrizki, kava in čaj 🙂

Upam, da se vidimo v čimvečjem številu 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.