fbpx
KARTA HAGALAZ SPREDNJA STRAN

Nordijske rune so magična energijska bitja, ki so jih v preteklosti uporabljali samo svečeniki, da so “šepetali” skrivnosti svojim “podložnikom”. Danes pa so najbolj znane kot “vedeževalsko” orodje, ampak so vse prej, kot to.

Nordijske rune (obstajajo še druge skupine run!) so razdeljene v 3 sklope, od katerih vsak posamezen sklop predstavlja 8 run, ki so med sabo povezane glede na energijsko delovanje, njihov namen in učinkovitost. Vsak sklop je poseben in ima svoj namen. Vsi 3 sklopi pa skupaj tvorijo Orakelj.

V Oraklju je 24 nordijskih run + 1 dodatna runa, ki nima svojega simbola, ampak je Prazna runa in je s tem njeno sporočilo: božanskost in neomejenost.

Po nekaj letih dela z magičnimi nordijskimi runami, so me usmerile, da skreiram nekaj novega ter jih približam tako sebi, kot drugim na drugačen način.

Zato sem skupaj z oblikovalcem in tiskarjem ustvarila set kart Runski Orakelj.

Kot v Oraklju, ki se ga uporablja za nasvet, samopomoč (npr z runskimi simboli, ki so narisani na kristalih, lesu, kamnih ali na papirju), je tudi tukaj v setu kart, 25 kart, od katerih vsaka predstavlja posamezno nordijsko runo z njenim osnovnim sporočilom.

KARTA EHWAZ JE ENA IZMED 25 KART V RUNSKEM ORAKLJU

Vsaka izmed 25 kart iz Runskega Oraklja ima na sprednji strani narisan svoj simbol, pod njim ime posamezne rune, katere simbol je v sredini. Na vrhu pa kraljuje eno izmed osnovnih vodil posamezne rune. Vsaka izmed 25 run je narisana ročno z akrilnimi barvami.

Zakaj ravno karte?

Zato, ker run v mošnjičku ne nosim vedno s sabo, karte pa mi predstavljajo tisti osnovni stik z runami za trenutek, ko se obrnem nanje.

Čemu karte niso namenjene?

NISO NAMENJENE BRANJU RUN, NISO NAMENJENE PRIPRAVI RUNSKIH KOMBINACIJ ALI ZAPISOV.

Karte so energijsko podprte in so namejene zgolj hitri (instant) usmeritvi run in stiku z Runami takrat, ko to najbolj potrebujemo. Obenem pa so pripomoček za aktivacijo tako naše zavesti, kot tudi naše intucije.

Na zadnji strani kart je zapečatena runska podpora s njihovim osnovnim drevesom Ydragissil in dodana moja energijska podpora.

Karte Runski Orakelj so zelo unikatne in ustvarjene popolnoma intiutivno in v “dogovoru” z Runami 🙂

Set kart Runski Orakelj ima postavljeno vrednost: 20e v prednaročilu. (PREDNAROČILA SO ODPRTA MED 11. IN 24.10.2019

Po 25.10.2019 se prispevek za karte v redni prodaji dvigne na 22e.

Svojo zainteresiranost sporoči na mail info@prisluhni-sebi.si ali izpolni spodnji obrazec.

Prednaročilo ali naročilo je potrjeno z nakazilom na

Alenka Bergant s.p., Sveti Lenart 29, 4227 Selca

Račun: SI56 0312 8100 1262 313

Namen: Runski Orakelj

ZADNJA STRAN VSAKE KARTE V SETU: DREVO YDRAGISSIL

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.