fbpx

Čakre so energijske točke na telesu, v katerih hranimo čustvene, mentalne in druge energijske zapise svojega življenja.

Čakre na fizičnem telesu (slika iz stylecraze.com)

Prav vsaka od 7 osnovnih čaker ima vpliv na naš vsakdan ter na naše počutje in delovanje.

Posamezna čakra je energijski center, ki je zadolžen za določeno področje v našem življenju ter hrani naša prepričanja, vzorce itd.

Kako vemo, da čakre delujejo optimalno?

Naše čakre so v najboljšem “stanju” ter najbolj optimalno delujejo takrat, ko smo v svojem življenju najbolj zadovoljni – to ne pomeni, da moramo poskrbeti, da bomo zadovoljni in da bodo potem naše čakre ok. NE, ravno obratno: ko so naše čakre napolnjene in brez blokad, se počutimo ok, ni prisotnosti strahov oz le ti ne vplivajo na naše delovanje itd.

Zato so čakre tiste, ki potrebujejo enerijsko intimno nego – prav tako, kot skrbimo za telesno intimno nego.

Eno je, da skrbimo zanje ter jih čistimo, drugo pa so energijski zapisi v posamezni čakri, ki so del preteklih življenj in otroštva ter za katere lahko poskrbimo z energijskim odstranjevanjem blokad ter z energijskim “zdravljenjem”.

Na 15 dnevni spletni delavnici Moje Čakre bomo:

✔️ “z notranjim očesom” pogledali na vsako posamezno čakro (njeno obliko, barvo, hitrost vrtenja itd) –

✔️ pomen in vpliv vsake posamezne čakre v našem življenju

✔️ vsako posamezno čakro nahranili preko meditacije za posamezno čakro

✔️ odkrili, kako lahko skrbimo za čakre z Angeli, Samorogi, barvami in kristali

✔️ energijsko zdravili vse čakre z energijskimi terapijami

✔️ odkrili, kako skrbimo za uravnovešenost svojih čaker preko fizičnega telesa

Vsaki posamezni čakri bomo posvetili 2 dni za njeno odkrivanje ter balansiranje.

Kaj prejmeš?

  • e knjigo Čakre
  • 7 energijskih meditacij za 7 čaker
  • 3 energijska zdravljenja za čakre
  • znanje o čakrah in za samopomoč

SPLETNA DELAVNICA MOJE ČAKRE SE ZAČNE 30.09. 2019

Prispevek za 15 dnevno spletno delavnico, je 190e. Preprijave so odprte 16.9. in trajajo do 23.9.2019 – v času predprijav je cena delavnice zgolj 100e.

Če ti čas ne dopušča ali če čutiš, da vsaj malo poznaš čakre, lahko naročiš tudi samo 7 energijskih meditacij za balansiranje tvojih čaker v vsakdanu. Prispevek za 7 meditacij(brez spletnega tečeaja) + e-knjiga Čakre, je 80e. Na email info@prisluhni-sebi.si, izrazi svojo točno željo za možnost 1: spletna delavnica ali možnost 2: energijske meditacije za čakre

 

VSAKA ŽENSKA UDELEŽENKA PREJME DARILO: RITUAL MATERNICE

VSAK UDELEŽENEC PREJME SKRITO MINI ENERGIJSKO PRESENEĆENJE!

 

PROSTIH MEST JE LE 7

Kdo sem?

Moje ime je Alenka Bergant in sem certificirana Samorogova in Angelska energijska terapevtka ter Kristaloterapevtka in Barvna energijska terapevtka.

Pred približno 5 leti sem se prvič srečala z močno fizično boleznijo. Moje dotedanje zaupanje v tradicionalno medicino, je popolnoma odpovedalo ter sem se vedno bolj začela srečevati z energijsko medicino, s katero sem si začela pomagati v svojem vsakdanu pri balansiranju sebe in svojega fizičnega telesa, saj sem se že takrat zavedala, da z boleznijo in bolečino govori moje fizično telo, da preveč vsega hranim v sebi ter da delam proti telesu.

Začela sem se izobraževati zaradi sebe – da lahko podprem in pomagam svojemu fizičnemu telesu.

In takrat sem prvič začutila, da mi je moje telo dejansko hvaležno ter da z vso energijsko podporo in energijsko samopomočjo, lahko pomagam tudi drugim.

Zato je prišel trenutek, ko sem začela energijske tretmaje izvajati tudi na svojih strankah ter jim pomagati pri podpori fizičnega telesa.

Najbolj hvaležno in fascinantno pri tem delu pa je, da sama sebe lahko vsak dan “nagradim” z energijsko terapijo po težkem dnevu ter s tem podprem in pomagam k regeneraciji tudi mojem fizičnem telesu.

Osnova vsake energijske terapije pa so čakre – in ko nudim sebi ali stranki energijsko terapijo, dejansko odprem posamezno čakro ter iz nje čistim vse, kar se tam tekom dneva nabere ali vse, kar je še tam zapisano.

Stranke pravijo

Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.