Ritual, ki je namenjen tebi, ki si želiš povezati z Vesoljem in z njegovo pomočjo skreirati svoje Življenje.

Gre za postopek energije čustev/občutkov, katere s pomočjo namena in pisanja pošlješ v Vesolje za izpolnitev iskrene in globoke želje in sanj.

Kako?

V Ritualu si vodena, da zavestno vstopiš v stik s svojimi globokimi željami(najbolj primerne za uporabo v tem ritualu so dolgoročne oz večje želje, kot je npr partnerstvo, stanovanje, finance, nova služba, poroka, nosečnost itd). Preko vizaulizacije in afirmacij se boš povezala z občutki izpolnjene želje in skozi 5 dnevno delo zavestnega pošiljanja oz stika s konkretno željo, boš odprla prostor, da si boš lahko konkretno manifestirala to, kar si želiš.

Vendar pa je ritual proces, v katerega boš vstopila skozi 5 dnevno “domačo nalogo”. V njem ti bo Vesolje odprlo tudi priložnost, da se odpreš, da željo tudi izpolniš. Poleg tega boš preko Rituala spoznala način delovanja Vesolja ter tvojo vlogo kreiranja in manifestacije konkretne želje.

Koraki, ki jih Ritual vsebuje so:

  • uporaba afirmacij in vizualizacije
  • uporaba meditacij
  • spoznavanje aktivnega zaupanja in krepitev le-tega
  • intiutivna akcija za manifestacijo konkretne želje
  • prevzemanje odgovornosti za tvoje življenje

 

Ritual sem prejela in ga osvojila v tujini v Manifestacijski Akademiji. Z njim sem si konkretno začela spreminjati svoje življenje in nadgradila komunikacijo in zaupanje vase in v Vesolje. Čudovito darilo, ki sem si ga podarila s trenutkom, ko sem se vpisala na Manifestacijsko Akademijo.

Ker verjamem, da lahko pomaga tudi tebi, sem ti na voljo, da ti ga predam, ko bo pravi čas zate.

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.