Vloga ženske je bila skozi čas razvrednotena in zmanipulirana, zato danes ženske težko sploh vemo in čutimo kdo in kaj smo ter kakšna je naša osnovna esenca. Kako dejansko delovati iz svoje ženske energije? Kaj to sploh pomeni?

Svetovanje je namenjeno tebi, ki že čutiš dom v sebi,a ga želiš nadgraditi: se hraniti ter delovati iz svoje globine ter uskladiti v sebi ženski in moški način delovanja, ki ne temelji na tekmovanju, ampak na čutenju sebe in vseh svojih globin.

Drugi del svetovanja zajema uporabo zelo popularnih Yoni jajčkov. Svetovanje vključuje priročnik za uporabo(kateri jajček izbrati, kdaj in kako ga uporaqbljati itd), kot tudi spremljanje ob njegovi uporabi. Yoni jajčkov ni možno dobiti ali naročiti pri meni, lahko pa v okviru svetovanja priporočim, kje jih lahko posameznica kupi(da so jajčka kvalitetna in že preizkušena).

Del celote pa je dušno svetovanje, kjer ob moji pomoči začutiš kdo si kot duša, kako lahko vse svoje izkušnje povežeš v celoto in kako so povezane s tvojo dušo. Obenem pa dušno svetovanje zajema tudi tvoje izkušnje preteklih življenj, izkušnjo dušnih odnosov in vsega s čimer se srečuješ na svoji poti.

Svetovanje poteka po telefonu ali osebno in traja 1-2h. Po dogovoru je možno spremljanje v obliki tedenskih srečanj.

 

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.