fbpx
10 dnevni program Vzemi svojo moč nazaj

Namen 10 dnevnega energijskega maratona:

👉 okrepiti tvojo notranjo moč

👉 očiščenje zastalih travm, občutkov, prepričanj in vzorcev

👉 postavitev temeljev za tvojo Ljubezen do sebe

Kdaj je tvoja moč prisotna v tebi?

👉 Ko sprejemeš odgovornost zase, za svoje občutke ter začneš z njimi “rokovati”.

V prihajajočih 10 dneh se bomo preko terapevtskih meditacij z Angeli očiščevali ter postopno začeli sprejemati odgovornost.

Angeli te bodo usmerjali, podprli in naredili veliko  konkretnega energijskega dela, ki ti bo omogočalo, da delaš korake naprej ter da se tvoja moč začne vračati nazaj k tebi: da ne iščeš več krivcev ter ne izbiraš več vloge žrtve.

Zakaj 10 dni?

Zato, ker je popolnoma vse proces in ker šele v procesu se lahko nekaj spremeni in odide. Tega žal ne moreš storiti samo z 1 meditacijo in samo v 1 dnevu.

Kako bo potekal?

10 dni zapored boš na svoj email prejemal/a posamezne meditacije, ki jih bom posnela v mp3 obliki.

Ob vsaki meditaciji boš prejel/a napotke, kako se lahko še dodatno kristalov v posamezni meditaciji ter kako se v tem času energijsko negovati in skrbeti zase in za svoje fizično telo.

Za večjo učinkovitost meditacij ti močno priporočam, da se pred vsako meditacijo ENERGIJSKO OČISTIŠ S TUŠIRANJEM, OBLEČEŠ SVEŽA OBLAČILA, POSKRBIŠ, DA TA TAKRAT NE BO NIHČE MOTIL TER DA V MEDITIRANJE ZARES VSTOPIŠ ZAVESTNO IN ČE JE LE MOGOČE TAKO, DA NE BOŠ IMEL/A OBČUTKA, KOT DA JE TO DEL HITREGA TEMPA IN DA SAMO SKOČIŠ NOTER, DA SE UMIRIŠ IN SPROSTIŠ.

Če teh “navodil” ne upoštevaš, bodo meditacije manj učinkovite. Naredi v skladu s sabo – ti pa želim, da od tega odneseš maksimalno.

Kaj potrebuješ?

Vsak dan si vzeti 20 min zase (kadarkoli želiš: zjutraj, tekom dneva ali zvečer) – moje meditacije so kratke, ampak energijsko učinkovite.

Obvezno se prijaviti na mail alenka@prisluhni-sebi.si, ker bodo meditacije prihajale na email (S PRIJAVO SE STRINJAŠ, DA TE VKLJUČIM V SVOJO EMAIL BAZO ZA NAMENE TEGA IZZIVA MEDITACIJE IN ZA PREJEMANJE NADALNJE EMAIL VSEBINE IZ MAILA alenka@prisluhni-sebi.si)

Kaj pa tvoja investicija?

Vrednost 10 dnevnega maratona, je 300e, prispevek zate pa je v tej priložnosti, samo 77e. 

Zelo je zaželjeno, da v času meditiranja, ko nas bo skupaj zbranih veliko v energijskem krogu, katerega matrico bom postavila in držala ter skrbela za tvoj energijski prostor tekom maratona, jaz, kot vodja, sodeluješ s svojimi komentarji in deliš svoje izkušnje meditacije v posebni fb skupini Vzemi svojo moč nazaj.

Vsa nadalnja navodila za prilključitev fb skupini in glede samega maratona, bodo sledila po tvoji prijavi na alenka@prisluhni-sebi.si.

MARATON MEDITACIJE BO POTEKAL MED 30.4. in 9.5.2020 . Za zamudnike so prijave podaljšane do 30.4. do 20h zvečer

Uvodni email maratona prejmeš na svoj email v sredo  29.4. zvečer, prva meditacija pride na tvoj email v četrtek  30.4.2020 ob 10h.

Tvoja prijava je potrjena z nakazilom na:

Alenka Bergant s.p.
Sveti Lenart 29
4227 Selca
SI56 0312 8100 1262 313
Namen: Maraton Meditacij
Sklic SI 00 datum nakazila

Za plačilo v 2 obrokih, se mi oglasi na email info@prisluhni-sebi.si.

Po nakazilu mi pošlji sporočilo ali potrdilo o plačilu.

Plačilo možno tudi preko Valu monete.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.