fbpx
Kako in kdaj se pa ti povezuješ z Vesoljem?

Vsako leto vsebuje dni v letu, ki spadajo pod zapovedane praznike in jih na državni ravni tako tudi obravnavamo – ne glede na to koliko jih dejansko praznujemo.

Meni so ti prazniki v okviru tistih zapovedanih krščanskih praznikov, vedno predstavljali pomembne točke v letu, ne glede na to, koliko so bili energijsko močni. Vzgojena sem bila v tradicionalnem krščanstvu (beri: mentalno krščanstvo, ko tako deluješ le navzven in so obredi, prazniki najprej iz prepričanj in šele nato povezani z globino sebe v okviru teh prepričanj), zato sem jih v začetku sprejela kot tiste, ki pač “pašejo” zraven.

Na podagi tega so iz mojega razuma postali pomemben del mene ter so dobili posebno mesto v mojem življenju, saj sem v njih odkrila tiste skrivnosti in globino, ki je bila del moje duše. Ni šlo več samo za prepričanja, kaj moram, kaj je zapovedano, ampak za stik Vesolja z mano. 🙂

Zato so se mi določeni prazniki vsidrali vame ter postali moja stalnica v komunikaciji z Vesoljem tudi po tem, ko sem stopila izven okvirjev krščanstva ter začela svobodno hoditi po svoji poti.

Kateri so ti pomembni dnevi zame?

  • Velika noč je sicer praznik vstajenja, meni osebno pa ta dan pomeni mogočno povezavo z Jezusom izven vseh okvirjev krščanstva
  • Marijino Vnebovzetje je praznik Marijinega vstopa v Vesolje, kar meni prinaša globlji stik z Marijo in obenem kot simbol prehoda med Zemljo in Nebom
  • Božič je praznik rojstva, ki ga doživljam in praznujem skozi poglobljen stik z Jezusom kot Vnebovzetim Mojstrom ter okušanjem razsvetljenja

To so samo nekateri izmed krščanskih praznikov, ki sem jih ponesla s sabo in ki jih zavestno uporabim v svojem življenju kot tiste pomembne dneve v vsakem letu. To niti niso dnevi, ki so energijsko najbolj močni, ampak dnevi, ko je Vesolje najbolj odprto, da se povežem z njim ter da v vodeni meditaciji prejmem svoje darove ter negujem svojo komunikacijo z Vesoljem. Zato na te dneve že tradicionalno snemam kanalizirane vodene meditacije, za katere že dolgo čutim, da so pomemben del vsakdana ter da jih želim deliti tudi s tabo ter doprinesti, da tudi ti te dneve maksimalno izkoristiš za povezanost in komunikacijo z Vesoljem ter z vsem, kar ti le-to prinaša.

Poleg teh dni pa obstajajo pomembne najbolj močne energijske točke v posameznem letu, ko pa je nam omogočeno, da smo maksimalno odprti, da se nam na te dneve Vesolje najbolj približa.

Zato tudi te točke vnesem v svoj vsakdan ter jih zavestno namenim pozornost s kanalizirano vodeno meditacijo.

V obeh primerih gre za komunikacijo in povezanost z Vesoljem – v prvem primeru se sama približam Vesolju, v drugem primeru, pa se Vesolje približa meni.

Ti dnevi so dragocenosti v vsakem letu, ki mi omogočajo premik naprej, regeneracijo, nahranitev, obenem pa so vedno dodana še globoke notranje transformacije, ki so del posameznega dneva.

Ker je tik pred vrati praznik Marijinega Vnebovzetja, tudi tokrat pride kanalizirana Marijina meditacija.

V četrtkovi meditaciji bomo tako razreševali povezovanje z sabo na nivoju duše, krepili zavedanje sebe, obenem pa prejeli aktivacijo svoje poti naprej 💕

Meditacija je ravno prava zate, ki potrebuješ:
✔️Pomoč nebeške Matere Marije in Selenita
✔️Ki se loviš v zavedanju sebe in svojega obstoja
✔️Ki potrebuješ energijski premik naprej
✔️ Osvežitev sebe in svoje energije
✔️Ki se želiš s sabo globlje povezati

Prispevek za meditacijo, ki jo prejmeš na svoj email v mp3 obliki, obenem pa prejmeš dostop do Virtualne meditacijske sobe, ki bo zaživela že kmalu, je 25e.

Prijavo pošlji na info@prisluhni-sebi.si.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.