Kako in zakaj zaupati Vesolju?

Vesolje je vedno bilo in bo- ne glede na to ali ti verjameš ali ne. Definitivno pa je tvoj način življenja bolj poln in popolnoma drugačen, če vzpostaviš in živiš dvosmerno komunikacijo z Vesoljem.

Vzpostavitev komunikacije je šele prvi korak(če si želiš vzpostaviti komunikacijo, si preberi tule )

Ko se uspeš povezati ter zavestno delati na tem, da zmoreš prepoznavati, kaj ti Vesolje sporoča(to vključuje skrb za pretočnost in sprotno odpravljanje blokad, ki bi te lahko omejile), se znajdeš pred vprašanjem zaupanja.

Lahko zaupam oz zakaj sploh zaupati?

Zaupanje je nekaj tako zelo krhkega in zate, kot za žensko, zelo človeško nedostopno(gledano iz človeške ranljivosti in človeškega strahu, ki omejuje fizične odnose).

Če že sočloveku težko zaupaš- kako naj potem zaupaš Vesolju?

Zaupanje sočloveku in zaupanje Vesolju sta dve popolnoma različni komponenti:

 1. Ob sočloveku se pojavi globoka ranljivost, ker naš um zaobjema vse, kar to zaupanje vsebuje, medtem ko pri zaupanju v Vesolje si ne moreš niti predstavljati in tvoj um lahko zaobjame le 1/8 vsega, kar zaupanje Vesolju predstavlja, saj je tako neskončno široko in prodorno, da ga ne zmoremo popolnoma razumeti.
 2. Človeško zaupanje je krhko in največkrat na rahlih temeljih, medtem ko je zaupanje Vesolju povsem stabilno.
 3. Človeško zaupanje je ozko darilo, ki ima bogato vrednost,a ga nikakor ne moreš primerjati z neskončno širino in darilom, ki ga prejmeš, ko zaupaš Vesolju (Vesolje te vsak trenutek znova nagradi za zaupanje in nikoli te ne razočara- zakaj? Zato, ker je temelj zaupanja Vesolju odprtost brez pričakovanj in sprejemanje neskončnih možnosti, ki jih pozna samo Vesolje)

Pot zaupanja Vesolju se začne s prvim korakom: Zavestno Odločitvijo.

Ko se zavestno odločiš, da to želiš, ti Vesolje odpre široko pot, na kateri imaš vsak trenutek možnost KREPITI MIŠICO ZAUPANJA. Ja, prav si prebrala. Tudi zaupanje ima (tako, kot telo), svojo mišico.

Kako jo krepiš?

 • z zavestno odločitvijo, ko si v precepu zaupati ali ne
 • s hvaležnostjo- predvsem takrat, ko ti situacija, ki si jo prejela, ni všeč

ZAKAJ zaupati?

 • zato, ker je to pot, ki ti bo razširila zavedanje sebe in svojega obstoja
 • zato, ker nikoli več zares ne boš sama
 • zato, ker si boš s tem odprla pot v zelo kvalitetno življenje življenje v sedanjosti in brez skrbi
 • zato, ker se enostavno splača- TO TI GARANTIRAM!

NAGRADA IN PREDNOST ZAUPANJA V VESOLJE(IN VASE), JE, DA LAHKO IZPUSTIŠ NADZOR IN SE ODPOVEŠ STROGEMU NAČRTOVANJU, SAJ VEŠ, DA NAJDEŠ POT/REŠITEV/ODGOVOR TOČNO TAKRAT, KO GA POTREBUJEŠ.

TEMELJI zaupanja:

Vesolje ne deluje tako, kot delujemo ljudje, ampak presega omejitve našega uma, zato je:

 • PRVI TEMELJ ZAUPANJA: da dovoliš, da se vse izpelje na katerikoli način(Vesolje pozna 1000 in 1 pot za izpeljavo tistega, kar si ti želiš)
 • ter da se izpelje ob BOŽANSKEM ČASU(tvoj čas ni enak božanskemu času- ti bi želela takoj, a Vesolje to izpelje točno takrat, kot je najboljše zate oz v tvoje najvišje dobro
 • DRUGI TEMELJ ZAUPANJA: ob zavedanju, da imaš vedno svobodno voljo ter da vedno lahko izbiraš, si se pripravljena prepustiti Vesolju skozi dvosmerno komunikacijo(tvoje zaupanje ne bo delovalo, če boš držala kontrolo/nadzor in želela “uveljavljati” svojo voljo ter ne prisluhniti, kaj ti Vesolje sporoča)
 • TRETJI TEMELJ ZAUPANJA: zavedanje, da se Vesolje odziva na tvojo vibracijo, na tvoj NE in na tvoj JA ter sprejemanje popolne odgovornosti za svoje življenje- s prelaganjem odgovornosti za konkretne situacije na Vesolje, iskanje “krivca” ipd, pač ne moreš vzpostaviti globokega zaupanja, ali pač?

Kot lahko vidiš, zaupanje ni pravljica in nikakor ne igra, ampak proces, ki zahteva tvoj trud, delo in odgovornost pri vsem. Vendar pa se definitivno splača, saj s tem, ko presežeš človeške omejitve ega, dosežeš zelo kvalitetno življenje, ki je neke vrste zemeljska pravljica. 🙂

Kako to vem?

Ker to živim! 🙂

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.