fbpx
Munay ki rituali

Magični Inka Munay ki je 9 starodavnih ritualov, ki odklepa tvoj DNK, kar pomeni, da prebujajo in preobražajo ter zdravijo tvojo celoto. Delujejo na celični ravni tvojega svetlobnega telesa in te v osnovi podprejo pri osebni rasti in razvoju, zato so najprej namenjeni tistim, ki se razvijajo, ker pri teh osebah delujejo hitreje in bolj opazno, kot pri nekom, ki ostaja na mestu in se ne želi razvijati.

Rituali so bil včasih dostopni le visokim svečenikom in Varuhom modrosti. Danes so dostopni vsem in hvaležna sem, da sem tudi sama prejemnica njihove moči in podpore. Ne samo, da preobražajo vse staro in vodijo v novo bolj zdravo miselnost ter zdravijo rane, ampak aktivirajo tvoje skrite potenciale in dodajo močno vodstvo. Svetlobna bitja, ki pridejo v tvojo bližino, te povežejo s sabo in s skritimi delčki tvoje duše, ki je živela že v mnogih preteklih življenjih.

Poleg tega pa dvignejo tvojo vibracijo ter te povežejo z zemljo in prostorom, kjer čas dejanjsko ne obstaja več. V tebi prebudijo modrost in zavedanje vsega v povezanosti ter popolnoma obogatijo tvoje zemeljsko življenje in tvojo dušno pot- ker so to rituali poti zdravljenja, magije in čudežev.

Priporočam jih predvsem tistim, ki se zavedajo sebe in svoje duše.

Magični rituali:

-ritual zdravitelja

-ritual vezi zaščite in moči

-ritual harmonije

-ritual jasnovidnosti

-varuhi časa

-varuhi modrosti

-varuhi Zemlje

-varuhi Zvezd

-ritual Kreator

Rituale lahko prejmeš posamezno ali več skupaj.

Za prejem ritualov kontaktiraj Gajin Angelski vrt: alena3547@gmail.com.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.