fbpx
Kdo sem

Dobrodošli na straneh podjetja Gajin Angelski vrt.  Namen podjetja je tako odkrivati čarobnost med Nebesi in Zemljo ter pomoč posamezniku, da si skreira življenje najbolj celostno in povezano s svojo dušo ter ob tem začuti, kako preprosto je življenje in kako magično nas podpirata tako Vesolje, kot tudi Mati Gaja- s svojimi storitvami želim pomagati posamezniku k prebuditvi sebe in svoje duše. V podjetju odkrivam tisto “nekaj več”, kar marsikdo med vami išče. Z osebnim pristopom in odprtostjo skupaj odplujemo na pot vase in v svoje življenje. S

 

Kdo sem Alenka Gaja Bergant? Sem ženska, ki si popolnoma sama kreira svoje življenje. Vsak dan se znajdem v situacijah, ki me preko odnosov učijo, da rastem in se učim ter postajam vedno bolj to, kar želim. Moja dosedanja pot nikakor ni bila lahka in vse, kar me je naučilo življenje ter vse, v kar verjamem in kar je pomagalo meni skozi stiske, želim predajati naprej ter ozaveščati stvari, ki se mi zdijo pomembne- ker verjamem v misel: Bodi sprememba, ki si jo želiš videti v svetu.

Na poti moje osebne rasti in razvoja sem preizkušala različne tehnike in pristope z namenom, da v sebi predelam čustveno preteklost ter resnično zaživim sebe v sreči. Zelo sem hvaležna, da lahko krepim intuicijo ter rahločutnost in jasnočutnost s katero še lažje pomagam tistemu, ki me potrebuje. Zelo sem hvaležna tudi za to, da sem vzpostavila stik z angeli in Samorogi, ki mi predajajo svoja sporočila, mi nudijo podporo ter me usmerjajo k ljudem, ki me potrebujejo. Poleg vsega tega, pa sem vzpostavila tudi stik svojo dušo, z mojimi preteklimi življenji, ki so zelo vplivala tako na odkritje mojih talentov, kot tudi določenih travm in občutkov, ki so me spremljala. Zato sem osredotočena tako na dušno raven posameznika, kot tudi v povezavi s telesom, v katerem se nahaja vsakdo. Delam celostno in vedno raziščem, kaj vse se skriva v ozadju, da oseba ne more zaživeti tako, kot si želi.

Poleg tega pa je eno izmed najbolj pomembnih področij zame, moja ženskost ter vse skrite plasti ženskosti. Tako osnovna ženska energija, Božanska ženskost, ki presega vse meje ter ženska cikličnost skozi menstruacijski cikel in tantrično spolnost. Svojo ženskost raziskujem in živim prav tako celostno skozi neskončno ljubezen do sebe in popolno usmerjenost vase. Zato je določen del namenjen prav ženskam, kjer se srečujemo s tem, kako biti in živeti kot ženska in v svoji celostnosti. Ta del tako zajema Ritual Maternice kot tudi osebno Mentorstvo.

Znanja in certifikati, ki sem jih dosedaj pridobila: Angelski učitelj, Kristaloterapevtka, Barvni terapevt, Kristalni Maser in Refleksoterapevt, Usui in Kundalini Reiki mojster in učitelj, Healing with Divine Rays, Samorogov terapevt ter Inka posvetitve Munay ki.

 

 

Pri svojih strankah kombiniram vse znanje, ki ga imam, za najbolj celostno pomoč posameznikom.

 

Z mano sodelujejo:

Gordana Lesjak:

Gordana

Sem intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica lastnih programov namenjenim osebnostni in duhovni rasti in razvoju.

Moje poslanstvo je energijsko zdravljenje duha, izobraževanje in dvigovanje zavesti planeta. Delam z bitji svetlobe (Samorogi, angeli, nadangeli, vnebovzetimi mojstri, Zvezdnimi mojstri,…) in na ta način prinašam ljubezen, harmonijo, modrost,… na naš planet.

Moje delo izhaja iz intuicije. Naša intuicija je vsemogočni izvor znanja in modrosti. Je glas naše duše, izhaja iz čiste povezave z našim Stvarnikom. In prav z intuicijo dobimo globoke duhovne uvide, znanja, vpogled v bližnjo in daljno prihodnost.

Sem tudi raziskovalka starodavnih in novodobnih orakljev (nordijske rune, angelske rune, tarot, ciganske karte, …), zdravilka, šamanka, angelska učiteljica, energijska terapevtka, intuitivna svetovalka,…

Izobraževala sem se na različnih področjih in pri različnih učiteljih tako doma kot v tujini (Diana Cooper Angel School, Traveling  the Frequencies – Guy Steven Needler, Colour workshop (for colour healing) – Cassandra Eason, Shamanic training – Foster Perry, Realm reader – Doreen Virtue in še mnogi drugi ).

Predvsem pa uživam v svojem delu, v predajanju znanja in v svojem skromnem prispevku k izboljšavi tega sveta za vse nas.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.