fbpx
Priprava na nosečnost

Da lahko ženska vase sprejme novorojeno bitje, morajo biti izpolnjeni določeni pogoji. Seveda lahko tudi brez tega sprejme otroka, a je vedno več zgodb, kjer ženska ne more zanositi in prav njim je namenjen poseben proces zavestnega vstopa v nosečnost.

Ko telo ne dovoli, da bi se otrok naselil znotraj nas, s tem le opozarja na drugačnost in edinstvenost. Vsaka ženska je namreč edinstvena. Seveda je odvisno od mnogih dejavnikov- velja za ženske, ki na energetskem nivoju čutijo, da so pripravljene za vstop v materinstvo in je to del njihove poti in za tiste, ki si želijo otroka, a se jim telo upira. Namenjeno je tudi tistim, ki so mogoče energetsko že zacutile svojega otroka.

Nosečnost je pot- pot k sebi in v svoje telo ter v jedro odnosa med partnerjema.

Izpolnjeni morajo biti določeni pogoji, za katere v veliki meri lahko poskrbi ženska.

Prvo je pripravljenost Maternice, da sprejme dete, kar pomeni, da v sebi moramo narediti prostor in poskrbeti za ustrezno nego Maternice- najbolj na energijskem nivoju, saj vanjo shranjujemo nepredelana čustva, travme ter tudi marsikaj, kar nosimo iz maternice naše mame in stare mame. Vse to lahko vpliva na nepretocnost ter blokade ter se zaradi tega dete ne more naseliti v nas ali v nas ostati(ampak to da ostane je že del procesa v pripravi na materinstvo in je naslednji korak).

Drugo je naša odprtost, da sprejmemo vase energijo moškega, s katero bo lahko fizični otrok nastal. Gre namreč za naše najbolj ranljivo področje, kjer smo lahko najbolj ranjene in zaradi tega okrog svojih spolnih organov podzavestno naredimo energijski obroč, skozi katerega moški sicer lahko pride, a ne s tisto pravo božansko energijo, ki je podlaga za dete oz njegova posteljica. Zato je potrebna odprtost in sproščenost tega predela in razbitje obroča, da se lahko vse fizično naloži.

Tretje, kar je za žensko telo in Energijo materinstva pomembno, pa je tudi globlji spolni odnos, ko ne gre samo za seks, ampak za prelitje energij obeh partnerjev- to pomeni ustvariti prostor za božansko spolnost, kjer združena energija ustvari dete= združitev naše Maternice z moškim spolnim udom, postane ples .

Z izpolnitvijo vseh treh pogojev postavimo temelje za graditev družine in zavestno vstopimo na višji nivo tako nosečnosti kot starševstva in posledično, ko ženska zavestno dela prostor v sebi in zavestno gre skozi vse procese s svojim telesom, tudi partnerski odnos povzdigne na višji nivo. Dete, ki se tu rodi tako ni več tisto, ki loči njuno povezanost zaradi vseh obveznosti zaradi novega člana, ampak ustvari popolno prepletenost, kjer se telesno še bolj povežeta in se zato ne rabita truditi za odnos in se boriti, da ga ne bi izgubila, ker te nitke povežejo globino in vodijo skozi lahkotnost v družinski dinamiki.

Za pomoč in spremljanje pri zavestnem vstopu, kontaktiraj alena3547@gmail.com.

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.