fbpx
Pot duše: ujetost

Nisem samo človek v telesu, duša sem. In duša si tudi ti. Kot duša sem/si živela že pred prihodom na zemljo in kot duša boš po smrti fizičnega telesa odšla naprej.

Pot, ki jo v fizičnem telesu doživljala tukaj in zdaj, je povezana tako z najinim obstojem pred in po življenju tukaj zdaj.

Na svoji poti v tem zemeljskem življenju srečujeva in se povezujeta največ z ljudmi, ki jih že poznava iz preteklih življenj, kjer smo skupaj izkusili nekaj in se tu srečamo, da neko izkušnjo nadaljujemo ali jo presežemo ali celo na novo ovrednotimo.

Največkrat so v tvojem življenju osebe, s katerimi ste lahko podpisali dušno pogodbe ali se kakorkoli drugače dogovorili, da želite biti eden ob drugem, ker se lahko samo tako naučite določene lekcije, ki je pomembna za tvoj ali razvoj druge duše.

Osebe, ki sva si jih izbrali za zakonske partnerje ali otroke, so tiste duše, ki jih najbolj potrebujeva za svoj razvoj in pot naprej.

Namen duše ni stanje na mestu(a to ne pomeni, da ni ok, če se ustaviš ali se dlje časa zadržuješ na enem mestu, ker še vedno tudi to potrebuješ za svoj razvoj), ampak stalno potovanje in preseganje omejitev. Vendar pa dimenzija časa na nivoju duše ne obstaja v takem načinu, kot ga poznaš na zemlji.

Tisto, kar ti tvoja zemeljska družina na poti duše, prinaša so lahko močne lekcije v želji, da se medsebojno razvijata.

Ni namen osebe, ki si jo izbrala za svojo izkušnjo kot duša, da se tvoja duša počuti ujeta. Tisto, zaradi česar se lahko počutiš ujeto, so tvoji občutki in situacije, na katero te spominjajo(ne gre tu za ujetost duše na določeni točki, kot npr ob smrti, ko duša ne zmore zapustiti fizičnega sveta). Je to dejansko ujetost duše ali tebe, kot osebe? To boš morala odkriti sama.

Duša, ob kateri prepoznaš IZKUŠNJO ujetosti, te spodbuja na dušnem nivoju in te “uči” kje se kot duša zatikaš. Mogoče je to tvoj naslednji korak: zavedanje izkušnje in preseganje tega.

Kako lahko greš naprej?

Tako, da najprej ozavestiš izkušnjo ujetosti, prepoznaš vse, kar se skriva v tem(občutki, travme…) Ter začneš raziskovati v sebi(oz vprašaš svojo intuicijo), kaj je tisto, kar bi ti pomagalo, da to presežeš.

Lahko je to npr, da si poiščeš pomoč, ko si izčrpana in ne zmoreš vsega sama(NI TI TREBA VSEGA SAMA!) ali da se razbremeniš, si vzameš čas zase, da poleg te ujetosti začutiš tudi sebe in svoje življenje.

Vsaka situacija in izkušnja ti je dana in jo lahko v veliki meri uskladiš s sabo, da ti bo kljub vsemu (ne glede na težavnost izkušnje) v podporo!

Tudi, ko te nekdo potrebuje in je “odvisen” od tvoje pomoči. Ta duša je tukaj z namenom in zato, ker sta se tako dogovorili. Kako boš s tem delovala in kaj boš storila, je odvisno od tebe.

Vendar pa vaju vajin dogovor ne omejuje, če čutiš, da ni prava pot to, da stalno skrbiš zanjo. Vedno imaš možnost izbire in dogovori na dušnem nivoju se pravtako nadgrajujejo. Do neke točke sta se npr lahko kot duši dogovorili, da boš skrbela za drugo dušo, v naslednjem koraku pa to lahko tudi skupaj presežeta in nadaljujeta drugačno življenje. Pot duše se ne izključuje z zemeljskim življenjem. Vse je povezano.

Samo od tebe in tvojega zavedanja sebe, pa je odvisno, kako želiš naprej. Želiš s to dušo nadaljevati prav takšno izkušnjo, kot jo doživljaš sedaj ali želiš drugače, ker te ta način ne podpira?

In ne glede na to, kakšno pot, si boš izbrala, si zapomni: VSE JE SAMO IZKUŠNJA.

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.