fbpx
Munay Ki rituali

Magični Inka Munay ki je 9 starodavnih ritualov, ki odklepa tvoj DNK, kar pomeni, da prebujajo in preobražajo ter zdravijo tvojo celoto. Delujejo na celični ravni tvojega svetlobnega telesa in te v osnovi podprejo pri osebni rasti in razvoju, zato so najprej namenjeni tistim, ki se razvijajo, ker pri teh osebah delujejo hitreje in bolj opazno, kot pri nekom, ki ostaja na mestu in se ne želi razvijati.

Rituali so bil včasih dostopni le visokim svečenikom in Varuhom modrosti. Danes so dostopni vsem in hvaležna sem, da sem tudi sama prejemnica njihove moči in podpore. Ne samo, da preobražajo vse staro in vodijo v novo bolj zdravo miselnost ter zdravijo rane, ampak aktivirajo tvoje skrite potenciale in dodajo močno vodstvo. Svetlobna bitja, ki pridejo v tvojo bližino, te povežejo s sabo in s skritimi delčki tvoje duše, ki si jih živel/a že v mnogih preteklih življenjih. Poleg tega pa dvignejo tvojo vibracijo ter te povežejo z zemljo in prostorom, kjer čas dejanjsko ne obstaja več. V tebi prebudijo modrost in zavedanje vsega v povezanosti ter popolnoma obogatijo tvoje zemeljsko življenje in tvojo dušno pot – ker so to rituali poti zdravljenja, magije in čudežev. Priporočam jih predvsem tebi, ki se zavedaš sebe in svoje duše ter želiš globoko v sebi preseči sedanje stanje.

Magični rituali:

-ritual zdravitelja: Povezovanje s Varuhi Zemlje iz preteklosti, ki prihajajo v ta čas in prostor z namenom pomagati ti pri tvojem osebnem zdravljenju. Laika vedo, da imajo veliko spiritualne podpore, ki ti je na razpolago. Ta svetlobna bitja delajo na tebi skozi meditacijo in v času spanja, da ozdravijo rane iz preteklosti, tvoje lastne in od prednikov.

-ritual vezi zaščite in moči:

Pet energijskih vezi za zaščito, ki so napeljane in prepletene v tvojem svetlobnem energijskem polju in predstavljajo zemljo, zrak, ogenj, vodo in čisto svetlobo, ter delujejo kot filtri ter uničujejo vse negativne energije, ki pridejo po tvoji poti, z namenom, da te te energije hranijo namesto zastrupljajo ali delajo bolnega.

V svetu, napolnjenim s strahom te te vezi oskrbujejo z eksistencialno zaščito.munay ki 3

Elementi in barve za vezi moči:

  • Prva vez med prvo in drugo čakro: Zemlja in črna
  • Druga vez čez tretjo čakro: Voda in rdeča
  • Tretja vez čez četrto čakro: Ogenj in zlato rumena
  • Četrta vez čez peto čakro: Zrak in srebrna
  • Peta vez čez šesto čakro: Duh/Spirit in bela

-ritual harmonije:

Pri katerem sprejmeš sedem arhetipov, pralikov v svoje čakre. V prvo čakro sprejmeš arhetip kače, jaguar gre v drugo, kolibri v tretjo in orel v četrto. Trije ‘arhangeli’ so posredovani v zgornje tri; Huscar Inca, Varuh spodnjega sveta in nezavednega je posredovan v peto čakro; Quetzalcoatl, Pernata Kača je Varuh srednjega sveta (tega, v katerem živiš) in gre v šesto; in Pachakuti, Varuh višjega sveta (tvoje nadzavedno) je tudi Varuh časa in gre v sedmo čakro.

Ti arhetipi so poslani v tvoje čakre kot energijska semena. Ta semena kalijo z ognjem, zato moraš narediti številne meditacije z ognjem, da jih prebudiš in jim pomagaš rasti. Nato bodo oni pomagali sežgati fizično nesnago, ki se je nastalila v tvojih čakrah, z namenom, da bodo lahko tvoje čakre sijale s svojo izvorno svetlobo in aktivirale mavrično telo v tebi. Ta ritual ti pomaga spustiti in pustiti tvojo preteklost na način, kot kača zlevi svojo kožo.

-ritual jasnovidnosti: Skozi ta ritual se posreduje vlakna svetlobe, ki se razširjajo iz tvojega zadnjega dela glave do tretjega očesa in do srčne čakre ter tako prebujajo tvojo sposobnost sprejeti in zaznati nevidni svet. Mnogo študentov iz dr. Albertove šole, so po nekaj mesecih, ko so prejeli ritual JASNOVIDNOSTI, sposobni zaznavati svet energij okoli sebe.

-varuhi časa:

Varuhi časa so bili mojstri starodavnih kamnitih oltarjev, najdenih na svetih mestih vse naokoli po svetu, od Stonehenge do Machu Picchu. Varuhi časa so sposobni priklicati moči teh starodavnih oltarjev in prinesti ravnotežje v svet. Ta ritual je energijski prenos, ki te poveže z Laika v preteklosti.

