fbpx
Denar je v prvi vrsti energija, ki “zahteva” svoj pretok, obenem pa je denar energijsko bitje, ki potrebuje pretočnost, da nam služi – nikakor ne za nabiranje obilja ali fizičnega bogastva, ker tudi to ne sledi osnovnim zakonom narave.
 
Človek je eno čudno bitje v Vesolju, ki si želi lastiti marsikaj, zato, da bi s tem potrdil svoj obstoj, svojo vrednost ter dal pečat sebi.
 
Vendar pa po zakonih narave, to nikakor ne uspeva, saj to zahteva boj ter izkoriščanje marsičesa.
 
 
Osnova odnosa z denarjem, so naša prepričanja, vzorci ter družba po kateri se zgledujemo zato, da bi znali “imeti denar pod kontrolo”, kar pomeni, da se ga trudimo kopičiti ter ob tem ignoriramo njegov energijski nivo ter njegovo bistvo.
 
BISTVO DENARJA JE PRETOK SKOZI KATEREGA SE POJAVI TUDI V NAŠEM ŽIVLJENJU TER NAM OMOGOČI, DA SI Z NJIM PRIVOŠČIMO TISTO, KAR SI ŽELIMO TER DOSEGAMO IZPOLNJEVANJE NAŠIH ŽELJA.
 
Potreba po denarju ni osnovna potreba temveč izhaja iz potrebe po varnosti, vrednosti in svojem obstoju. Vendar pa denar sam žal ne more izpolniti teh potreb, niti ne more prinesti sreče, dokler se ne ozremo v bistvo same potrebe glede samega obstoja, vrednosti in varnosti.
 
Prav vse okoli nas je del energijskega sveta in samo od nas je odvisno, koliko, kdaj in kako se zmoremo počutiti varne brez vsega denarja, brez materialnih dobrin ter brez tega, da nadzorujemo življenje samo.
 
Ne pravim, da denar nima svojega mesta v fizičnem svetu.
 
Denar je prisoten vseokrog nas v takšni ali drugačni fizični obliki – od nas pa je odvisno koliko se z namenom povežemo z njim, da si določeno stvar manifestiramo ter koliko dovolimo, da pride v naše življenje.
 
Roko na srce: denarja se bojimo ter mu ne zaupamo dovolj, da pride vedno, ko ga potrebujemo – iz tega izvira tudi občutek nevrednosti denarja (zaradi lastne nevrednosti se trudimo dokazovati to tudi na področju denarja).
 

Vabim te v spletno delavnico Povabi denar v svoje življenje, v kateri dobiš vpogled v svoja prepričanja, vzorce- prvi korak.

Na drugem koraku se z vsakim posameznikom pogovorim o njegovem naslednjem koraku ter kaj je tisto, kar ga zavira v odnosu z denarjem ter energijsko čiščenje tega.
Tretji korak je praktično delo posameznika, ki ga izvaja doma (zavestno vzpostavljanje odnosa z denarjem, treniranje zaupanja ter angelski rituali za svoboden odnos z denarjem).
Četrti korak pa je zavestna manifestacija uresničenja iskrenih želja s pomočjo denarja.

 

Delavnica poteka izključno preko spleta.

Prispevek za 10-dnevno delavnico Poveži se z denarjem, je 180e.

Prostih mest je samo 6!
V njej prejmeš tako energijski, dušni ter fizični vpogled v tvoj odnos z denarjem, kot tudi mnoga praktična znanja za zavestno vzpostavljanje odnosa, treniranje zaupanja, angelov in njihovih ritualov, Ganeshov ritual ter konkretna znanja in prakso za manifestiranje.
 
Kdo sem in zakaj čutim, da ti lahko pomagam?
Svoj odnos z denarjem sem začela ozaveščati ter graditi pred dobrima 2 letoma.
Ko sem dobila vpogled v to, kako sama gledam na denar ter kakšna prepričanja nosim v sebi, sem se “zgrozila”, obenem pa mi je bilo popolnoma jasno, da se zaradi tega, kot marsikdo, vrtim v začaranem krogu, da denarja nikoli res nimam dovolj – čeprav tega nisem čutila! Me je pa to vodilo!

Po začetnem energijskem čiščenju svojih prepričanj in vzrocev, sem počasi začela stopati po poti navzgor ter denar, ki sem ga takrat imela v osredju po pomembnosti, zavestno začela postavljati na mesta nižje.

Nisem se bila več pripravljena “pehati” za denar, da bi si lahko privoščila kaj ali uresničila svoje skrite želje.

Na prvo mesto sem zavestno postavila svoje telo.

Počasi sem napredovala – ampak res počasi! – ter spoznavala denar v drugi luči in predvsem v njegovem bistvu. Seveda je bilo potrebno na tej poti ogromnooo dela ter truda, da sem začela vzpostavljati pristen odnos z denarjem ter si dovolila, da sploh pride v moje življenje.

 

Ne glede na to, kako težko sem se prej prebijala čez mesec – še posebej v času izobraževanj, v katere sem veliko vlagala- sem danes ponosna, ker sem vzpostavila odnos do točke, ko sem sproščena ter sem osredotočena na svoj globoki mir, ki je postal moja vrednota, poleg telesa ter da čutim bogastvo v sebi in okrog sebe. Moj mesec ni več pod stalnim pritiskom kdaj in kje bom dobila denar, ker vedno pride. Čutim finančni pretok, ki sem ga dosegla še posebej v tem trenutku, ko sem zaradi poškodbe prsta v službi na nižji finančni točki.

 

Vendar sem stalno usmerjena v pretok ter v grajenje vedno globljega zaupanja denarju ter Vesolju.

 

In prav to je tisto, kar ti želim predati ter te opogumiti, da tudi tvoji meseci postanejo bolj lahkotni in povezani.

Sama sem si na točno takšen način že manifestirala avto, svoje podjetje ter njegovo pot.
 

Prijava je sprejeta z nakazilom na

Alenka Bergant s.p.

Sveti Lenart 29
4227 Selca
SI56 0312 8100 1262 313
 

več info na info@prisluhni-sebi.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.