fbpx

PAKETI MEDITACIJ ZA LETO 2020

Paket 2 meditacij Moje rojstvo je namenjen tebi, da se povežeš s svojim rojstvom, da prepoznaš svojo vrednost in dragocenost dne, ko si se utelesil/a v svoje fizično telo. Meditaciji te podpreta ter ti omogočita, da to začutiš ter svojemu življenju dodaš vrednost sebe.

Prispevek za obe meditaciji je 45e.

V paketu je 7 meditacij za čiščenje posamezne čakre. Meditacije ti pomagajo uravnovešati tvoje fizično in energijsko telo, stopiti v stik s čakrami ter posledično poglobiti stik s sabo in svojim fizičnim telesom.

Prispevek za meditacije je 80e.

Samorogov protistresni paket vsebuje meditacijo za nahranitev in razbremenitev, kratko Samorogovo terapijo ter meditacijo za večjo jasnost – paket meditacij je primeren predvsem za čustveno bolj zahtevna obdobja ter ti nudijo podporo, ki jo v takšnih obdobjih potrebuješ in obenem večkratna uporaba paketa meditacij v tebi krepi sproščenost in lahkotnejše soočanje s stresom.

Prispevek za meditacije je 60e.

Paket dveh meditacij ti omogoča sprostiti vezi v odnosih, obenem pa ti omogoči, da ostajaš zaščiten/a in v svoji energiji.

Prispevek za meditacji je 45e.

Paket dveh meditacij Notranje Prerojenje vsebuje dve meditaciji:

Prva meditacija Hoja po žerjavici s Feniksom ti omogoči notranji razvoj in osvoboditev, druga meditacija Pogum, pa te poveže z močjo Feniksa in aktivira pogum v tebi.

Prispevek za paket je 45e.

ZGORNJI PAKETI MEDITACIJ SO ŽE POSNETI IN PRIPRAVLJENI.


Paket 5 kanaliziranih meditacij, ki so posnete na 5 močnih dnevov v letu 2020 za manifestacijo: 20.2, 21.3., 5.5., 21.6. in 21.12.2020

Vse meditacije prejmeš na svoj email na dan, ki je usmerjen in podprt za manifestacijo. Namen paket meditacij je, da okrepi tvoje zmožnosti manifestiranja ter te odpre za sprejemanje.

Paket je možno naročiti do 19.2.2020

Prispevek za meditacije je 110e.

Paket vsebuje 3 meditacije, ki bodo kanalizirane in posnete na 3 najmočnejše dneve v letu 2020, ki s maksimalno energijsko podprti za odnose: 5.2., 5.5. in 17.9.

Vse meditacije bodo vsebovale energijsko zdravljenje odnosov. Paket je možno naročiti do 4.2.2020

Prispevek za paket je 65e.

Paket vsebuje 2 meditaciji. Obe bosta snemani na dan 18.8. – dan, ko je v letu 2020 najbolj podporen za prejem jasnosti.

Meditaciji prejmeš isti dan na svoj email.

Prispevek za paket je 45e.

Paket vsebuje 3 meditacij, ki bodo kanalizirane in posnete na najmočnejši dan v letu 2020 za obilje: 14.7., poleg tega pa tudi na dva dneva, ki sta malo manj podporna za obilje: 9.2. in 15.4.2020.

Vse 3 meditacije te bodo podprle in naravnale na prejem obilja na vseh ravneh ter usmerile tvojo notranjo naravnanost, da se uskladi za obilje.

Prispevek za paket meditacij je 65e. Možno jih je naročiti do 7.2.2020.

PAKETI MEDITACIJ SO NA VOLJO V mp3 OBLIKI – SAMO PREKO SPLETA. PAKETE MEDITACIJ, KI BODO SNEMANI NA NAJMOČNEJŠE DNEVE V LETU 2020, JE MOŽNO NAROČITI TUDI POSAMEZNO (IZ PAKETA ZA MANIFESTACIJO, PAKETA KREPITEV ODNOSOV, PAKETA PREJMI JASNOST IN IZ PAKETA OBILJE).


V paketu meditacij za leto 2020, so meditacije ob prazniku posameznih mojstrov, Angelov in Boginj (Ganesha, Saint Germain, Samorogi, boginja Isis, boginja Lakšmi, nadangel Mihael in dan Angelov, Nebeška Mati Marija, Jezusovo rojstvo) ter meditacija z Angeli ob 14. februarju, 1.novembru in za silvestrovo.

Paket vsebuje 12 meditacij + 3 gratis meditacije ob polni luni ali prazniku.

Prispevek za celoletne meditacije je 180e (plačilo v 1 znesku ali na 3 obroke). Če naročiš posamezno meditacijo na dan izvedbe, je prispevek za posamezno meditacijo 25e.

VSE MEDITACIJE ZA LETO 2020 SO NA VOLJO V mp3 OBLIKI (SPLETNE) ALI NA SREČANJU V ŽIVO (takoj, ko bo urejen poslovni prostor).

Svoje meditacije lahko naročiš na email info@prisluhni-sebi.si ali preko spodnjega spletnega obrazca (NUJNO DOPIŠI, KATERI PAKETI MEDITACIJ ŽELIŠ).

Na voljo pa so tudi personalizirane energijske terapevtske meditacije, ki so posnete v mp3 obliko po dogovoru in za tvoj osebni namen.

Koledar meditacij za leto 2020, ki so na voljo tako osebno kot preko spleta, si prenesi spodaj.

Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

I.H.
Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
N.D.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.