V soglasju z izročilom so Varuhi časa klicali Sonce, da vzide vsako jutro in zaide vsak večer in s tem zagotovili, da so bili ljudje v harmoniji z Materjo Zemljo, in da so častili pot ženske. Varuhi časa so bile bab’ce, ki so prisostvovale rojstvom in smrti, kot tudi so bile zeliščarke in ‘curanderas’ zdravilke. Na splošno so bile to ženske, ki so bile dobro izobražene o ženskosti zemlje. Ta inciacija začenja proces zdravljenja tvoje notranje ženskosti in ti pomaga stopiti onstran strahu v izkušanje miru tukaj in zdaj.

-varuhi modrosti: Legende pravijo, da je ta starodavna modrost prebivala v visokih gorah. Z ledom prekriti vrhovi so bili globoko spoštovani kot mesta moči, od Olimpa do gore Fuji in Machu Pichu, kjer se ljudje srečajo z božanskim. Varuhi Modrosti so bili zdravitelji in zdraviteljice iz preteklosti, ki so premagali smrt in stopili izven časa. Delo Varuhov Modrosti je zaščititi zdravilna učenja in jih deliti z drugimi, ko je to primerno. Ta ritual ti pomaga stopiti izven časa in okusiti neskončnost, ter je namenjen zdravljenju tvoje moškosti.

-varuhi Zemlje: Ta ritual te poveže z arhangeli, ki so varuhi naše galaksije. Varuhi Zemlje, ki oskrbujejo vse življenje na Zemlji, spadajo pod neposredno zaščito teh arhangelov in lahko prikličejo svoje moči, ko je to potrebno, z namenom, da prinesejo zdravljenje in ravnotežje v vsako situacijo. Poznani so po tem, da imajo človeško obliko in so tako veliko kot drevesa. Ritual Varuhi Zemlje ti pomaga naučiti se pot vidca in sanjati svet v bivanje.

-varuhi Zvezd: Ta ritual te zasidra v čas po veliki spremembi, ki se je zgodila konec leta 2012. V soglasju z izročilom, ko sprejmeš ta ritual, se začne tvoje fizično telo razvijati v homo luminusa, proces staranja se upočasni in postaneš odporen na bolezni, ki so te nekoč ranile. Po tem, ko je dr. Alberto Villoldo prejel ta ritual, je opazil, da nič več ne pristopa k dogodkom primarno na fizičnem nivoju. Ko ga je ujel prehlad, je pristopil na energijskem nivoju, in skozi njega je bil prehlad ‘odplaknjen’ v dnevu ali dveh, namesto v tednu ali dveh. Začel je živeti in pristopati k dogodkom, ki so se pojavili v njegovem življenju, na nivoju Duha. Ko sprejmeš ta ritual, takrat pridobiš skrbništvo nad časom, ki prihaja, kot tudi od vseh prihodnjih generacij. Ko sprejmeš ta ritual ravno tako nič več nisi posledica svojih preteklih dejanj, temveč energijo začneš pridobivati iz prihodnosti, in se priklopiš na to, kar šele postajaš, ter se zavedaš, da lahko za svojo novo resničnost izbereš novega sebe, in se v tem fizičnem telesu in tem življenju, preobraziš iz homo sapiensa v homo luminusa.

-ritual Kreator:

Ko sprejmeš to iniciacijo, v sebi prebudiš zavest Bog-Svetlobo in pridobiš skrbništvo nad vso Kreacijo, od najmanjšega zrnja peska do največjega skupka galaksij v vesolju. Ta ritual do nedavnega ni bil dosegljiv na planetu. Četudi so bili posamezniki, ki so dosegli ta nivo iniciacije in prebudili svojo Kristus ali Buda zavest, ta ritual nikoli ni bilo mogoče prenesti iz ene osebe na drugo, vse do danes oz. do nedavnega. Medtem, ko se je prenos Duh-človek zgodil priložnostno, pa prenos človek-človek vse do leta 2006 ni bil mogoč, potem pa je bil prenešen od Inka starešin v Andih ter posredovan človeštvu kot darilo za novo resničnost.

Ker so prvi štirje rituali temeljni in potrebni za osebno zdravljenje, vrstni red ni pomemben, kako jih poklanjaš oz. sprejmeš. Vendar pa je pomembno, da pokloniš/sprejmeš najprej prve štiri, da lahko potem pokloniš/sprejmeš naslednjih pet ritualov, ki jih vedno pokloniš po vrstnem redu, saj se z vsakim sprejetim ritualom, povečujejo odgovornosti v posamezniku. Nekdo, ki ne sprejme prvih štirih ritualov, ne more sprejeti naslednjih pet. Ravno tako ne more nekdo sprejeti osmega ali devetega rituala, če pred tem ni sprejel predhodnih sedem.

Rituale prejmeš 3 naenkrat z razmikom 1 tedna.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.