fbpx

Tvoje življenje je sestavljeno iz več tvojih plasti.

Nanj vpliva tako tvoje telo, kot tudi tvoje energijsko telo in čakre ter tvoja duša, ki vodi in usmerja vse skupaj.

Obenem pa sta pomembna dela tvojega življenja tudi razum in intucija.

V sklopu 4 predavanj se bomo dotaknili prav vsakega izmed teh področij ter jih povezali v celoto.

Namen predavanj in tisto, kar ti predavanja prinašajo, je:

✔️ vpogled v posamezen del tebe v povezavi s tvojim življenjem

✔️ vzpostavitev osnovne povezanosti (tako s tvojim fizičnim in energijskim telesom, kot tudi s tvojo dušo, razumom in intuicijo) preko energijske terapevtske meditacije

✔️ nov pogled na življenje

✔️ povezanost tvojega življenja po korakih

✔️ odprtje novih poti in novih možnosti za bolj kvalitetno in bolj zadovoljno življenje

Sklopa predavanj Moje življenje je se lahko udeležiš v celoti (najbolj priporočljivo) ali po posameznih predavanjih. 🙂 Če se ne moreš udeležiti posameznega predavanja, prejmeš posnetek na svoj email.

Predavanja si sledijo na 14 dni v obdobju dveh mesecev (do konca leta 2019):

17.11. ob 18h: Vloga mojega telesa in povezanost z njim

24.11. ob 18h: Vloga energijskega sistema in čaker ter vpliv na moje življenje

08.12. ob 18h: Vloga moje duše in moje življenje

20.12. ob 21h: Vloga razuma in intuicije ter vpliv na moje življenje

VSA PREDAVANJA (Z MEDITACIJO) BODO POTEKALA V POSLOVNEM PROSTORU MESTNI TRG 20, ŠKOFJA LOKA. Na koncu prejmeš vse video posnetke predavanj in mp3 posnetke meditacij.

Število mest je omejeno – na voljo je samo 6 mest! Po dogovoru pa se predavanj lahko udeležiš tudi preko spleta (preko spleta z oddajanjem v živo je na voljo več mest)

Prispevek za posamezno predavanje z meditacijo je 40e.

Če se odločiš za udeležbo na vseh predavanjih in plačaš v enem znesku, imaš 20% popust.

Prijave za celoten paket predavanj so odprte 10.11. – 16.11. Po tem datumu se lahko po dogovoru udeležiš le še posameznega predavanja.

DARILO ob koncu za vse udeležence na vseh predavanjih: kanalizirano sporočilo za usmeritev, kako naprej


Zakaj se udeležiti predavanj z meditacijo?

✔️ ker si s tem odpreš možnost zato, da si s tem skreiraš življenje, o katerem sanjaš

✔️ ker boš preko predavanj prepoznal/a kje so tvoje največje ovire in kako jih preseči

✔️ ker boš dobil/a priložnost, da se končno povežeš s svojim, telesom, dušo ali da končno najdeš ravnovesje med tvojim razumamom in intucijo

Na vseh predavanjih se bomo dotaknili tudi mnogih energijskih tehnik in pripomočkov za samopomoč.


KDO SEM?

dig

Moje ime je Alenka Bergant in sem energijska terapevtka ter mentorica za osebni in poslovni razvoj.

Preko svojega prostovoljnega dela mnogo let ter preko dodatnih izobraževanj na področju stika s svojim fizičnim telesom, dušo, razumom, intucijo ter preko energijske psihologije, sem najprej pomagala sebi, da sem se premikala po malih korakih naprej k zavestnemu življenju iz svoje duše.

Pomagala pa sem tudi že mnogim strankam, da so prišle globlje v stik sami s sabo ter si začeli kreirati življenje iz svoje duše.

Zadnjih nekaj let delujem kot energijska terapevtka, obenem pa hkrati dopolnjujem svoje znanje in prakso tako pri domačih, kot tudi tujih strokovnjakih.

Moj namen je s strastjo in predanostjo iz svoje duše pomagati tebi, da zaživiš življenje, o katerem sanjaš.

Prijavi se na email info@prisluhni-sebi.si ali preko spodnjega obrazca.

  Prijava na novice

  Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

  Karmen Loboda Sagadin

  Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

  Erik Janc

  Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

  Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.