fbpx

Čakre so energijske točke na telesu, v katerih hranimo čustvene, mentalne in druge energijske zapise svojega življenja.

Čakre na fizičnem telesu (slika iz stylecraze.com)

Prav vsaka od 7 osnovnih čaker ima vpliv na naš vsakdan ter na naše počutje in delovanje.

Posamezna čakra je energijski center, ki je zadolžen za določeno področje v našem življenju ter hrani naša prepričanja, vzorce itd.

Kako vemo, da čakre delujejo optimalno?

Naše čakre so v najboljšem “stanju” ter najbolj optimalno delujejo takrat, ko smo v svojem življenju najbolj zadovoljni – to ne pomeni, da moramo poskrbeti, da bomo zadovoljni in da bodo potem naše čakre ok. NE, ravno obratno: ko so naše čakre napolnjene in brez blokad, se počutimo ok, ni prisotnosti strahov oz le ti ne vplivajo na naše delovanje itd.

Zato so čakre tiste, ki potrebujejo enerijsko intimno nego – prav tako, kot skrbimo za telesno intimno nego.

Eno je, da skrbimo zanje ter jih čistimo, drugo pa so energijski zapisi v posamezni čakri, ki so del preteklih življenj in otroštva ter za katere lahko poskrbimo z energijskim odstranjevanjem blokad ter z energijskim “zdravljenjem”.

Na 15 dnevni spletni delavnici Moje Čakre bomo:

✔️ “z notranjim očesom” pogledali na vsako posamezno čakro (njeno obliko, barvo, hitrost vrtenja itd) –

✔️ pomen in vpliv vsake posamezne čakre v našem življenju

✔️ vsako posamezno čakro nahranili preko meditacije za posamezno čakro

✔️ odkrili, kako lahko skrbimo za čakre z Angeli, Samorogi, barvami in kristali

✔️ energijsko zdravili vse čakre z energijskimi terapijami

✔️ odkrili, kako skrbimo za uravnovešenost svojih čaker preko fizičnega telesa

Vsaki posamezni čakri bomo posvetili 2 dni za njeno odkrivanje ter balansiranje.

Kaj prejmeš?

  • e knjigo Čakre
  • 7 energijskih meditacij za 7 čaker
  • 3 energijska zdravljenja za čakre
  • znanje o čakrah in za samopomoč

SPLETNA DELAVNICA MOJE ČAKRE SE ZAČNE 30.09. 2019

Prispevek za 15 dnevno spletno delavnico, je 190e. Preprijave so odprte 16.9. in trajajo do 23.9.2019 – v času predprijav je cena delavnice zgolj 100e.

Če ti čas ne dopušča ali če čutiš, da vsaj malo poznaš čakre, lahko naročiš tudi samo 7 energijskih meditacij za balansiranje tvojih čaker v vsakdanu. Prispevek za 7 meditacij(brez spletnega tečeaja) + e-knjiga Čakre, je 80e. Na email info@prisluhni-sebi.si, izrazi svojo točno željo za možnost 1: spletna delavnica ali možnost 2: energijske meditacije za čakre

 

VSAKA ŽENSKA UDELEŽENKA PREJME DARILO: RITUAL MATERNICE

VSAK UDELEŽENEC PREJME SKRITO MINI ENERGIJSKO PRESENEĆENJE!

 

PROSTIH MEST JE LE 7

Kdo sem?

Moje ime je Alenka Bergant in sem certificirana Samorogova in Angelska energijska terapevtka ter Kristaloterapevtka in Barvna energijska terapevtka.

Pred približno 5 leti sem se prvič srečala z močno fizično boleznijo. Moje dotedanje zaupanje v tradicionalno medicino, je popolnoma odpovedalo ter sem se vedno bolj začela srečevati z energijsko medicino, s katero sem si začela pomagati v svojem vsakdanu pri balansiranju sebe in svojega fizičnega telesa, saj sem se že takrat zavedala, da z boleznijo in bolečino govori moje fizično telo, da preveč vsega hranim v sebi ter da delam proti telesu.

Začela sem se izobraževati zaradi sebe – da lahko podprem in pomagam svojemu fizičnemu telesu.

In takrat sem prvič začutila, da mi je moje telo dejansko hvaležno ter da z vso energijsko podporo in energijsko samopomočjo, lahko pomagam tudi drugim.

Zato je prišel trenutek, ko sem začela energijske tretmaje izvajati tudi na svojih strankah ter jim pomagati pri podpori fizičnega telesa.

Najbolj hvaležno in fascinantno pri tem delu pa je, da sama sebe lahko vsak dan “nagradim” z energijsko terapijo po težkem dnevu ter s tem podprem in pomagam k regeneraciji tudi mojem fizičnem telesu.

Osnova vsake energijske terapije pa so čakre – in ko nudim sebi ali stranki energijsko terapijo, dejansko odprem posamezno čakro ter iz nje čistim vse, kar se tam tekom dneva nabere ali vse, kar je še tam zapisano.

Stranke pravijo

Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
Irma J.

Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

I.H.
Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
N.D.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.