fbpx

21 dnevni maraton Osvoboditve in povezanost telesa

Namen maratona je, da vzpostaviš zavestno življenje s svojim fizičnim telesom.

V času 21 dni prejmeš 11 meditacij, ki ti bodo pomagale, da vzpostaviš globlji stik s svojim telesom.

Ostalih 10 dni pa bomo s konkretnimi vajami in nalogami vzpostavljali nove navade in nov način življenja s fizičnim telesom.

Celoten proces bo voden in v ozadju z mojo podporo, usmerjanjem ter energijskimi ključi.

Vsake 2 dni boš na svoj email prejel/a novo meditacijo, v vmesnem času pa bodo sledile praktične vaje in naloge.

Kaj konkretno bomo delali?

👉 sproščali čustva v telesu

👉 sproščali naše notranje organe (z meditacijo, dihalnimi vajami za notranje organe ter z barvami, ki so primerne za vsak posamezni notranji organ)

👉 pomagali telesu, da zadiha (tudi s kristalnimi postavitvami)

👉 krepili odnos s telesom in spoznavali telo v vseh dimezijah

👉 zgradili odnos do bolezni (+kristalne postavitve za uravnovešanje bolezni)

👉 uvajali nove navade glede zavestnega prehranjevanja in skrbi za telo

👉 krepili ljubezen do telesa in do sebe

Samo od tebe je odvisno, kakšni bodo rezultati 🙂

 

 

Program je zate, če:

✔️ČUTIŠ RES ISKRENO ŽELJO, DA SE ŽELIŠ ZAVESTNO POVEZATI S SVOJIM FIZIČNIM TELESOM

✔️JE TO IZBIRA, KI BI TE PODPRLA

 

Program NI zate, če:

✔️Se ne želiš ukvarjati sama s sabo ali če ti za tvoje fizično telo ni mar

✔️Ne želiš živeti zavestno

 

Spletni Program traja 21 dni. Število mest je omejeno na 7 !

Vrednost programa je 350e, ob tokratni priložnosti pa je zate prispevek za 21 dnevno potovanje s svojim telesom 250e, z možnostjo plačila na 2-3 obroke.

Kot vedno lahko pričakuješ, da delam celostno ter v samo Delavnico vključim vse, da oseba iz nje prejme kar največ in najbolj kvalitetno in dragoceno.💕

Prijave sprejemam do 11.3. oz do zapolnitve mest na alenka@prisluhni-sebi.si ter s plačilom na

Alenka Bergant s.p.

Sveti Lenart 29

4227 Selca

SI56 0312 8100 1262 313

Začetek delavnice: 12.3.2020


BONUS: vsi udeleženci prejmejo kot darilo doživljenjski dostop do spletnega tečaja Moje čakre v vrednosti 300e.

Tvoje čakre so tvoji energijski centri na fizičnem telesu,kar pomeni, da so ravnotako zelo pomembni za tvoje fizično telo in počutje.


Kdo sem in zakaj ti lahko pomagam?

 

Sem Alenka Bergant,

certificirana Angelska in Samorogova terapevtka, barvna terapevtka, kristaloterapevtka.

S svojim fizičnim telesom se ukvarjam že od malega – najprej sem ga zavračala, ga obsojala in nesprejemala. zadnjih nekaj let pa sem svojo izkušnjo s telesom po izkušnji fizične bolezni, popolnoma spremenila ter dala mojemu telesu mesto, ki mu pripada in ki je pomemben za moje zemeljsko bivanje.

Vsak dan se srečujem z izzivi telesa preko njegovega šepetanja in govorice skozi bolečine, napetosti, nemir itd.

Vsa leta izobraževanj na energijskem področju so mi prinesla ogromno konkretne prakse na fizičnem področju, saj kot energijska terapevtka enostavno ne morem delovati mimo svojega telesa in mimo tega, da ga slišim in mu sledim, sicer moje delo s strankami nikakor ne bi bilo kvalitetno.

 

Zato sem hvaležna, da lahko pomagam tudi tebi kot mentorica.

 

 

Če še nisi sigurna ali je program res zate, si najprej s klikom na gumb oglej video ali pa me kontaktiraj za brezplačni pogovor na alenka@prisluhni-sebi.si

Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

I.H.
Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
N.D.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.