fbpx

 

V 21 dnevni delavnici boš:
*DOBILA VPOGLED v marsikatero oviro ter jo presegla
*se PREMAKNILA iz mrtve točke ter ponovno zadihala
21 dni spoznavanja Run ti bo postavilo nove temelje za nadaljevanje. Na delavnici boš spoznala celoten Orakelj 25 Run ter se z njim povezala. Izdelala boš svoj set run, ga posvetila nase ter prejela naslednja znanja:
*Kako lahko Rune uporabiš zato, da se premakneš naprej ter kako Rune pišejo tvojo zgodbo
*Kako s pomočjo Run manifestirati *Kako si izdelati svojo Runsko kombinacijo ali zapis za podporo, zaščito, pomoč, manifestacijo
*Kako delati Runske readinge zase ali za druge
*Kako z Luninim runskim krogom narediš vpogled v obdobja svojega življenja na mesečni ali letni ravni ter kako si s tem olajšaš vsakdan *Kako Je tvoje ime v Runah zapisalo tvojo zgodbo že ob rojstvu
*Tisoč in en način uporabe Run v vsakdanjem življenju
ČAS je, da se premakneš naprej ter v svoje življenje vneseš lahkotnost. Si lahko predstavljaš, da presežeš oviro, pred katero že dolgo stojiš? Si lahko predstavljaš, da te nekaj globoko v tebi “žene” naprej, dokler ne presežeš situacije?
To je rešitev, ki ti jo prinašajo rune. 🙂

 

 

Tudi sama zelo dobro poznam situacije, ko obstaneš na mestu.Rune so mi že mnogokrat “rešile življenje”.
Moje prvo srečanje z Runami me je popolnoma “sleklo”: Preko runskega vpogleda sem prepoznala tisto, kar sem že dolgo v sebi vedela, da je resnica glede določenega odnosa. Nisem želela videti ali sprejeti, da je to prava pot. Počutila sem se ujeto pred to resnico, ker je nisem znala sprejeti in preseči situacije ter se vrniti nazaj v svobodo in življenje. Po tem srečanju, sem čutila, da so rune vstopile v moje življenje kot energijska bitja ter me nosijo in pomagajo… Nekaj dni kasneje sem odkrila, da sem nezavedno presegla situacijo in sprejela v sebi resnico!
Čeprav se za to nisem trudila.
Rune so oživele in me konkretno ponesle v svobodo! <3
Od tistega trenutka naprej, so mi “rešile življenje” še mnogokrat!
Ne zgolj v privat situacijah, odnosih, temveč tudi v poslovnem svetu, me vedno znova pokličejo takrat, ko je čas, da pogledam v resnico ter jo sprejmem.
Rešitev, ki mi jo vedno znova prinašajo, je spoznanje resnice konkretne situacije ob pravem trenutku ter lahkoten prehod, ko obstanem.
Zaradi tega sem jih s strastjo in hvaležnostjo popolnoma vključila v svoj vsakdan.
ODLOČILA SEM SE, DA ŽELIM ŽIVETI ŽIVLJENJE.
ODLOČILA SEM SE, DA BO MOJA USMERJENOST K STALNEMU RAZVOJU, LAHKOTNA IN NEOBREMENJENA.
ODLOČILA SEM SE, DA ŽELIM POGLEDATI V OZADJE STRESNIH SITUACIJ TER JIH VEDNO ZNOVA ZMANJŠEVATI IN ODSTRANJEVATI IZ MOJEGA VSAKDANA.
To ne pomeni, da želim nadzor nad svojim življenjem, temveč, da imam vajeti in odgovornost v svojih rokah, za vse ostalo poskrbijo Rune in ostala energijska bitja.
Delavnica je ZATE, ki:
*si obstala na točki, preko katere ne znaš naprej + želiš aktivirati intuicijo
*želiš vzpostaviti lahkotnost *želiš pogledati v ozadje tvojega življenja in vseh situacij
*želiš spoznati Rune ter jih vpeljati v svoje življenje
Runska skrivnost NI zate, če:
*nisi pripravljena stopiti koraka naprej
*te je preveč strah, da bi pogledala vase, v svoje rane in bolečine
*ne želiš sprememb

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA:
So rune primerne za vsakogar? So nevarne?
NE, nikakor. Zaradi svoje moči niso primerne za vsakogar. Zakaj? Če nisi pripravljena pogledati v svoje rane ali dovoliti da se bolečina izrazi in gre, ti run ne svetujem. “Nevarne” lahko postanejo, če ne veš, kaj delaš, če spoznavaš rune “na blef” brez, da bi poznala njihovo moč ali bila v sebi pripravljena na konkretne korake. Vsekakor priporočam spoznavanje run ob podpori nekoga, ki jih pozna, ker v nasprotnem primeru lahko zabredeš nekam, odkoder ne boš znala ven.
Lahko z runami manipuliraš?
Ne, ne moreš. Rune delujejo v skladu s tvojo dušo, pa vendar jih ne moreš “zmanipulirati” za slab namen ali karkoli drugega, ker imajo “svojo voljo” in načela oz pečate, iz katerih izhajajo.
Je delavnica primerna le za ženske?
Delavnica in program sta okvirno sestavljena za žensko, vendar so na delavnici dobrodošli tako moški, kot ženske. 🙂

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.