fbpx
Takšne in drugačne energijske zaščite

Stik s sabo, s svojim fizičnim telesom in čakrami ter stik z Vesoljem te vedno znova odpira in širi tvoje zaznavanje energijskega polja drugih ljudi in energijskih bitij. Po vstopu v energijsko polje se v tebi pričnejo prepletati energijska polja vsega okrog tebe. Da bi preprečila nošenje energij, ki niso tvoje ter nošenje drugih energijskih bitij, je zelo pomembna zaščita. V nasprotnem primeru lahko škoduješ svojemu fizičnemu telesu in zavedanju sebe in svojega življenja.

Danes s tabo delim možnosti energijskih zaščit, ki ti bodo pomagale, da tvoje telo ne nosi teže, ki ni njegova ter pripomogle k zavedanju sebe v sedanjem trenutku.

  • Zaščita s kristalom: nežno zapri oči ter si predstavljaj, da imaš v roki svoj najljubši kristal. Kristal pred tabo prične rasti. Zraste do velikosti, da je večji od tebe. Vstopi vanj. Ko stojiš v njem, izreci namen: Naj me ta kristal zaščiti pred drugimi energijami ter ohrani mojo prvotno energijo. Nato nežno odpri oči in nadaljuj s svojim dnevom. Zaščito obnovi vsakokrat, ko začutiš, da nisi zaščitena ali ko to potrebuješ.
  • Zaščita s piramido: Nežno zapri oči in si predstavljaj pred sabo piramido, v katero lahko vstopiš. Ko vstopiš vanjo, začutiš njeno moč in zaščito. Okrepi jo z namenom: Naj me ta piramida zaščiti in varuje pred vsem, kar nisem jaz.
  • Zaščita z nadangelom Mihaelom: Nežno zapri oči. Prikliči nadangela Mihaela: Mogočni nadangel Mihael pridi s svojim močnim zaščitnim plaščem in me obvaruj vsega, kar ni v moje najvišje dobro. Naj me tvoj modri plašč ogrne in zaščiti pred tistim, kar bi mi lahko škodovalo. Začuti plašč nadangela Mihaela, kako te obdaja in ščiti. Zahvali se in odpri svoje oči. (Plašč nadangela Mihaela obnovi vsake 3 – 4h)
  • Zaščita s kristali: kristali črne barve so namenjeni zaščiti. Nosi jih v žepu ali kot obesek. Kristal mora biti pred uporabo očiščen. Preden kristal uporabiš, ga vzemi v svojo desno roko in izreci namen: Naj me ta kristal varuje in zaščiti pred vsem, kar bi lahko vstopilo v mojo avro ali energijsko polje. Po dnevni uporabi kristal obvezno očisti.
  • Zaščita s Samorogi: Samorogi imajo belo barvo, s katero ustvarijo plašč zaščite. Nežno zapri oči in prikliči Samoroge namenom: Samorogi prosim, da pridete in me objamete s svojo močno zaščito. Naj me vaša zaščita varuje pred vsem, kar ni v moje najvišje dobro. Začuti okrog sebe močno in gosto (kot oblak, ki te objame) belo barvo in njeno močno zaščito. Zahvali se in odpri oči. Samoroge prikliči po občutku.

 

Kdaj se je najbolje zaščititi?

  • Zjutraj, ko si spočita.
  • Zvečer pred spanjem

Kaj je pomembno pred zaščito?

Očistiti sebe vseh energij s fizičnim čiščenjem (= tušem) in svežimi oblačili.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.