fbpx
Se tudi ti “zapletaš” v odnosih?

Ah ti odnosi…

Vedno znova se v njih čustveno lovimo in zapletamo.

Se kdaj vprašaš zakaj?

Tvoja duša je tista.

Tista, ki potrebuje izkušnje, ki potrebuje svoj razvoj ter ki potrebuje ozaveščanje.

Kaj to pomeni?

Ti, kot duša obstajaš že dolgo dolgo – že mnogo časa pred tvojim fizičnim rojstvom, ker si v različnih oblikah živela že mnoga pretekla življenja.

In vsa ta pretekla življenja so bila malo podobna zemeljski izkušnji, saj si v njih bila obdana z določenimi ljudmi, delala določena dela, ki jih sedaj prepoznavaš kot svoje talente.

Če pa se fokusirava na odnose: vsi ljudje s katerimi si v stiku, poznaš že iz preteklih življenj, kar pomeni, da je tvoj odnos tule v fizičnem svetu, nadaljevanje odnosa iz preteklega življenja.

Z vsemi ljudmi si že v preteklih življenjih živela določeno izkušnjo odnosa (pa naj bo to tvoj partner, starši, prijaatelji, sovražniki itd itd, le da so v preteklih življenjih lahko imeli drugačno vlogo – npr tvoj oče je bil lahko v preteklem življenju tvoj partner)

Dobijo tvoji odnosi drugačen pogled iz te perspektive?

Verjamem da. 🙂

Sama odnose raziskujem že dolgo ter se trudim, da bi nanje gledala skozi svoje duše, kar mi posledično daje izbiro, da jih lahko kot energijska terapevtka razrešujem, osvobajam ter odnose kreiram tukaj in sedaj brez močnih vplivov preteklih življenj in pretekle izkušnje, ampak na podlagi čutenja in želje za posamezni odnos tukaj in sedaj.

Na podlagi moje konkretne prakse in poti, sem zato razvila koncept, s katerim gradim tiste odnose, ki jih želim skozi oči duše.

Kako naj si pomagaš pri dramatičnosti ali zapletanjih v odnosih?

👉 Najprej se moraš zavedati, da si DUŠA in da kot duša tudi deluješ – ko boš to sprejela ter prišla v stik s svojo dušo, ti bo vse bolj jasno.

👉 Brez sprejemanja odgovornosti za svoje občutke in počutje ter za to, kaj ti prinašaš v odnose tudi ne bo šlo

👉 Pomembno pa je tudi zavedanje življenja in vsega, kar doživiš KOT IZKUŠNJE

👉 Če pa si ne dovoliš videti realnosti posameznega odnosa ter če se nisi pripravljena ustaviti in biti s sabo golo iskrena, se tudi lahko zgodi, da se tvoji odnosi ne premaknejo nikamor ter da ostaneš ujeta v njih ter se vedno znova zapletaš.

To so točke, ki so pomembne, če želiš svoje odnose pripeljati na novo raven ter si skreirati takšne odnose, kot si jih želiš.

Ukvarjanje s sabo ti ne udie v nobenem primeru 😉

Prišel je čas, ko si želim deliti s tabo koncept ustvarjanja Dušnih odnosov ter ti pomagati s podporo in usmerjanjem, da zakorakaš po tej poti, v obliki spletne delavnice Dušni odnosi.

Rezultati delavnice so zagotovljeni, ampak odvisni zgolj od tebe in tvojega namena, s katerim boš vstopila.

Če je to točno tisto, kar si želiš narediti letos in ta trenutek – navsezadnje so bili sedajle v času karantene odnosi res izpostavljeni in iz energijskega vidika bo leto 2021 temeljno za odnose – si dobrodošla na unikatni spletni delavnici.

Več o sami delavnici si lahko prebereš s klikom na gumb spodaj

 
Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

I.H.
Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
N.D.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.