fbpx

Spletna meditacijska članska soba, katere namen je energijska pomoč in podpora tebi v vsakdanu za doseganje razbremenitve, komunikacijo z Vesoljem, z Runami, za nahranitev in podporo.

Virtualna meditacijska soba je dvodelna:

1.splošne Angelske (in z drugimi energijskimi bitji) energijske meditacije, ki so primerne za vsakogar

2.Energijske meditacije z Runami, ki so primerne zate, ki si se z Runami že srečal/a.

Ko se pridružiš skupini, prejmeš DOSTOP DO:

– 4 brezplačnih meditacij
– 10 energijskih terapevtskih meditacij/vizualizacij mesečno
– mesečnega energijskega zdravljenja
-STALNE POMOČI IN PODPORE PRI TVOJEM RAZVOJU

Članarina:

-3 mesečni dostop s prispevkom 80e

-6 mesečni dostop s prispevkom 150e

VIRTUALNA MEDITACIJSKA SOBA ODPRE SVOJA VRATA 1.9.2019

S KLIKOM NA SPODNJI GUMB MI NAPIŠI SVOJE PODATKE, da te dodam na seznam. Po nakazani članarini (obvesti me na mail, ko je nakazilo poslano) prejmeš dostop do Virtualne meditacijske sobe.

 

Svoje nakazilo izvedi na:

Alenka Bergant s.p., Sveti Lenart 29, 4227 Selca

SI56 0312 8100 1262 313

KDO SEM JAZ IN KAKO TI LAHKO POMAGAM?

 

Sem Alenka Bergant. Strastna energijska terapevtka + energijska mentorica ter mentorica za osebni + poslovni razvoj/napredek.

 

Odkar pomnim sem vedno iskala komunikacijo s sabo in svojo intuicijo. Nikoli, ampak zares nikoli nisem spontano sledila množici, zaradi česar sem na določenem nivoju vedno izstopala in bila, kot danes zelo radi uporabljamo izraz: črna ovca.

Zaradi tega sem čutila in močno doživljala tudi občutke zapuščenosti, zagrenjenosti in nezadovoljstva.

Kljub temu, pa sem bila vedno usmerjena v stik s seboj in v tisto, kar me je klicala in peljala moja intuicija.

Zadnje 3 leta, kar sem dogradila svoje znanje energijske terapevtke, je sta moja osnovna temelja za delo, ki ga opravljam, moja intuicija in moje fizično telo.

Zakaj?

Zato, ker preko njiju poteka moja komunikacija z Vesoljem, moje delo z nevidnim ter vsak korak, ki ga naredim pri delu s stranko.

Zavedam se svoje odgovornosti do posamezne stranke: moje delo ji lahko super koristi ali pa škoduje, če ne bi znala uporabljati intuicije ali komunikacije z Vesoljem.

Svoje življenje sem preko komunikacije z intuicijo in telesom pripeljala do točke, kjer sem globoko povezana s svojo dušo ter zaradi tega vsakdan izbiram poti in delam korake, ki so usklajeni z mojo dušo ter mojim namenom na Zemlji. S tem sem aktivirala v sebi zadovoljstvo in v svoje življenje vnesla polnost, lahkotno neobremenjenost in povezanost.

Tukaj sem zato, da to pomagam doseči tudi tebi: da prepoznaš, katere korake želiš narediti, da boš živela, tako, kot si želiš ter da preko komunikacije s svojo intuicijo, s svojo dušo ter svojim telesom ustvariš pot, po kateri hodiš zavestno in s prtljago neobremenjenosti.

Stranke pravijo

Vso znanje mi je dragoceno, vsak trenutek, meditacije, ti kot mentorica, celotna energija v skupini. 💞💖🤗

B.N.

Najbolj čutim tvojo srčno pripravljenost za pomoč, dodatno razlago. Vedno najdeš druge načine za dodatna navodila. V vsem si odlična. Razlaga je popolna. Meditacije vrhunske. Hvala ti za vse. V skupini se čuti srčnost.❤️❤️❤️

M.A.

Najbolj dragoceno mi je čudovito povezovanje z prekrasnimi meditacijami .
Ter dobro opravljeno delo na sebi ❤
S.K.

Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

I.H.
Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
N.D.

POGOSTA VPRAŠANJA

 

  • KAKO NAJ DOSTOPAM V VIRTUALNO MEDITACIJSKO SOBO?

Članska SOBA je pozicionirana v fb skupnosti – gre za skrito fb skupino, do katere dobiš dostop po plačilu članarine. Vse avdio meditacije so dodane v skupino, da jim lahko kadarkoli prisluhneš ali si jih preneseš na svoje telefon ali računalnik.

 

 

  • Je potrebna kakršnakoli pogodba za vstop v skupino?

Ne! Z nakazilom članarine sam/a odločaš kdaj vstopiš in koliko časa si v meditacijski sobi prisoten/na. Ko ti članarina poteče, te povabim k plačilu nove članarine. Če tega ne storiš, si iz meditacijske sobe odstranjen/a.

 

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.