D O B R O D O Š L A

GAJIN ANGELSKI VRT

Dobrodošla na strani podjetja Gajin Angelski vrt.  Vodilo in namen podjetja je, da prisluhneš sebi ter odkriješ povezanost tvojega fizičnega telesa s tvojo dušo, ter tako dodaš življenju in svojemu obstoju novo dimenzijo, ki te napolni s ćarobnostjo in lahkotnostjo, saj globoko v sebi vedno čutiš, da obstaja “nekaj več”, ne?

s svojimi storitvami želim pomagati tebi, draga ženska, da se prebudiš v sebi in v skladu s svojo dušo. Z osebnim pristopom in odprtostjo skupaj odplujeva na pot vase in v svoje življenje.

K D O  S E M ?

ALENKA GAJA BERGANT

Sem ženska. Popolnoma sama si kreiram svoje življenje- to vključuje tudi sprejemanje odgovornosti zase in za svoje življenje. Vsak dan se znajdem v situacijah, ki me (tudi preko odnosov) učijo, da rastem in se učim ter postajam vedno bolj to, kar v sebi čutim, da sem ter kar želim biti. Moja dosedanja pot nikakor ni bila “lahka”, vendar je bila moja in posledica moje dušne izbire, da osvojim določene lekcije in živim življenje v realnosti.

O S E B N A  R A S T

Na poti moje osebne rasti in razvoja sem preizkušala različne tehnike in pristope z namenom, da v sebi predelam čustveno preteklost, izkušnje mojih preteklih življenj, ki sem jih prinesla s sabo ter resnično zaživim sebe v sedanjosti, polnosti in sreči. Zelo sem hvaležna, da lahko krepim in sledim svoji inuiciji ter rahločutnost in jasnočutnost s katero še lažje pomagam tebi, ki me potrebuješ. Zelo sem hvaležna tudi za to, da sem vzpostavila stik z Angeli, Samorogi, Kristali in runami ki mi predajajo svoja sporočila, mi nudijo podporo ter me usmerjajo k ljudem, ki me potrebujejo. Najbolj pomembni del je, da sem vzpostavila stik svojo dušo, z mojimi preteklimi življenji, ki so zelo vplivala tako na odkritje mojih talentov, kot tudi določenih travm in občutkov, ki so me spremljala. Zato sem osredotočena tako na dušno raven tebe, kot tudi v povezavi s telesom, v katerem se nahajaš. Delam celostno in vedno raziščem, kaj vse se skriva v ozadju, da ne moreš zaživeti tako, kot si želiš.

Ž I V L J E N J E   Ž E N S K O S T I

Ker živim v ženskem fizičnem telesu, je eno izmed najbolj pomembnih področij zame, moja ženskost ter vse skrite plasti ženskosti. Tako osnovna ženska energija, Božanska ženskost, ki presega vse meje ter ženska cikličnost skozi menstruacijski cikel in tantrično spolnost. Svojo ženskost raziskujem in živim prav tako celostno skozi neskončno ljubezen do sebe in popolno usmerjenost vase. Moje delo je namenjeno prav tebi, draga ženska, ki želiš prebuditi sebe in živeti iz sebe v vseh svojih plasteh skozi realnost življenja. To vključuje življenje, ki je nekaj več.

VERJETI ALI NE?

Ali vsi pripomočki (beri Angeli, Samorogi, Kristali) dejansko pomagajo? JA!
Moje življenje je zaradi vsega, kar uporabljam in kar mi je blizu, ne samo bogatejše in polno, ampak dejansko lahkotnejše. To ne pomeni, da ne poznam težav, težkih situacij itd, niti ne grem čez njih in pridem ven trdnejša, temveč sem na prvem mestu prav zaradi tega 100% bolj prisotna v sebi in zavestna v svojem življenju. Zaradi tega ne stojim na mestu ter ne nosim svoje preteklosti s sabo, ampak sem lahko sprejela življenje prav takšno kot je(marsikdo mi pravi, da še ni srečal osebe, ki bi bila bolj zemeljska in popolnoma realna). Pomaga mi, da lahko okušam in preizkušam ter živim brez da bi se ukvarjala z malenkostmi vsakdana, opravljanjem in življenji drugih ter brez da bi si v svojem umu gradila zgodbe, ki niso realne ter se zapletala v njih in v 1000 mislih, ki pridejo mimo. Življenje v sebi in iz sebe je polno. In vsi ti pripomočki so me dvignili in spustili vase, da lahko dejansko živim=čutim življenje in ga okušam v vsem, kar je.
Moraš verjeti, da stvari delujejo? NE! Deluje v vsakem primeru. Odvisno le od tebe, če si dovoliš biti dovzetNA, da opaziš spremembo. Naš um si namreč ustvari predstavo in zgodbo, kako naj bi izgledalo, ko bo nekaj delovalo, da lahko um verjame. Če ta predstava ni izpolnjena, potem um pravi, da stvari ne delujejo. Če pa predstave ni oz jo spustiš, lahko dejansko opaziš spremembo v počutju, življenju itd

ZNANJA IN CERTIFIKATI

I Z O B R A Ž E V A N J E

Angelska učiteljica, Angelska terapevtka, Kristaloterapevtka, Barvna terapevtka, Kristalna Energijska Maserka in Energijska Refleksoterapevtka, Usui in Kundalini Reiki mojsterica in učiteljica, Healing with Divine Rays, Samorogova energijska terapevtka(Unicorn energy healer) ter predajalka Inka posvetitev Munay ki.

Pravila in pogoji našega delovanja

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru Gajinega Angelskega vrta izvajamo različna predavanja, svetovanja in izobraževanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih v Sloveniji in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne strani ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

Klient sam je popolnoma odgovoren za svoje fizično zdravje in dobro počutje.

Naravni zdravilci oz energijski terapevti ne diagnosticirajo bolezenskega stanja, ne izvajajo medicinskih zdravljenj, ne predpisujejo zdravil ali kakorkoli posegajo v tretmaje uradne medicine.- upoštevajte navodila svojega zdravnika glede predpisanega zdravljenja in zdravil za težave pri fizičnem, mentalnem ali čustvenem zdravju.

S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanja?

Izpolnite spodnji obrazec in nam posredujte svoje vprašanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!
Prijava na novice

Gajin Angelski vrt, Alenka Bergant s.p., Sveti Lenart 29, 4227 Selca
Email: info@prisluhni-sebi.si Telefon: 031 866 757

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.