fbpx
D O B R O D O Š L A

ŽIVJO!

Moje ime je Alenka Bergant.

Sem kreatorka Prisluhni sebi, mentorica, učiteljica, svetovalka za kvalitetno življenje.

Hvaležna sem, da sem danes tukaj, kjer sem: Prisotna v svojem življenju, v svojem telesu ter osvobojena preteklosti in ujetosti v čustvene rane, travme ter odnose in vedno bolj živim življenje, kot si ga želim.

Ampak ni bilo vedno tako.

Moje otroštvo in mladostništvo sta bila prepletena z ujetostjo v strah, v okvire družbe ter predvsem v trud, da bi živela tako, kot od mene pričakujejo. Bila sem ujeta v svoje rane, v odvisnost od odnosov, v mnenja drugih, obenem pa sem sanjala, kakšno življenje si želim in kaj bi izboljšala, a nisem imela poguma, da bi to tudi uresničila.

Nisem si upala biti to, kar sem, nisem si upala izpostaviti svojih želja ter jim slediti – v sebi sem bila prestrašena deklica, ki jo je bilo najbolj strah zavrnitve, ponižanja.

Vedno znova sem podoživljala občutek zavrnjenosti ter da nisem dovolj dobra, lepa, pametna, vredna.

Moje življenje je bilo povprečno: zaposlitev in stanovanje pri starših z globokim nezadovoljstvom v sebi.

Živela sem pod stresom in v nekajletni vsakodnevni obremenjenosti bodisi zaradi nezadovoljstva s sabo, z življenjem, kot tudi zaradi odnosov.

Pot do poguma in osvoboditve nikakor ni bila lahka.

Čeprav sem v mladostništvu nekaj let živela v globoki povezavi z vero in cerkvijo ter s tem postavila temelje moji duhovnosti ter kasneje iskala, kako me lahko Bog reši, pa se to ni zgodilo.

Ko sem končno začela z raziskovanjem vstopati v zavedanje svoje odgovornosti za svoje življenje, se je MOJE ŽIVLJENJE ZAČELO SPREMINJATI.

Bog ne more rešiti mojega življenja, če sama za to nič ne naredim, je prvo, kar me je počasi začelo prebujati.

Globoko v sebi sem vedela, da obstaja nekaj več in da duhovnosti ni samo to, kar sem spoznala v cerkvi ter čutila, da si s tem lahko pomagam, da se osvobodim in končno pridem do občutka, da res živim.

Še preden sem to globlje raziskala, je prišla bolezen, ki me je “postavila na realna tla”.

Ne samo v odnosu do telesa in v zavedanju, da moj način življenja nikakor ni podporen zame, ampak je bila prelomnica, s katero sem začela raziskovati, kako si pomagati z duhovnostjo (in vsem, kar ta svet zajema) pri boleznih in osvoboditvi tako čustveno kot tudi mentalno.

TUDI TI SE LAHKO OSVOBODIŠ IN ZAŽIVIŠ ŽIVLJENJE, KOT SI GA ŽELIŠ IN ZASLUŽIŠ.

 

Točno to sporočilo ti želim predati, ker globoko verjamem, da je tudi zate to mogoče! <3

Vse, kar je potrebno, da to uresničiš, je tvoj stik s sabo, odločitev, da to želiš ter pripravljenost izpustiti tisto, kar življenja o katerem sanjaš in čustvene in mentalne svobode, ne podpira.

HVALA, KER SI TUKAJ! <3

ZNANJA IN CERTIFIKATI

I Z O B R A Ž E V A N J A

Angelska učiteljica, Angelska terapevtka, Kristaloterapevtka, Barvna terapevtka, Kristalna Energijska Maserka in Energijska Refleksoterapevtka, Usui in Kundalini Reiki mojsterica in učiteljica, Healing with Divine Rays, Samorogova energijska terapevtka(Unicorn energy healer) ter predajalka Inka posvetitev Munay ki.

Pravila in pogoji našega delovanja

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru Gajinega Angelskega vrta izvajamo različna predavanja, svetovanja in izobraževanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih v Sloveniji in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne strani ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

Klient sam je popolnoma odgovoren za svoje fizično zdravje in dobro počutje.

Naravni zdravilci oz. energijski terapevti ne diagnosticirajo bolezenskega stanja, ne izvajajo medicinskih zdravljenj, ne predpisujejo zdravil ali kakorkoli posegajo v tretmaje uradne medicine - upoštevajte navodila svojega zdravnika glede predpisanega zdravljenja in zdravil za težave pri fizičnem, mentalnem ali čustvenem zdravju.

S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanja?

Posredujte svoje vprašanje na spodnji email. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

    Prijava na novice

    Prisluhni Sebi, Alenka Bergant s.p., Sveti Lenart 29, 4227 Selca
    Email: alenka@prisluhni-sebi.si Telefon: 031 866 757

    Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.