fbpx
Se tudi ti “zapletaš” v odnosih?

Ah ti odnosi…

Vedno znova se v njih čustveno lovimo in zapletamo.

Se kdaj vprašaš zakaj?

Tvoja duša je tista.

Tista, ki potrebuje izkušnje, ki potrebuje svoj razvoj ter ki potrebuje ozaveščanje.

Kaj to pomeni?

Ti, kot duša obstajaš že dolgo dolgo – že mnogo časa pred tvojim fizičnim rojstvom, ker si v različnih oblikah živela že mnoga pretekla življenja.

In vsa ta pretekla življenja so bila malo podobna zemeljski izkušnji, saj si v njih bila obdana z določenimi ljudmi, delala določena dela, ki jih sedaj prepoznavaš kot svoje talente.

Če pa se fokusirava na odnose: vsi ljudje s katerimi si v stiku, poznaš že iz preteklih življenj, kar pomeni, da je tvoj odnos tule v fizičnem svetu, nadaljevanje odnosa iz preteklega življenja.

Z vsemi ljudmi si že v preteklih življenjih živela določeno izkušnjo odnosa (pa naj bo to tvoj partner, starši, prijaatelji, sovražniki itd itd, le da so v preteklih življenjih lahko imeli drugačno vlogo – npr tvoj oče je bil lahko v preteklem življenju tvoj partner)

Dobijo tvoji odnosi drugačen pogled iz te perspektive?

Verjamem da. 🙂

Sama odnose raziskujem že dolgo ter se trudim, da bi nanje gledala skozi svoje duše, kar mi posledično daje izbiro, da jih lahko kot energijska terapevtka razrešujem, osvobajam ter odnose kreiram tukaj in sedaj brez močnih vplivov preteklih življenj in pretekle izkušnje, ampak na podlagi čutenja in želje za posamezni odnos tukaj in sedaj.

Na podlagi moje konkretne prakse in poti, sem zato razvila koncept, s katerim gradim tiste odnose, ki jih želim skozi oči duše.

Kako naj si pomagaš pri dramatičnosti ali zapletanjih v odnosih?

👉 Najprej se moraš zavedati, da si DUŠA in da kot duša tudi deluješ – ko boš to sprejela ter prišla v stik s svojo dušo, ti bo vse bolj jasno.

👉 Brez sprejemanja odgovornosti za svoje občutke in počutje ter za to, kaj ti prinašaš v odnose tudi ne bo šlo

👉 Pomembno pa je tudi zavedanje življenja in vsega, kar doživiš KOT IZKUŠNJE

👉 Če pa si ne dovoliš videti realnosti posameznega odnosa ter če se nisi pripravljena ustaviti in biti s sabo golo iskrena, se tudi lahko zgodi, da se tvoji odnosi ne premaknejo nikamor ter da ostaneš ujeta v njih ter se vedno znova zapletaš.

To so točke, ki so pomembne, če želiš svoje odnose pripeljati na novo raven ter si skreirati takšne odnose, kot si jih želiš.

Ukvarjanje s sabo ti ne udie v nobenem primeru 😉

Prišel je čas, ko si želim deliti s tabo koncept ustvarjanja Dušnih odnosov ter ti pomagati s podporo in usmerjanjem, da zakorakaš po tej poti, v obliki spletne delavnice Dušni odnosi.

Rezultati delavnice so zagotovljeni, ampak odvisni zgolj od tebe in tvojega namena, s katerim boš vstopila.

Če je to točno tisto, kar si želiš narediti letos in ta trenutek – navsezadnje so bili sedajle v času karantene odnosi res izpostavljeni in iz energijskega vidika bo leto 2021 temeljno za odnose – si dobrodošla na unikatni spletni delavnici.

Več o sami delavnici si lahko prebereš s klikom na gumb spodaj

 

Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique
Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Velik HVALA! Ko sem se prijavila na ta tecaj nisem pricakovala, da nam bos ponudila tako sirino in tako poglobljeno. Toliko znanja in tako prilagojeno nam. Res, iz srca hvala. ❤️❤️🙏🙏🙏 ne znam opisat, kako sem hvalezna za vse znanje in vodstvo, ki si nam ga predala. O sebi sem izvedela veliko in nekako se pocutim veliko bolj povezana sama s seboj.

M.E.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

L.B.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.