fbpx

Čutiš, da se ne počutiš ravno prijetno v svojem stanovanju ali poslovnem prostoru?

Si želiš ustvariti pravi dom (tudi v svoji pisarni), v katerem se boš počutila dobro in domače?

Potem je energijsko čiščenje stanovanja/poslovnega prostora + svetovanje točno tisto, kar potrebuješ.

 

 

•Je hiša/poslovni prostor živ?
DA.
•Lahko neprimerna energija v njem (neprimerna izbira barv, dodatki ali še celo energijski konstrukti itd) vplivajo na tvoje počutje in kvaliteto tvojega dela?
DA
•je vpliv prostora in energije v njem 3/4 rezultata tvojega dela/bivanja?
DA
4 znaki, da tvoj poslovni prostor za svetovanja ni energijsko očiščen in usklajen s tabo:
-v prostoru se ne počutiš dobro
-ne moreš sproščeno in fokusirano delati
-z rezultati svojega dela ne čutiš zadovoljstva
-stranka se v prostoru ne počuti domače in se ne zmore sprostiti

 

 

Kako poteka?

Ko se odločiš, me kontaktiraj na alenka@prisluhni-sebi.si oz se prijavi preko obrazca spodaj, da se dogovoriva za pregled (pregled je lahko osebno pri tebi doma ali na daljavo preko kamere), kaj se energijsko dogaja pri tebi doma in odkrijeva ZAKAJ se ne počutiš domače.

Po pregledu ti z Angeli in Samorogi energijsko očistim stanovanje/hišo, obenem pa ti svetujem, kako si lahko sama narediš dom (da se boš resnično počutila prijetno in domače) in kako energijsko skrbeti za uravnavanje energij z oltarčkom.

Čas trajanja: 2h

Prispevek 120e (vključuje pregled + čiščenje + svetovanje + osnovno znanje barvne podpore za osebo ali prostor)

 


 

 

KDO SEM?

Alenka Bergant, certificirana Angelska, Samorogova in Barvna terapevtka, Reiki mojstrica in učiteljica ter Kristaloterapevtka.

Z vsemi osvojenimi znanji in praktičnim delom s svojimi strankami, delujem v energijskem svetu in pomagam uravnavati energije posameznika kot tudi objetkov, narave.

 

IZKUŠNJA S STRANKO:

Kak mesec nazaj se je name obrnila stranka s prošnjo, če bi lahko pregledala njeno hišo in kaj se v njej dogaja, ker je imela na trenutke prav občutke groze, še posebej v kletnih prostorih je vladala zelo “grozna” energija, želela pa si je da bi v hiši, kjer sedaj ni živel nihče, ustvarila svoj dom in da bi se tam res počutila domače.
Grozo, ki jo je doživljala v kleti, sem prepoznala, kot odprt portal skozi katerega so v prostore prihajale temačne energije podzemlja. Že takoj, ko sem portal zaprla, se je energija v kleti sprostila, čeprav je še vedno delovala hladno.
Medtem ko je bila v vseh ostalih prostorih hiše prisotna hladna energija brez življenja.
Po osnovnem energijskem čiščenju, s čimer sem energije prenovila in hiši vdihnila življenje, se je počasi čutil napredek tudi znjene strani, saj je začutila, da je veliko bolj prijetno.
Sedaj pa je bila naloga na njej. 🙂
Z vsem, kar je bilo v hiši shranjeno (skladiščenje in kopičenje stvari), z uporabo belih ali temnih barv se je ustvarjala energija. Da bi lahko hiši dodala pečat sebe in svoje družine, je najprej odstranila navlako, po intuiciji prebarvala stene in vrata, da so oddajale nežnost in odprtost. S postavitvijo in aktivacijo angelskih oltarčkov po stanovanju je ustvarila top energijo, dodala še slike, rože in vse tisto, kar je začutila, da paše zraven.
Tako je ustvarila SVOJ DOM! ❤
Sedaj obožuje hoditi v hišo svojih staršev, kjer si je ustvarila dom ❤
Da bi uravnovesili njeno pot med stanovanjem, kjer živi in hišo njenih staršev, sva kak teden nazaj po istem principu začeli ustvarjati dom še v njenem stanovanju v bloku. S tem, kar nastaja in kar sem energijsko odstranila, je zadovoljna tudi njena muca, ki mi je bila po zaključenem čiščenje izjemno hvaležna za to, kar sem naredila in razbremenila njo (saj ona uravnava energijo v stanovanju).

    Prijava na novice

    Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.