fbpx
Tečaj Kristaloterapije

Kristali so kosti Matere Zemlje, ki so stari že na stotine miljone let.

Kot energijska orodja jih častijo mnoge civilizacije zaradi njihove lepote in zdravilne moči.

Sama sem se s kristali prvič srečala pred nekaj leti, ko še nisem vedela kdo so in kaj so.

Od takrat naprej jih raziskujem ter uporabljam v mnogih različnih oblikah.

Njihova moč je zelo velika, ko jih spoznamo ter jim dovolimo, da nam pomagajo v vsakdanu:

👉 Pomagajo nam balansirati naše zunanje in notranje ravnovesje

👉 Dajejo nam podporo

👉 omogočajo nam energijsko zdravljenje

Zate, ki si želiš konkretno delati v svojem življenju, sem na podlagi svoje prakse in dela s kristali pripravila 21 dnevni spletni tečaj Kristaloterapije, v katerem se naučiš:

👉 povezovanje in komunikacija s kristali

👉 vso gradivo brezplačnih webinarjev o osnovah kristalov in dela z njimi

👉 Priprava kristalnih eliksirjev

👉 priprava kristalnih voda

👉 Kristalne tehnike in postavitve za samopomoč

👉 Kristalno nihalo in njegova uporaba

👉 Programiranje  in odprogramiranje kristalov

👉 Kristalne mreže za osebno uporabo in prostore

👉 Zdravilne kristalne mreže

👉 Kristalna masaža za osebno uporabo

👉 gratis: spletni tečaj Moje čakre

Poleg vsega konkretnega znanja prejmeš še seznam kristalov za posamezna področja, ki ti bodo služila v vsakodnevni domači uporabi.

21 dnevni tečaj bo potekal preko spleta. Možnost priključitve do 31.12.2021

Vsak teden se srečamo 3x za 1-2h v posebni fb skupini, ki je namenjena temu. Delo bo potekalo preko video srečanj, s pdf in mp3 datotekami. V vmesnem času prejmeš domačo nalogo za delo doma.

Na koncu prejmeš gradivo celotnega tečaja v pdf obliki in certifikat. Kristali, ki jih boš potreboval/a za delo v ceno niso vključeni, ampak te usmerim, kje jih lahko kupiš.

Prispevek za 21 dnevni tečaj je 350e, z možnostjo plačila na obroke.

Prijava na alenka@prisluhni-sebi.si


Kdo sem in zakaj ti lahko predam kvalitetno znanje?

Sem Alenka Bergant, ceritifcirana Kristaloterapevtka in certificirana energijska kristalna maserka in energijska refleksoterapevtka.

Kristali so moja strast zadnjih nekaj let, zato nisem le raziskovala po internetu, ampak sem poiskala tako domače kot tuje strokovnjake na področju kristaloterapije, kjer sem prejela kvalitetno znanje in prakso, s čimer sem nadgradila svoje delo kot energijska terapevtka..

Kristali so postali moji stalni spremljevalci in energijski prijatelji, s katerimi delam, ustvarjam, se negujem in skrbim za svoje energijsko in fizično telo.


Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

I.H.
Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
N.D.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.