fbpx
5 korakov, da nehaš “letati za navdihi trenutka”

Vidiš objavo za eno super delavnico in te potegne. Začutiš jo tako zelo močno, da te premakne.

Udeležiš se jo, ker si jo tako močno čutila, čeprav mogoče investicija ni bila ravno na mestu in bi bile druge stvari pomembnejše.

Kaj si dobila?

Mogoče se zgodi, da si na delavnici resnično dobila točno tisto, kar si potrebovala ali pa se na koncu sprašuješ: Zakaj sem se sploh udeležila?

V vsakem primeru si kot duša dobila določeno izkušnjo, pa vendar bi to izkušnjo ti lahko spremenila s svojo odločitvijo.

Kako?

Z bolj premišljeno odločitvijo, v katero bi vključila 5 korakov, da bi bila to res odločitev, ki bi te podprla.

  1. TVOJI OBČUTKI IN ČUTENJE TISTEGA, KAR TE POTEGNE JE POMEMBNO. DAJ MESTU TEMU S TEM, DA VZAMEŠ RESNO, KAR ZAČUTIŠ, DA TE POTEGNE. PA VENDAR NI TO VSE.
  2. JE TO RES TISTO, KAR SI ISKRENO ŽELIM IN V TEM TRENUTKU POTREBUJEM ALI LAHKO POČAKAM NA DRUGAČNE PRILOŽNOSTI? ODLOČI SE.
  3. UPORABI SVOJO INTUICIJO: JE TO, KAR ME VLEČE RES PODPORNO ZAME NA TA NAČIN (DA PREPOZNAŠ NAČIN, SI ŠE ENKRAT PREBERI VSEBINO ALI KONTAKTIRAJ IZVAJALCA ZA VSE PODROBNOSTI INFORMACIJ – V PRIMERU, DA GOVORIVA ZA ODLOČITEV O DELAVNICI) ALI BI BIL ZAME BOLJŠI KAK DRUG NAČIN? Če še ne znaš uporabljati konkretno svoje intuicije in bi potrebovala vaje, se mi oglasi na alenka@prisluhni-sebi.si
  4. VZEMI SI ČAS IN NE HITI TER S POMOČJO UMA PRETEHTAJ, ČE JE TO RES TO – ČE SE VSE “SKLADA” IN ČE LAHKO ZAČUTIŠ, DA JE TO TO. ŽELJA, KI SE V PRVEM TRENUTKU POJAVI ZELO MOČNO, SČASOMA POPUSTI IN LAŽJE VIDIŠ, KAJ JE RESNIČNO TU ZATE IN ZAKAJ TE JE TAKO ZELO PRITEGNILO.
  5. OBRNI SE K ANGELOM ZA POMOČ PRI JASNOSTI IN PRI DELANJU KORAKOV.

Zavedaj se, da nikoli ni samo ena priložnost in nikoli samo en način.

Seveda so pomembne tvoje želje, ampak kot oseba v fizičnem svetu imaš možnost izbire in kreiranja na način, ki je zate najbolj podporen.

Zato počasi zgradi to pot z zgornjimi koraki, da prenehaš letati za navdihi trenutka in za vsem, kar začutiš, ker to tvojemu življenju ustvarja kaos in brezciljno tavanje v neznano.

Ti si kreator svojega življenja.

Kaj si želiš? Kam greš? Kam želiš iti?

Tako si boš lahko zgradila konkretno življenje, kot si ga želiš ter sprejela odgovornost za svoje življenje v svoje roke in ne le čakala, da Vesolje poskrbi zate.

Če ob tem želiš zgraditi konkretno podporo Angelov, ki ti bo pri tvojem kreiranju v pomoč, se nam pridruži na online večeru, na katerem boš poleg razvajanja prejela konkretno orodje za komunikacijo z Angeli.

Več o online večeru si preberi s klikom na gumb spodaj.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.