Meditacija je namenjena času zase, kjer si ob pomoči določenih elementov, vodnikov itd omogočiš sprostitev, kot tudi lahko dobiš odgovore na vprašanja. Poleg tega je meditacija namenjena tudi samoraziskovanju in krepitvi intuicije. Odvisno od namena in načina vodene meditacije.

V Gajinem angelskem vrtu imamo dve vrsti meditacij, ki jih nudimo na dva načina:

  1. Klasična meditacija, v kateri se sprostiš, napolniš, regeneriraš itd je usklajena s posameznikom in njegovim namenom. Gre za posneto vodeno meditacijo, za katero si lahko posameznik vzame čas, kadar želi. Druga oblika pa je osebno vodena meditacija v živo, ki je organizirana zgolj za večje število ljudi in je osnova bolj splošna in ni prilagojena posamezniku. Klasične vodene meditacije so lahko angelske, barvne, z vnebovzetimi mojstri itd. Namen določi posameznik oz jaz kot voditeljica(pri vodenju za skupino). Klasično meditacijo lahko ponavljamo kadarkoli.
  2. Terapevtska vodena meditacija je mnogo širša in globlja in temelji na energijski terapiji. Od klasične meditacije se razlikuje v samem vodenju, saj je vodena s konkretnim usmerjanjem energije in razrešitve določene situacije. Njen namen je tudi v samo osnovi sprostitev, ampak na terapevtski način, kar pomeni, da gre za globoko notranjo transformacijo in dolgoročne učinke. Njena uporaba ni priporočljiva za brezskrbno vsakodnevno uporabo, ampak zgolj po določenih terminih. Terapevtska meditacija delno nadomešča energijsko terapijo. Vendar pa za celostno delovanje še vedno priporočam obisk energijske terapije.

Na voljo SO posnete terapevtske vodene meditacije:

-Globoka notranja sproščenost s samorogi(namenjena globlji sprostitvi in razreševanju strahov ter stiku s Samorogi)

-Ženska meditacija z Boginjo Izis(v celoti posvečena izvirni ženski energiji in primerna za vsako žensko, ki želi v sebi prebuditi in začutiti svojo ženskost ter se z njo nahraniti.)

-Meditacija Vzpostavi komunikacijo z Vesoljem(namenjena vzpostavitvi dvosmerne komunikacije z Vesoljem)

– Iniciacija Obilja z boginjo Abudancijo(namenjena notranji naravnanosti na pritok Obilja na vseh področjih in dimenzijah)

Vse meditacije so posnete za žensko, ki ji je mar zase. Cena posamezne terapevtske meditacije je 25e(cena klasičnih meditacij je 15e).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.