fbpx
Prebudi sebe s Samorogi

Si se znašla v kaosu?

Potrebuješ obarvati svoje življenje ter mu postaviti nove temelje?

Ali pa le želiš prepoznati kdo si, kot duša in kakšni so tvoji talenti?

Potem je čas, da se zazreš vase ter se pridružiš 10 dnevnem energijskem maratonu s Samorogi.

Namen energijskega maratona je tvojemu stiku z dušo, odkrivanju in krepitvi tvojih talentov, komunikaciji s tvojo dušo ter postavitvi novih temeljev za tvoje življenje z odgovornostjo.

Zakaj 10 dni?

Zato, ker je popolnoma vse proces in ker šele v procesu se lahko nekaj spremeni in odide. Tega žal ne moreš storiti samo z 1 meditacijo in samo v 1 dnevu.

Kako bo potekal?

10 dni, 10 meditacij, ki so naložene v spletno učilnico in so posnete v video in mp3 obliki.

Za večjo učinkovitost meditacij ti močno priporočam, da se pred vsako meditacijo ENERGIJSKO OČISTIŠ S TUŠIRANJEM, OBLEČEŠ SVEŽA OBLAČILA, POSKRBIŠ, DA TA TAKRAT NE BO NIHČE MOTIL TER DA V MEDITIRANJE ZARES VSTOPIŠ ZAVESTNO IN ČE JE LE MOGOČE TAKO, DA NE BOŠ IMEL/A OBČUTKA, KOT DA JE TO DEL HITREGA TEMPA IN DA SAMO SKOČIŠ NOTER, DA SE UMIRIŠ IN SPROSTIŠ.

Če teh “navodil” ne upoštevaš, bodo meditacije manj učinkovite. Naredi v skladu s sabo – ti pa želim, da od tega odneseš maksimalno.

Kaj potrebuješ?

Vsak dan si vzeti 20 min zase (kadarkoli želiš: zjutraj, tekom dneva ali zvečer) – moje meditacije so kratke, ampak energijsko učinkovite.

Obvezno se prijaviti na alenka@prisluhni-sebi.si – po prijavi in prejetem nakazilu, prejmeš na svoj email dostop do spletne učilnice (S PRIJAVO SE STRINJAŠ, DA TE VKLJUČIM V SVOJO EMAIL BAZO ZA NAMENE TEGA IZZIVA MEDITACIJE IN ZA PREJEMANJE NADALNJE EMAIL VSEBINE IZ MAILA alenka@prisluhni-sebi.si)

Kaj pa tvoja investicija?

Prispevek za 10 dnevni maraton je 77e.

Kadarkoli med maratonom, sem ti na voljo za nasvet, usmeritev ali razumevanje samega procesa na alenka@prisluhni-sebi.si
MARATON MEDITACIJE BO POTEKAL MED 1.6. in 10.6.2020 

Tvoja prijava je potrjena z nakazilom na:

Alenka Bergant s.p.
Sveti Lenart 29
4227 Selca
SI56 0312 8100 1262 313
Namen: Maraton Meditacij
Sklic SI 00 datum nakazila

Za plačilo v 2 obrokih, se mi oglasi na email info@prisluhni-sebi.si.

Po nakazilu mi pošlji sporočilo ali potrdilo o plačilu.

Plačilo možno tudi preko Valu monete.

Program sem ustvarila Alenka Bergant – certificirana Angelska učiteljica, Angelska terapevtka in Samorogova energijska terapevtka ter strastna raziskovalka dušnega sveta.

ODZIVI STRANK

Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

Alenka je posebej zame razvila meditacijo dušnih pogodb. Meditiram že več kot 13 let, a tako unikatne meditacije še nisem uporabljala. Unikatna perspektiva in nekaj zelo novega zame. Vesela sem, da sem jo preizkusila- z mamo sem bila ujeta v močni bolečini. Skozi meditacijo mi je Alenka pomagala, da sem prišla ven iz bolečine. Po prejeti pomoči se počutim lahkotnejša in mirnejša

Vandana Sehgal, Švedska
Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

 Velik HVALA! Ko sem se prijavila na ta tecaj nisem pricakovala, da nam bos ponudila tako sirino in tako poglobljeno. Toliko znanja in tako prilagojeno nam. Res, iz srca hvala. ❤️❤️🙏🙏🙏 ne znam opisat, kako sem hvalezna za vse znanje in vodstvo, ki si nam ga predala. O sebi sem izvedela veliko in nekako se pocutim veliko bolj povezana sama s seboj.

M.E.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

L.B.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.