fbpx
Coaching paketi

Coaching Svet energij

Si vstopila v svet energij in ne veš, kako delovati v njem, kako prisluhniti intuiciji?

Imaš izzive z uravnovešanjem energij, ki jih čutiš?

Ne znaš prepoznati posameznih energij v čutenju?

Ne znaš prepoznavati sporočil ter tistega, kar čutiš ali vidiš?

Dobrodošla, da izbereš coaching, v katerem ti pomagam razumeti, razjasniti energije ter kako delovati v energijskem svetu.

NE GLEDE NA TO ALI SI ŠELE NA ZAČETKU ENERGIJSKEGA SVETA ALI PA GA ŽE DLJE ČASA RAZISKUJEŠ.

Zaradi razmer coaaching poteka online preko aplikacije Streamyard ali preko telefona.

Izbereš lahko:

1 MESEČNI COACHING:

V 1 mesečni coaching je vključeno 10 coaching srečanj po 1,5h, na katerih dobiš odgovore na svoja vprašanja, dvome, strahove ter pomoč pri svojih največjih izzivih glede energij. Vključeno je prav tako konkretno znanje delovanja v energijskem svetu in krepitve intuicije, moja podpora in usmerjanje cel mesec (tudi izven dogvorjenih terminov za coaching v mesecu, v katerem delava).

Namen coachinga NI, da ti dam odgovore na tvoja vprašanja glede razumevanja energijskega sveta, brez da bi te usmerjala vase ali brez, da bi ti v to vložila svoj čas in trud za razvoj sebe.

Vrednost posameznega coachinga je 150e, v paketu 1 mesečni coaching pa lahko naročiš za samo 600e. Možnost plačila na 3 zaporedne obroke po 215e.

3 MESEČNI COACHING:

V 3 mesečni coaching je vključeno 3 mesece mojega spremljanja, podpore in usmerjanja ter 30 coaching srečanj po 1,5h, na katerih dobiš odgovore na svoja vprašanja, dvome, strahove ter pomoč pri svojih največjih izzivih glede energij. Vključeno je prav tako konkretno znanje delovanja v energijskem svetu in krepitve intuicije. Vključena je tudi personalizirana meditacija za tvoje največje izzive + 2 energijski terapiji s Samorogi po potrebi.

Prispevek za 3 mesečni coaching je samo 1800e (vrednost posameznega coachinga je 150e) z možnostjo plačila na 8 obrokov.

Coachinge izvajam Alenka Bergant, certificirana energijska terapevtka in mentorica za osebni in poslovni razvoj, ki energijski svet raziskujem že 6 let in sem se na tej poti srečala z mnogimi izzivi in se udeležila mnogih izobraževanj glede energij in delovanja v energijskem svetu, obenem pa sem se ob tem osebno razvijala v soočanju s svojimi strahovi, travmami in nepredelanimi občutki.

Prijava na alenka@prisluhni-sebi.si. Po prejemu nakazila se tvoj coaching lahko začne! 🙂

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.