fbpx
Rojevanje življenja in Ritual Maternice

V življenju veliko žensk pride trenutek, ko se pripravi na vlogo mame. Pojavijo se ključna vprašanja ob načrtovanju nosečnosti ter zdravju otročka, ki prihaja.

Na to vpliva mnogo dejavnikov: tako zdravje bodoče mamice, kot tudi energijska dimenzija in usklajenost partnerstva.

Pod zdravje sodi zmožnost ženskega telesa za razvoj in sprejemanje partnerjevega semena in uskladitev z njim, da se življenje dejansko lahko vzpostavi,saj mora biti vse usklajeno, da se lahko vse odvije. Začetek nosečnosti ni samo na zunanji dimenziji seksa, ampak je mnogo več in se prepletajo tako fizično, čustveno, kot tudi energijsko telo.

Naša Maternica je organ, kjer se vse začne in če je polna nesnage, tudi energijski nivo otroka ne more najti svojega prostora in se v njej obdržati in razviti. Zato je prvi korak načrtovanje zavestnega ustvarjanja življenja preko zavedanja in poznavanja svojega telesa predvsem na energijskem nivoju. Ritual Maternice ti pri tem lahko zelo pomaga, ker te očisti nesnage ter pomaga vzpostaviti prostor za novo dete.

Vendar pa to ni edini dejavnik, ki ti “zrihta vse”. To je samo začetek. Kot drugo je pomembno, da se po odločitvi začneš zavestno povezovati s sabo in s svojim telesom (telo je tisto, ki ti pove ali mu je OK in bo otrok res pravi sad vsega).

Kot tretje pa na to vpliva tudi partnerski odnos. Ne gre samo za zmožnost posameznika ali je ploden ali ne, ampak predvsem za uskladitev energije našega centra, kjer samo skupaj lahko ustvarita prostor. Vse dimenzije so pomembne. Seveda lahko nosečnost pride popolnoma nenačrtovano skozi obilico strasti- tu poudarjam nosečnost, ki ni klasična, ampak tisto nekaj več, ki ti ne da smisla življenja, ampak ustvari polnost v tebi in doda čarobnost življenja.

Odvisno od tega, kaj ti želiš zase in koliko želiš zavestno biti v sebi in si skreirati bogato življenje. Razlika med klasičnim praznim načrtovanjem in zavestnim, je v kakovosti in lahkotnosti življenja ter cutenjem in povezanosti s sabo. Nosečnost te lahko od sebe še bolj loči ali pa te najgloblje poveže s sabo in tvojim telesom. Posledično je tudi tvoje življenje bogatejše brez izčrpanosti in odnosi lahkotnejši in čarobni.

Vsak dan si sami z majhnimi odločitvami kreiramo življenje, kakršnega želimo živeti: želiš živeti prazno in zunanje ali želiš živeti življenje v polnosti in povezanosti s sabo?

Zato je rojevanje življenja ena izmed pomembnih odločitev, ki vpliva prav na kakovost tvojega življenja.

Za pomoč in podporo ali prejem Rituala Maternice se oglasi na alena3547@gmail.com.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.