fbpx
Odpravi se na potovanje Z DUŠO!

Kot zaprisežena kristaloterapevtka sem včeraj obiskala kotiček v SLO, kjer sem doživela konkretno potovanje v globino Matere Zemlje in konkretno tridimezionalno potovanje po Vesolju😍

Moj namen obiska ni bil samo stik z Materjo Zemljo in Vesoljem, temveč tudi podpora mojim čakram.

Poleg kristala Ametist sta tam prisotna kristala Olivin (Pirit) in Kamena strela.

Kristal Ametist je kristal najprej za našo čelno (6.) čakro, ki je energijski center za povezanost z duhovnim svetom in center za nova znanja – sedež duše . Podpira pa tudi kronsko (7.čakro), ki je sedež življenjskih prepričanj ter višjih in duhovnih razumevanj. Obenem pa je ametist kristal spiritualnosti.

Kaj mi je dal/prinesel?

Ametist mi je odprl nove uvide, prinesel novo jasnost in obenem me stabiliziral na poti duse, po kateri hodim💕💃

Samo potovanje pa mi je prineslo dodatno okrepitev zavesti moje duše in okrepitev zavesti zemlje in Vesolja 💕

Zakaj je ravno to povezano s točko duše?

Zato, ker ametist omogoča točno to 🙂

Prejela sem točno to, kar sem potrebovala, da lahko še bolj podprem sebe in tebe in te globoko usmerim na pot, po kateri želiš hoditi💕

Sama izkušnja je res fenomenalna in zelo doživeta 🙂

Goričko je pokrajina v Sloveniji, kjer je vulkanski prostor in nosi bogato zgodovino samega razvoja.

Sam obisk Doživljajskega parka Vulkanija ti resnično omogoči stik z Materjo Zemljo skozi geološki pogled. Popotovanje v jame v notranjosti pa ti ponudi globlji stik z lavo in podzemnim svetom, na koncu pa te popelje na konkretno potovanje z vlakcem skozi Vesolje, njegov razvoj in nazaj na Zemljo.

Vsemu temu pa doda čar še njihova maskota Oli, ki je ime dobil po kristalu Olivin, ki je nastal po vulkanskem izbruhu na Goričkem.

Tale izkušnja je bila najprej zelo zavestna in zelo dušna odločitev, obenem pa sem tudi zelo zavestno sprejemala celoten dan, celotno potovanje na Goričko in obenem celotno potovanje skozi plasti zemlje in vesolja.

povzeto po vulkanija.si

To zavestno pomeni, da sem bila skoraj v zamaknjenem stanju, kjer sem samo srkala in globoko z dušo doživljala, zato mi je tudi sama izkušnja ostala globoko doživeta – ker nisem šla tja z razumom in ker je bil to moj zavestni cilj.

Prednost zavestnega cilja in zavestne poti z dušo je najprej v sami izkušnji, ki je mnogo bolj doživeta in ti vedno prinese tisto, kar v določenem trenutku globoko potrebuješ (ne, kar si želiš, ampak kar potrebuješ).

Vendar pa definitivno zahteva trud, pozornost in zavestno prisotnost, če želiš potovati s svojo dušo in postavljati zavestne cilje.

Vsekakor pa se splača.

O takšnih in drugačnih izziv pri soočanju postavitve zavestnih ciljev, bomo skupaj pogledali tudi na SPLETNEM TRENINGU ZAVESTNI CILJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.