fbpx
ALENKA GAJA BERGANT

ALENKA GAJA BERGANT

Dobrodošla v moji družbi. 🙂

Moje ime je Alenka Gaja. Rodila sem se v majhni kmečki vasici v obilju narave in miru.

Po prehojeni poti otroštva, v katerem sem izkusila široko paleto čustev/občutkov in bolečin, z nezavedanjem sebe ter soočanja z življenjem, sem pogumno zakorakala na pot iskanja sebe in svojega bistva. Na njej sem prejela prav tiste izkušnje in situacije, ki so mi kot izziv omogočale, da vedno bolj odkrivam sebe ter življenje. Kljub nerazumevanju situacij in življenja v celoti, sem v sebi nosila zavedanje, da obstaja nekaj več. To me je vedno vodilo v globlja odkrivanja in smiselno povezovanje delčkov poti od rojstva naprej.

15 letno raziskovanje in odkrivanje sebe, me je pripeljalo v globok stik s sabo ter mi omogočilo vpogled v realnost življenja ter povezanost celotne moje poti na zemlji in izven nje.

Kot duša sem prehodila že mnogo življenj pred rojstvom na zemljo. Vsa pretekla življenja in reakarnacije so mi omogočile povezanost mojega sedanjega življenja v celoto. Preko stika z njimi sem kot duša prejela vpogled v moje neodkrite talente, smiselnost izkušenj (bolečih in manj bolečih) ter v vse odnose, ki me spremljajo tukaj in zdaj. Vse moje dušne pogodbe so me pripeljale na mesto, kjer sem danes.

Danes sem skupek celote moje duše in fizičnega telesa, ki mi omogočata, da živim zavestno ter predano svojemu namenu bivanja na Zemlji.

Moja pot v podjetništvo je bila posledica moje dušne pogodbe in zaveze, da bom kot duša vodnica skrbela za prebujenost in povezanost posameznih duš v celoto in enost. Kot podjetnica v fizičnem svetu sem tukaj zate, draga ženska, da te spodbujam in usmerjam v prebujenost sebe – preko komunikacije s sabo in Vesoljem.

 

 

VEČ O MENI

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.