fbpx

21 dnevni maraton Osvoboditve in povezanost telesa

Namen maratona je, da vzpostaviš zavestno življenje s svojim fizičnim telesom.

V času 21 dni prejmeš 11 meditacij, ki ti bodo pomagale, da vzpostaviš globlji stik s svojim telesom.

Ostalih 10 dni pa bomo s konkretnimi vajami in nalogami vzpostavljali nove navade in nov način življenja s fizičnim telesom.

Celoten proces bo voden in v ozadju z mojo podporo, usmerjanjem ter energijskimi ključi.

Vsake 2 dni boš na svoj email prejel/a novo meditacijo, v vmesnem času pa bodo sledile praktične vaje in naloge.

Kaj konkretno bomo delali?

👉 sproščali čustva v telesu

👉 sproščali naše notranje organe (z meditacijo, dihalnimi vajami za notranje organe ter z barvami, ki so primerne za vsak posamezni notranji organ)

👉 pomagali telesu, da zadiha (tudi s kristalnimi postavitvami)

👉 krepili odnos s telesom in spoznavali telo v vseh dimezijah

👉 zgradili odnos do bolezni (+kristalne postavitve za uravnovešanje bolezni)

👉 uvajali nove navade glede zavestnega prehranjevanja in skrbi za telo

👉 krepili ljubezen do telesa in do sebe

Samo od tebe je odvisno, kakšni bodo rezultati 🙂

 

 

Program je zate, če:

✔️ČUTIŠ RES ISKRENO ŽELJO, DA SE ŽELIŠ ZAVESTNO POVEZATI S SVOJIM FIZIČNIM TELESOM

✔️JE TO IZBIRA, KI BI TE PODPRLA

 

Program NI zate, če:

✔️Se ne želiš ukvarjati sama s sabo ali če ti za tvoje fizično telo ni mar

✔️Ne želiš živeti zavestno

 

Spletni Program traja 21 dni. Število mest je omejeno na 7 !

Vrednost programa je 350e, ob tokratni priložnosti pa je zate prispevek za 21 dnevno potovanje s svojim telesom 250e, z možnostjo plačila na 2-3 obroke.

Kot vedno lahko pričakuješ, da delam celostno ter v samo Delavnico vključim vse, da oseba iz nje prejme kar največ in najbolj kvalitetno in dragoceno.💕

Prijave sprejemam do 11.3. oz do zapolnitve mest na alenka@prisluhni-sebi.si ter s plačilom na

Alenka Bergant s.p.

Sveti Lenart 29

4227 Selca

SI56 0312 8100 1262 313

Začetek delavnice: 12.3.2020


BONUS: vsi udeleženci prejmejo kot darilo doživljenjski dostop do spletnega tečaja Moje čakre v vrednosti 300e.

Tvoje čakre so tvoji energijski centri na fizičnem telesu,kar pomeni, da so ravnotako zelo pomembni za tvoje fizično telo in počutje.


Kdo sem in zakaj ti lahko pomagam?

 

Sem Alenka Bergant,

certificirana Angelska in Samorogova terapevtka, barvna terapevtka, kristaloterapevtka.

S svojim fizičnim telesom se ukvarjam že od malega – najprej sem ga zavračala, ga obsojala in nesprejemala. zadnjih nekaj let pa sem svojo izkušnjo s telesom po izkušnji fizične bolezni, popolnoma spremenila ter dala mojemu telesu mesto, ki mu pripada in ki je pomemben za moje zemeljsko bivanje.

Vsak dan se srečujem z izzivi telesa preko njegovega šepetanja in govorice skozi bolečine, napetosti, nemir itd.

Vsa leta izobraževanj na energijskem področju so mi prinesla ogromno konkretne prakse na fizičnem področju, saj kot energijska terapevtka enostavno ne morem delovati mimo svojega telesa in mimo tega, da ga slišim in mu sledim, sicer moje delo s strankami nikakor ne bi bilo kvalitetno.

 

Zato sem hvaležna, da lahko pomagam tudi tebi kot mentorica.

 

 

Če še nisi sigurna ali je program res zate, si najprej s klikom na gumb oglej video ali pa me kontaktiraj za brezplačni pogovor na alenka@prisluhni-sebi.si

Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.