fbpx

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru Gajinega Angelskega vrta izvajamo različna predavanja, svetovanja in izobraževanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih v Sloveniji in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne strani ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

Klient sam je popolnoma odgovoren za svoje fizično zdravje in dobro počutje.

Naravni zdravilci oz energijski terapevti ne diagnosticirajo bolezenskega stanja, ne izvajajo medicinskih zdravljenj, ne predpisujejo zdravil ali kakorkoli posegajo v tretmaje uradne medicine.- upoštevajte navodila svojega zdravnika glede predpisanega zdravljenja in zdravil za težave pri fizičnem, mentalnem ali čustvenem zdravju.

S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

S prijavo na katerikoli naš dogodek in/ali izpolnitvijo našega kontaktnega obrazca se strinjate, da se s tem istočasno prijavljate tudi na naše novičke od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Vaš email uporabljamo zgolj za obveščanje ter za notranjo evidenco – po odjavi iz emailing liste so vaši podatki izbrisani.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.