fbpx

DECEMBERSKI ŽENSKI VEČERI

Namen ženskih srečanj, je obuditev tvoje ženskosti. Večeri so energijsko prepleteni z energijskimi zdravljenji, kot tudi z aktiviranjem tvoje ženskosti preko tvojega glasu! Več o srečanjih si preberi na povezavi spodaj.

6.12.2019: Jaz sem moj glas

13.12.2019: Iniciacija v Izvorno ženskost

20.12.2019: Energijsko zdravljenje ženske rodovne linije

27.12.2019: Crkljanje ženskosti z Ritualom Maternice


Delavnica Poveži se s svojo dušo

12.12.2019: 18 – 21h

Namen delavnice je skozi meditacijo priti v globlji stik s svojo dušo. Po meditaciji pa sledi poseben blagoslov in inciacija v dušni svet ter postavitev temeljev za življenje iz duše.

Več info in prijava na info@prisluhni-sebi.si

Prispevek za delavnico je 40e. Število mest je omejeno na 5.

Po delavnici prejmeš možnost udeležbe na mentorskem programu 1/1 Pot k moji duši.


Prijava preko spletnega obrazca

  Prijava na novice

  Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

  Karmen Loboda Sagadin

  Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

  Erik Janc

  Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

  Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.