fbpx
Kako naj obudim svojo ženskost?

Ženskost je simbol za čutnost, nežnost, prostranost, globino itd.

Ker pa imamo v sebi prisotnost tako moške, kot ženske energije, smo preko tega v današnji dobi ženske v zelo različnih aspektih in marsikdaj oddaljene od svojega bistva ženskosti ter delovanja iz svoje prvinske ženskosti.

To je popolnoma realno.

Tudi sama sem se na svoji poti že kar nekaj let nazaj prvič srečala s svojo ženskostjo, a nekako nisem znala prodreti v to, da bi resnično čutila, da delujem iz svojih globin ženskosti, ampak sem se vedno zadrževala neje na površju ženskosti, kjer se nahaja cikličnost in preplet ženske in moške energije.

Tisto, kar nisem znala, je biti povezana s tem, kar nikoli nisem poznala – ženskost v moji primarni družini je bila zanemarjena, pohojena in prevladal je aktivni aspekt moške energije, zato mi ličenje itd nikoli ni blizu.

Prav tako pa mi nikoli ni bila blizu globoka prisotnost skozi izražanje sebe – preko svojega ženskega telesa, glasu in glasu moje ženskosti v globini, ki samo čuti in je s tem popolnoma ok – oziroma še več, kot ok, saj je osnova globoke in zavestne ženskosti dragocenost vdihov, izdihov ter prisotnosti v vsrh občutjih.

Dolgo sem si želela, da bi iz svojih odnosov šla naprej nepoškodovana, brez dodatnih ran in travm, na aktivni (moški) način, dokler se nisem začela zavestno zavedati dragulja, ki ga nosim v sebi.

Ta dragulj je tako ranljivost, kot tudi čutenje in čutnost.

Kako zaznati to čutnost, da me poveže s sabo oz da me usmeri nazaj vase?

Pred nekaj časa, sem bila prisotna v situaciji v odnosu, kjer sem močno začutila svojo ranjenost, obenem pa tudi jezo, bes itd.

Čeprav oseba na drugi strani razumsko gledano ni storila nič “narobe”.

V dani situaciji sem besede in dejanje razumela popolnoma osebno.

Kot že tolikokrat sem se “sekirala” oz sem si vse vzela k srcu.

Ko je začetni naval različnih čustev, popustil, sem takrat prvič namesto razumske razlage začela opazovati svoja čustva in občutke in začela z glasom izražati vse, kar je bilo še prisotno v meni (prek kratkih zlogov ali zgolj diha, ki je bil usklajen z določenim čustvom/občutkom).

In kar naekrat sem se začela zavedati, da sem dejansko prisotna v sebi!

Ampak ne samo to!

Začela sem se zavedati, da ČUTIM!

To je tisto, kar me je povleklo globoko vase, da sem samo trenutek kasneje začutila svoj dragulj ženskosti z vsem svojim fizičnim telesom.

V samo pol ure se je zgodil globok proces v meni!

Moja ženskost je zažarela in po dolgem času sem začutila svoj notranji žar – ampak na čisto drugačen način, kot dosedaj: zelo močno, globoko.

Vse, kar je v tistem trenutku preko glasu prišlo iz mene je bil globoko Ahhhhhhhh.

S svojim glasom sem svoj žar še spodbudila ter mu dodala dodatno hrano.

In to je tisto, kar je osnova ženskosti in kar ti prinaša življenje v ženskosti:

ČUTNOST, POVEZANOST, PRISOTNOST V SEBI IN SVOJEM FIZIČNEM TELESU (ampak ne prisotnost, da se telesa zavedaš, ampak, da sodeluješ z njim ter iskreno uporabljaš vso celoto fizičnega telesa).

Tu, na tej točki, je trenutek, ko odkriješ, da je tudi “sekiranje” = da si jemlješ k srcu, NESKONČEN DAR IN DRAGULJ, ker kot vidiš iz moje zgodbe zgoraj, sem namesto, da bi odreagirala na način da se smilim sama sebi al na drugi strani, da čustva/občutke “zmečem” drugi osebi, čeprav sploh ni “nič kriva”, sem ostala sproščena v vsem čutenju ter dovolila, da se procesiranje poglobi od zavestnega opazovanja občutkov, do opazovanja telesa ter preko tega potop še globlje z glasom izražanja in zavestne prisotnosti.

Ta proces nikakor ni enostaven!

Pride takrat, ko si v sebi nanj pripravljena, obenem pa je tu tudi druga energijska pomoč in z mentalom ne prideš tako globoko.

Prav s tem namenom v decembru vabim na 4 petkova ženska srečanja, skozi katere te bom popeljala preko stika z glasom, do zdravljenja tvoje ženskosti in aktivacijo tvoje prvinske ženskosti, preko energijskega zdravljenja tvoje rodovne linije in na koncu do sidranja tvojega novega stanja preko tvoje Maternice.

Več o ženskih večerih, si preberi na povezavi spodaj!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.