fbpx
Kako naj končno slišim sporočila, ki mi jih pošilja Vesolje, vodniki?
Marsikdo me sprašuje, kako naj sliši sporočila Vesolja, kako naj jih prepozna itd.
 
Naj ti najprej zaupam KAKO JIH ZAGOTOVO NE BOŠ SLIŠALA:
 
👉To že vem, to že znam, za to sem že slišala, ah nič novega zame…
 
To so besede, ki jih dostikrat uporabljamo, ampak s tem delujemo povsem na razumski ravni.
 
Z BOGOM, VESOLJEM, ANGELI ITD ŽAL NE MOREŠ KOMUNICIRATI NA RAZUMSKI RAVNI OZ S SVOJIM RAZUMOM.
 
Besede kot so napisane zgoraj povzročijo, da NE MOREŠ komunicirati, da sporočil NE SLIŠIŠ (tvoj razum jih ne bo slišal, slišiš jih lahko samo s svojim srcem, telesom, dušo), ker se s temi besedami razumsko  in energijsko zapiraš, da bi tisto po čemer hrepeniš prišlo do tebe.
 
Če torej želiš slišati sporočila, jih prepoznati, je tvoj prvi korak, da začneš zavestno spreminjati besede kot so: To že vem, to že poznam itd.
Bodi pripravljena dejansko SLIŠATI in ne samo poslušati kdaj, kje bo prišlo sporočilo in kakšno bo.
Ne, um ni tvoj sovražnik, ampak prijatelj, če si toliko zavestna, da ga sama usmeriš tako, da dela v podporo tebi in temu, kar želiš.
Ko se znajdeš na točki, kjer imaš možnost odkriti nekaj novega ali pa se srečaš z nečem, kar že poznaš, a mogoče temu niti nisi namenjala kaj veliko pozornosti, se zavedaj: VEDNO PRIDE K TEBI VSE Z NAMENOM IN OB PRAVEM ČASU, OD TEBE PA JE ODVISNO ALI BOŠ TO VIDELA ALI NE.
S takšno notranjo naravnanostjo in podporo tvojega uma (če si ustvariš prepričanje, da je nekaj prišlo z namenom, s tem um usmeriš v to, da je v podporo tebi!) lahko ustvariš pogoje, da boš sporočila dejansko tudi slišala. 🙂
Ti si tista, ki izbira prepričanja in način delovanja in si ustvarja pogoje, kaj je zate mogoče in kaj ne. 😉
Kako torej zamenjati besede, kot so npr To že vem itd?
Če uporabljaš afirmacije, besede lahko zamenjaš z: -Dovoljujem si na nov način videti, okusiti to, kar že poznam.
Lahko uporabiš namen: Naj bom odprta in prepoznam zakaj se je to točno ob pravem času pojavilo v mojem
življenju
Zavedaj se, da je to proces in da ni nujno, da boš to lahko enostavno naredila že prvič.
Ker smo ljudje dokaj močna razumska bitja in ker razuma nikakor nimamo zastonj, ampak ima svojo pomembno vlogo, je najprej odvisno od NAŠE ODLOČITVE, kaj je tisto, kar res želimo in nato naš trening zavestnega delovanja v nečem, kar ti je še nepoznano.
Kako pa poleg treninga lahko še prideš do tega, da končno slišiš sporočila?
Kot veš, sporočila prihajajo preko tvoje intuicije (res je, da je ob tem tud izziv, da začneš prepoznavati, katera so prava sporočila, kaj govori tvoj ego, tvoj um itd) in z zaznavami tvojega telesa.
Preden nadaljujem, naj deim s tabo svojo pot 🙂
Po poti zavedanja sebe in razločevanja kaj je kaj, hodim že približno 20 let – preživela sem mnogooo trenutkov v tišini, v stiku s sabo, v razločevanju in spraševanju sebe, kaj kam paše…
in rezultat tega je, da danes prepoznavam kdaj govori kak glas, kako se čuti eno in kako drugo.
Poleg tega, da sem vse to zavestno trenirala (žal bližnjica ne obstaja), sem si pri tem pomagala tudi z nekaj ključnimi dejavniki, ki so mi pomagali, da sem danes tu, kjer sem. Prvo ized teh pomembnih orodij pa delim s tabo v nadaljevanju 🙂
Torej: orodje, ki ti neverjetno pomaga, da odpiraš zaznave svojega telesa, da lažje prepoznavaš kaj je kaj in predvsem, da konkretno napreduješ po poti intuicije in slišanosti sporočil, je Reiki. Konkretno Usui Reiki <3
Zakaj ravno Usui Reiki in kaj je ključno pri tem?
Usui Reiki je sistem samozdravljenja in tehnika, ki te poveže tako s svojim fizičnim telesom, kot tudi z energijskim svetom.
Kot energijska tehnika pa vsebuje tudi iniciacijo, ki deluje kot nek notranji ključ, ki se naloži vate ob prejemu in ta notranji ključ je tisti, ki povzroči odpiranje tvojih zaznav, je podpora tvoji intuiciji in obenem energijsko rasteš ter se razvijaš. Bolj kot se energijsko razvijaš, bolj kot se krepijo tvoje zaznave, lažje slišiš in prepoznaš sporočila 😉
Kako pa lahko prideš do Usui Reiki?
Usui Reiki je tečaj v 4 stopnjah, na katerih postopno začneš konkretno se ukvarjati s svojim fizičnim telesom ter v nadaljnih stopnjah preko simbolov odpiraš tudi druge nivoje svoje zavesti.
Za vsako posamezno stopnjo potrebuješ nekaj mesecev preden lahko nadaljuješ na naslednjo ter osvojiš osnove posamezne stopnje.
Kot certificirana Usui Reiki mojstrica in učiteljica (ta naziv prejmeš po zaključenih 4 stopnjah in praksi), sem ravno ob pomoči prvih dveh stopenj Reiki-ja nagradila svoje zaznavanje in prepoznavanje sporočil in energij.
Zato sem tako zelo strastna v predajanju znanja in poučevanju Reiki – ker je to ena izmed dejavnikov, ki so meni “rešili življenje”! <3
Boš torej začela trenirati sebe, da boš postopoma začela slišati sporočila Vesolja ali pa se udeležila tečaja Usui Reiki 1.stopnje? 🙂
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Tečaj Usui Reiki ti s polaganjem rok za energijsko zdravljenje svojega fizičnega telesa, omogoči:
-da globlje začutiš svoje telo, –
da ga lažje slišiš, prepoznavaš njegovo govorico, –
da mu pomagaš k sproščanju.
Obenem pa je to tehnika s katero kadarkoli in kjerkoli skrbiš za svoje energijsko stanje ter si povrneš energijo. 🙂

Prispevek za tečaj je 120e.

Vključuje: gradivo pdf, posneTke srečanj, iniciacijo in moje usmerjanje pri izzivih z energijami (če se pojavijo večji izzivi pri zaznavanju ali sprejemanju energij, te primerno usmerim v coaching program z namenom, da res prejmeš maksimalno zase).

Prijave sprejemam na email alenka@prisluhni-sebi.si do 12.4.2021 oz do zasedbe mest (na voljo je samo 8 mest!)


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.