fbpx
Zakaj je pomembno, da se tudi čustveno in energijsko razstrupiš?

V današnjem času so zelo poznana prehranska dodatka ter opevan detox telesa, vendar pa se veliko ljudi ne zaveda, da s tem ko razstrupimo svoje fizično telo (priporočljivo je, da pred tem preverimo v kakšnem stanju je telo ter ne delamo na “slepo”, saj v nasprotnem primeru lahko naredimo fizičnemu telesu veš škode kot koristi.), ga ne razstrupimo na vseh nivojih in čustva ostanejo, prav tako energije, ki so “ujete” na naših notranjih organih, kar posledično prinaša le kratkoročen rezultat fizičnega razstrupljanja, saj so čustva in energije tiste, ki telesu dodajajo težo in lahko hitro povzročijo isto stanje, kot pred uporabo detoxa.

Naše fizično telo je neposredno povezano z našo avro (ki je okoli našega telesa – jo ne vidimo), v kateri je 7 plasti, ki so povezane z našimi čakrami. Med njimi so: eterično telo
– čustveno telo
– mentalno telo
– astralno telo
– eterični kalup
– nebeško telo
– keterični kalup

Čeprav ima naše telo veliko inteligenco in se samo regnerira (če mu je seveda to omogočeno z določenimi pogoji), pa marsičesa ne more sprocesirati in ostane tako na naših notranjih organih kot na drugih skritih kotičkih znotraj našega telesa in na njem.

Fizično telo deluje tudi v povezavi z energijskim, čustvenim itd ne glede na to, koliko se tega zavedamo ali koliko to mentalno upoštevamo.

Kljub temu, da se naše fizično telo prilagaja našim zemeljskim letom in se v skladu z njimi spreminja ter v skladu z leti tudi deluje, pa je potrebno, da zanj skrbimo ter mu omogočamo regeneracijo, ki je usklajena z leti ter da poleg fizičnega detoxa naredimo tudi čustveni in energijski detox.

Zakaj?

Ne glede na to koliko smo fizično stari, detox telesu omogoči, da se malce spočije in lažje regnerira, kar posledično prinaša boljše počutje in zdravstveno stanje.

Predvsem, če čustimo težo na prsih ali kje drugje, če težje dihamo, se s čustvenim in energijskim detoxom osvobodimo teže in ponovno telesu omogočimo, da lažje zadiha in posledično vplivamo na zdravstveno stanje

Če je naše telo že proizvedlo fizično bolezen, ga s tem podpremo ter tudi vplivamo na fizično zdravje.

Celoten detox se torej vrti zgolj okrog enega in edinega vzroka: NAŠE FIZIČNO POČUTJE IN ZDRAVJE.

Ker živimo na zemlji, je naše fizično telo naše edino orodje, s katerim lahko “preživimo”. Ne moremo ga preslepiti ali delovati mimo njega, saj nas to lahko “stane življenja”.

Vedno znova spodbujam, da mu prisluhnemo ter živimo v skladu z njim in ne po mentalnih “narekih”: moje telo zmore toliko, kot jaz rečem, moja bolezen ni pomembna, jaz nisem in ne bom “bolna” (čeprav so mogoče vidni fizični simptomi itd.

S tem vplivamo na fizično telo ter na to, koliko dolgo bomo živeli ter kako kvalitetno bomo živeli, saj si bolezen proizvedemo sami s tem, kako se “obnašamo” do telesu, kaj vanj dajemo (hrana, čustva in energija).

Kot energijska terapevtka in v stiku s svojim fizičnim telesom, sem skreirala online program: čustveni in energijski detox = rastrupljanje.

Definitivno bi ga priporočala vsakomur, da ga naredi 1- 2x letno oz odvisno od tega, kaj doživlja in kaj se mu v življenju dogaja na čustvenem in energijskem področju.

Če si želiš tudi ti omogočiti svojemu fizičnemu telesu, da zadiha, si podrobnosti poglej s klikom na gumb spodaj.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.