fbpx
Pomoč in podpora ob Žalovanju

Del življenja je naše rojstvo in naše minevanje- ampak samo na nivoju fizičnega telesa. Duša je neumrljiva in živi že pred prihodom na ta svet, kot tudi po smrti fizičnega telesa nadaljuje svojo pot.

Ko zapusti fizično telo, potuje skozi predor v nov prostor, kjer je njen naslednji dom in kjer živi samo kot duša.

Vendar pa, ker smo ljudje čustvena bitja, imamo največkrat mnoge stiske, ko nas zapusti bližnji in to lahko traja kratek ali dolgi čas- odvisno od naše dušne sposobnosti predelovanja čustev in kako znamo živeti.

V Gajinem Angelskem vrtu nudimo podporo v obliki pogovorov ter skozi odkrivanje, kaj se je zgodilo z našim bližnjim, ki nas je fizično zapustil, vsem, ki bi to potrebovali. Ne gre za klasično medijstvo, ampak se mi osredotočamo najbolj na tiste, ki so tu ostali ter kako si lahko pomagajo, da živijo naprej v svobodi- tudi preko stika z umrlimi(kje so in kako so- ker velikokrat ostajajo skrbi, da pokojna duša ni srečna itd).

Poleg tega pa vključujemo seanse z Nadangeli, ki znotraj Tebe počasi naredijo prostor za življenje v sedanjosti ter preobrazijo bolečino in žalost. Več o seansi si lahko prebereš tule.

Za pogovor in odkrivanje sveta pokojnih, se oglasi na alena3547@gmail.com.

Kratek članek pa si lahko prebereš tule

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.