fbpx

Se tudi ti želiš naučiti kanalizirati?

Tudi ti želiš spoznati kako energijski svet deluje?

Imaš tudi ti izziv z energijskim svetom ter ne veš, kako sama ustvarjaš energijski kaos?

Potem je zate online Tećaj kanaliziranja, v katerem bomo:

👉 spoznali osnove in temelje kanaliziranja: fizično telo in skrb zanj, zaupanje, intuicija in višji jaz, pretočnost ter vpliv uma

👉 spoznali več načinov kanaliziranja in jih prakticirali: avtomatsko pisanje, akaški zapisi, kanaliziranje vodnikov, pokojnih, angelov itd.

👉 spoznali skrite pasti kanaliziranja: pomembnost čutenja in povezanost kanaliziranega z umom in intuicijo, razlika med medijem in energijskim terapevtom

👉 spoznali energijski svet in njegovo delovanje: nastanek črne magije, usmerjanje energij, pomembnost zaščite in prizemljenosti itd


Tečaj je nastal kot rešitev za nepoznavanje energijskega sveta in za nadgradnjo delovanja v energijskem svetu, kot tudi preseganja svojih strahov in prepričanj, vzorcev.

Tečaj NI PRIMEREN za popolne začetnike oz tiste, ki energijskega sveta niti malo ne poznate.

Tečaj je namenjen tebi,ki:

👉 ti ni tuje čutenje energijskega sveta ter želiš začeti aktivno delovati v tem svetu

👉 se želiš naučiti kanalizirati

👉 želiš narediti korak naprej v svojem življenju in v zavedanju sebe

Tečaj bo potekal Online – začneš lahko kadarkoli.

14 dni je namenjeno praktičnemu delu kanaliziranja, ostalih 7 dni pa predavanjem in vajam. Praktični del bo potekal preko video klicev ali osebno.

Število mest je zaradi samega načina dela omejeno na 6. Na koncu vsi, ki boste praktični del uspešno opravili prejmete certifikat.

Vrednost programa je 480e.

Več info in prijava na prisluhnisebi@gmail.com.


Alenka Bergant

Tečaj vodim Alenka Bergant, certificirana energijska terapevtka (angelska, samorogova, barvna energijska terapevtka, kristaloterapevtka ter Usui Reiki mojstrica in učiteljica) ter mentorica za osebni in poslovni razvoj.

Tudi sama sem vstopila v svet energij z velikimi izzivi zaradi nepoznavanja energijskega sveta, v katerem sem se utapljala. Skozi svoje raziskovanje, opravljena izobraževanja doma in v tujini sem sčasoma začela konkretno prepoznavati delovanje energijskega sveta. Skozi nekaj letno prakso dela s strankami kot energijska terapevtka pa sem lahko postavila konkretne temelje, ki jih danes predajam naprej v svojih mentorstvih, personaliziranih programih.

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.