fbpx
Kako naj odkrijem svoje poslanstvo?
“Draga ženska.
Kot duša si prišla/se rodila z namenom v to fizično telo.
Tvoja prva naloga je, da začutiš sebe. Vedno si tako zelo usmerjena v iskanje svojega poslanstva, da niti ne zavedaš sebe, svojega življenja, kot ga živiš sedaj.
Tvoja duša potrebuje tebe. Tvoje poslanstvo se skriva najprej v skrbi zase in svoje fizično telo in šele nato v tistem, v čemer si usmerjena: v poslanstvo, v katerem boš lahko tudi služila drugim.
V pomoč pri zavedanju sebe in svojega življenja naj ti bodo naslednja vprašanja:
-kje se počutim živa?
-v čem sem vedno uživala?
Ko boš zmogla to odkriti in nadgraditi v smeri, da se boš počutila živo v svojem življenju, boš zmogla tudi postopoma odkriti poslanstvo o katerem sanjaš.
In verjemi, da ti ne more noben svetovalec odkriti tega, v čem uživaš, ker ta odgovor nosiš samo ti v sebi. Noben “vedeževalec” ti ne more odkriti tebe- lahko ti pove, kdo si, ampak ko ti to sama odkriješ, lahko tudi začutiš in s tem osvojiš lekcijo samospoznavanja, Na Zemljo smo te poslali z namenom izkušanja- izkušanja vsega, kar ti življenje na zemlji nudi in zato, da se boš izgubljala v vprašanjih, ki s sedanjim trenutkom nimajo nobene zveze.
Pomembno je tvoj trenutek v sedanjosti in da živiš v njem, namesto, da iščem s čim se boš zadovoljila izven tega… s srečo, ki jo tvoja duša presega? S poslanstvom, ki je izven tega, da živiš tukaj in sedaj?
Ne, draga duša in draga ženska: to ni tvoj namen.
Začni živeti sedaj- najprej v tem trenutku odkrij sebe, svoje življenje in vse, kar se preliva čez tvoje telo. Šele nato ti bomo počasi pomagali odkriti poslanstvo, o katerem sanjaš.
Vedi, da se tvoje poslanstvo skriva v tebi.
Spoznaj svoje telo in spoznaj svojo dušo.
Na tebi je, da prisluhneš svoji intuiciji, našim sporočilom in svoji duši: preko meditacije, življenja v sedanjosti in dvosmerne komunikacije z Nami.”
Tvoji Angeli in vodniki.

 

Zgornje kanalizirano sporočilo sem prejela zate, draga ženska, ki želiš odkriti svoje poslanstvo. V njem Angeli zelo nazorno pokažejo bistvo. Sama pa ti želim le še dodati in poudariti, da je iskanje poslanstva proces, ki traja, ampak da je bistveno, da zaživiš tukaj in sedaj, ker se mogoče prav v tem trenutku skriva tvoje poslanstvo.

Bistveno pri vsem tem je, da je to proces samospoznavanja, kateri je zelo “bogat”, če vanj vključiš dvosmerno komunikacijo z vesoljem. Vesolje je vedno s tabo in ti govori- tudi, ko ga ne poslušaš. 😉

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.