D O B R O D O Š L A

GAJIN ANGELSKI VRT

Dobrodošla na strani podjetja Gajin Angelski vrt.  Podjetje je nastalo z namenom pomoči tebi, da prisluhneš sebi ter odkriješ povezanost tvojega fizičnega telesa s tvojo dušo, ter tako dodaš življenju in svojemu obstoju novo dimenzijo, ki te napolni s čarobnostjo in lahkotnostjo, saj globoko v sebi vedno čutiš, da obstaja “nekaj več”, ne? Znamka PRISLUHNI SEBI vsebuje čarobno palčko, ki ti pomaga in te podpre, vendar pa brez tvojega delovanja in sodelovanja ne deluje. Ti si tista, ki aktivira svojo čarobno palčko, zato da zaživiš in poletiš.

S svojimi storitvami želim pomagati tebi, draga ženska, da se prebudiš v sebi in v skladu s svojo dušo. Nudim ti osebni pristop in odprtost. Tako lahko skupaj odplujeva na pot vate, v tvoje življenje, ter poveževa tvojo celoto v polno Življenje v sedanjosti.

K D O  S E M ?

ALENKA GAJA BERGANT

Sem ženska. Strastna in predana ustvarjalka svojega življenja. Kreiranje Življenja temelji na sprejemanju odgovornosti zase, za svoje občutke in vse situacije na moji poti. Vsak dan se znajdem v situacijah, ki me (tudi preko odnosov) učijo, da se razvijam ter postajam vedno bolj to, kar v sebi čutim, da sem ter kar želim biti. Moja dosedanja pot nikakor ni bila “lahka”. Prav tako, kot ti, sem zemeljsko bitje s čustvi/občutki ter bolečimi in manj bolečimi situacijami ter odnosi. Vse, s čemer se srečujem ter okušam, je del moje poti in posledica moje dušne izbire, da osvojim določene lekcije in živim življenje v realnosti. Moja duša je usmerjena v stalno rast in raziskovanje. Tudi, ko z razumom tega ne bi želela, me duša usmeri in vodi v situacije, kjer sem deležna prav tega.

O S E B N A  R A S T

Na poti moje osebne rasti in razvoja sem preizkušala različne tehnike in pristope z namenom, da v sebi predelam čustveno preteklost, vse izkušnje moje duše ter resnično zaživim sebe v polnosti sedanjosti. V soočanju s popolnoma zemeljskimi izkušnjami zavrženosti, spregledanosti in neobstoja moje identitete, sem odkrivala skrite povezave moje dušne poti in delčkov, ki sem jih prinesla s sabo iz preteklih življenj. Po odkritju, da nisem samo fizična oseba, temveč najprej duša, sem svoje življenje, vse svoje občutke, težke situacije in soočanja smiselno povezala v celoto mojega fizičnega in dušnega obstoja.

Pri svojem delu, sem najprej osredotočena na dušno raven tebe. V povezavi s fizičnim telesom, v katerem se nahajaš in v katerem imaš zapisano zgodbo svojega sedanjega in preteklih življenj, odkrijeva smiselno povezanost tebe v celoto in razpustiva ovire, da lahko zaživiš v sedanjosti.

Ž I V L J E N J E   Ž E N S K O S T I

V življenje na Zemlji sem se rodila kot ŽENSKA. Darilo, ki mi ga le-to prinaša je neskončna dragocenost globokega stika s sabo ter neskončnega ravnovesja v ženski cikličnosti. Pečat, ki mojemu Življenju postavlja temelje nežnosti in predanosti preko globokega delovanja iz ženskosti ter na ženski način.

Kot duša imam v sebi tako plast ženskosti, kot moškosti, vendar pa mi šele ženskost omogoča, da lahko živim v celoti in polnosti.

Moje poslanstvo je pomoč tebi, draga Ženska, ki si biser in dragulj celotnega stvarstva.

VERA v obstoj NEVIDNEGA

Ali vsi pripomočki (beri Angeli, Samorogi, Kristali) dejansko pomagajo? JA!
Moje življenje je zaradi vsega, kar uporabljam in kar mi je blizu, ne samo bogatejše in polnejše, temveč tudi lahkotnejše. Zaupanje v nevidno, ki je večje od mene same, mi prinaša okus neskončnosti in neomejenosti ter mojemu Življenju daje temelje spontanosti, predanosti ter ustvarjalnosti. To ne pomeni, da ne poznam težav, težkih situacij itd – niti ne grem čez njih zato, da pridem ven trdnejša, temveč sem na prvem mestu prav zaradi tega 100% bolj prisotna v sebi in zavestna v svojem življenju. Zaradi tega ne stojim na mestu ter ne nosim svoje preteklosti s sabo, ampak sem lahko sprejela življenje prav takšno kot je.  Pomaga mi, da lahko okušam in preizkušam ter živim brez da bi se ukvarjala z malenkostmi vsakdana, opravljanjem in življenji drugih ter brez da bi si v svojem umu gradila zgodbe, ki niso realne ter se zapletala v njih in v 1000 mislih, ki pridejo mimo. Življenje v sebi in iz sebe je polno. In vsi ti pripomočki so mi bili v pomoč, da sem se spustila vase ter odstranila vse, kar mi je onemogočalo globok stik s sabo in z življenjem v sebi = čutim življenje in ga okušam v vsem, kar je.


Moraš verjeti, da stvari delujejo? NE!

Deluje v vsakem primeru. Odvisno le od tebe ali si dovoliš biti odprta, da opaziš spremembo. Sposobnost tvojega uma je v postavljanju pogojev ter sestavljanju miselnih slik, ki mu omogočijo jasno zaznavo, kdaj lahko verjame, da nekaj deluje – takrat, ko so pogoji izpolnjeni. V nasprotnem primeru um ne verjame. Odprtost ti omogoči umik pogojev in okvirjev, da zmoreš videti onkraj meja in spremembe v tebi ter tvojem življenju. 

ZNANJA IN CERTIFIKATI

I Z O B R A Ž E V A N J E

Angelska učiteljica, Angelska terapevtka, Kristaloterapevtka, Barvna terapevtka, Kristalna Energijska Maserka in Energijska Refleksoterapevtka, Usui in Kundalini Reiki mojsterica in učiteljica, Healing with Divine Rays, Samorogova energijska terapevtka(Unicorn energy healer) ter predajalka Inka posvetitev Munay ki.

Pravila in pogoji našega delovanja

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru Gajinega Angelskega vrta izvajamo različna predavanja, svetovanja in izobraževanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih v Sloveniji in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne strani ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

Klient sam je popolnoma odgovoren za svoje fizično zdravje in dobro počutje.

Naravni zdravilci oz. energijski terapevti ne diagnosticirajo bolezenskega stanja, ne izvajajo medicinskih zdravljenj, ne predpisujejo zdravil ali kakorkoli posegajo v tretmaje uradne medicine - upoštevajte navodila svojega zdravnika glede predpisanega zdravljenja in zdravil za težave pri fizičnem, mentalnem ali čustvenem zdravju.

S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanja?

Izpolnite spodnji obrazec in nam posredujte svoje vprašanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!
Prijava na novice

Gajin Angelski vrt, Alenka Bergant s.p., Sveti Lenart 29, 4227 Selca
Email: info@prisluhni-sebi.si Telefon: 031 866 757

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.