fbpx

Meditacija ni samo način življenja, je način zavestnega življenja in pot povezanosti.

To ne pomeni, da moraš sedaj vsak dan 1h meditirat…

Za vsakogar meditacija pomeni nekaj drugega 🙂

Zame osebno je meditacija že včasih bila najboljša tista, kjer sem samo sedela brez misli, brez dela, brez občutkov, hitenja, samo prisotnost v sedanjosti tega trenutka v vsej celovitosti.

Še danes je to zame najboljša meditacija za sprostitev in nahranjenost ali odmik od kaosa. 🙂

Tako se spočije tako moj um, kot telo 🙂

In zakaj potem vodim energijske meditacije?

Zato, ker le-te niso namenjene sproščenosti, ampak so konkretno usmerjene v razrešitev nečesa, v pomoč, podporo dolgoročno in globoko. Tisto, kar se zgodi v meditaciji, so stvari, ki ostanejo 🙂

Ta trenutek pride in mine in je že tu naslednji – tisto, kar pa se v globini zgodi tekom energijskih terapevtskih meditacij pa vpliva dolgoročno in ostane, ker začrta vsak posamezen naslednji trenutek 🙂

Zato, ker so usmerjene v to, da se v njih nekaj zgodi – transformira, napolni, aktivira itd.

 

SPLETNE MEDITACIJE ZA OBDOBJE SEPTEMBER – DECEMBER 2019:

 • 29.9. 2019: Dan nadangela Mihaela, Rafaela in Gabriela: Angelska Meditacija Objem nadangelov
 • 10.10.2019: Portal 10.10.: Meditacija Odhajanje preteklosti
 • 27.10.2019: Dan Boginje Lakšmi: Meditacija Aktivacija Obilja z Boginjo Lakšmi
 • 28.10.2019: Močna energijska točka za odnose: Meditacija Razreševanje eteričnih in karmičnih vezi v odnosih ter kreiranje svobode v odnosih
 • 11.11.2019: Portal: Meditacija Aktivacija Jasnosti in preseganja omejitev
 • 12.12.2019: Močna točka za manifestacijo in Portal: Meditacija Zimska manifestacija uresničenja želja
 • 25.12.2019: Božič: Meditacija: Kristalna vrtnica z Jezusom in Marijo
 • 31.12.2019: Prehod v novo leto: Meditacija Čiščenje starega in aktivacija zavestnega vstopa v leto 2020

 

Lahko naročiš posamezno spletno meditacijo za prispevek 25e ali pa si naročiš in kupiš paket vseh 8 spletnih meditacij jeseni/zime 2019 za samo 90e 🙂

  Prijava na novice

  Stranke pravijo:

  Po naključju, ki to seveda ni, sem naletela na Alenko, ravno v času, ko sem rabila nasvet. Alenka že s svojim prvim vtisom vzpostavi neko domačnost, kot da sva se že srečali. Nobene zadrege ali neugodnega počutja ni bilo. Z lahkoto ji opišem problem, zaradi katerega sem se obrnila nanjo. V bistvu mi pove, kar sem globoko v sebi že vedela, vendar temu nisem posvečala pozornosti.
  Nasvet, kako lahko z dnevnim ali tedenskim namenom spreminjam realnost je zlata vreden in preverjeno deluje. Vsekakor priporočam, da se v primeru, ko začutite, da bi rabili svetovanje, obrnete nanjo.
  Irma J.

  Alenka je 100% predana svojemu delu in strankam. Hvaležna sem, da sem jo našla. Ko jo potrebuješ, ti res stoji ob strani, včasih tudi z nujno potrebno in strokovno brco 😉
  Z njeno pomočjo sem po poškodbi bolj začutila svoje telo. V dar sem dobila tudi njeno čudovito in izjemno močno ročno delo- prenosni angelski oltar, v katerem čistim in polnim kristale ter hranim kartice želja.

  Njeno meditacijo sem prvič poslušala oktobra lani, ko je praznovala boginja Lakšmi. Do danes pa se jih je nabralo toliko, da jih sploh ne morem več prešteti, saj nas je v času epidemije v svoji skupini močno podprla tudi z brezplačnimi meditacijami in energijskim zdravljenjem. V pomoč mi je bil tudi strateški plan.

  Priporočam, da si ogledate njeno izrazito pestro ponudbo in začutite, na katerem področju vam lahko najprej pomaga.

  I.H.
  Moje ime je Neja in z Alenko sodelujem pri njenem vodstvu Kako biti mentor sam sebi.
  Vedno, ko sem potrebovala pomoč je bila Alenka na voljo. Ko sem bila v dilemi, kako naprej, sem samo vprašala, kaj bi ona naredila. Ni mi podajala čarobne palčke, niti ni povedala, kako je ona rešila problem. Želela je, da sama najdem rešitev. Z njeno pomočjo sem jo.
  Med pogovorom me je usmerjala v to kaj želim jaz; spodbujala me je pri mojem razmišljanju, da sem sama prišla do rešitve. Vodila me je korak po koraku - spraševala je in povedala kar misli.  Povedala mi je svoje mnenje tam, kjer sem bila na rahlih tleh in si nisem upala narediti koraka (spomnim se, da je rekla, da bom mogla biti brutalno kruta sama s seboj, če se bom želela poslušati. In da je to tudi ljubezen do sebe :-). Takrat sem kar malo vdihnila zrak, ampak sem vedela, da ima prav in to me je pripeljalo, do tega, da sem se začela poslušati.
  Vedno sva izhajali iz tega, kaj želim jaz in na kateri točki sem.
  Najbolj pa mi je pri njej všeč, da je zares odkrita, kajti taka sem tudi sama.
  Že ko njej pripovedujem mi je vse lažje, ker me razume in podpira. Sodelovanje z  njo je zares super zanimivo.
  N.D.

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.