fbpx
Dušni DNK zapis in njegovo razreševanje

Tako kot je človeško telo sestavljeno (biološko gledano) iz DNK zapisov, prav tako je dnk zapis na ravni duše. Kako se kaže?

Dnk zapis duše so “vgrajena” prepričanja ali miselni vzorci duše oz posameznika – tisto, kar je podzavestno in vpliva na naše vsakdanje razmišljanje o sebi. Vezani so namreč zgolj na podobo in prepričanja o obstoju tvoje duše oz tebe same.

Konkretno so to prepričanja: Nisem dovolj dobra. Za svoj obstoj se moram boriti in dokazati. (posledično to s sabo prinaša občutke krivde, sramu in težnjo po biti nekaj več). Nujno potrebujem ob sebi partnerja ipd.

Sam dnk zapis tako vpliva na vsakdanje delovanje v tvojih odnosih, saj je to tisto, kar te vodi k egu in dokazovanju ter neravnovesju v notranjosti. Najbolj so izraziti v obliki nizke samopodobe ter nezmožnosti videti sebe kot celoto in se ceniti, saj predstavljajo neke vrste zid, ki ti onemogoča, da bi se razvijala in rasla širše in globlje. Včasih so povezani z določenimi izkušnjami iz otroštva, ki te zapise le še podkrepijo (ko kot otrok nisi bila cenjena), ni pa nujno, saj so sami zapisi neke vrste energijska struktura, ki je samostojna. Najgloblje so povezani s strahom in težkim zaupanjem vase.

Ti zapisi niso zapisani v duši, ampak so zapisani v tvojem telesu, saj te lahko vodijo le v tem življenju na Zemlji, medtem ko drugod zaradi razsežnosti dimenzij nimajo vpliva. Zato so to neke vrste popolnoma “človeški” zapisi v fizičnem svetu, ki pa vplivajo na tvoje dušno stanje. Držijo te ujeto na mestu ali v določenih situacijah, ki jih zaradi tega marsikdaj ne zmoreš preseči. Presežeš jih lahko , če si/se odločiš odpreti življenju in sebi – kar pomeni, da se povežeš s svojo dušo ter ji slediš in vsakdan uresničuješ njeno pot – s tem se lahko dnk zapisi tudi razpustijo, ampak globlji zapis ostane zapisan v posamezni čakri na fizičnem telesu.

Skrb za svoje čakre ter globinski stik s posamezno čakro, ti pripomore, da postopoma ta zapis odstraniš in razrešiš.

Kako pravzaprav nastanejo?

Ker gre za energijsko tvorbo, ki se zapiše v telo, so povezani s posameznim telesom in se pri vsakem izrazijo in zapišejo drugače – glede na sestavo telesa. Te energijske informacije prihajajo kot neke vrste produkti iz sveta kaosa, kjer se ljudje med sabo borijo. Informacije imajo jedro v mnogih letih pred našim fizičnim obstojem in so del zemlje že dolgo ter so se že dokaj dobro naselili. Lahko bi jih primerjali z neke vrste paraziti, ki se razmnožujejo po zraku (v odnosih) in po telesu (razmnožitev po telesu konkretno pomeni, da privedejo do stanja popolnega nezaupanja vase, depresije itd).

Sama te zapise še čutim na določenih mestih svojih čaker. V svoji e-knjigi Čakre – spoznaj svoje energijske točke, ki je tik pred izdajo, bom s tabo delila dnk zapise preteklih življenj.

Svojo e-knjigo si lahko naročiš na info@prisluhni-sebi.si. Prispevek zanjo je 10e.

 

 

 

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.