ALENKA GAJA BERGANT

ALENKA GAJA BERGANT

Sem ženska v fizičnem telesu in sem duša. Popolnoma sama si kreiram svoje življenje- to vključuje tudi sprejemanje odgovornosti zase in za svoje življenje. Vsak dan se znajdem v situacijah, ki me (tudi preko odnosov) spodbujajo, da se učim in razvijam ter postajam vedno bolj to, kar v sebi čutim, da sem ter kar želim biti v svojem globokem dušnem namenu. Moja dosedanja pot nikakor ni bila “lahka”, vendar je bila moja in posledica moje dušne izbire, da osvojim določene lekcije in živim življenje v realnosti.

Vsi nosimo v sebi tako plast ženskosti, kot tudi moškosti. Ker živim v ženskem fizičnem telesu, je eno izmed najbolj pomembnih področij zame, moja ženskost ter vse skrite plasti ženskosti. Tako osnovna ženska energija, Božanska ženskost, ki presega vse meje ter ženska cikličnost skozi menstruacijski cikel in tantrično spolnost. Svojo ženskost raziskujem in živim prav tako celostno skozi neskončno ljubezen do sebe in popolno usmerjenost vase. Moje delo je namenjeno prav tebi, draga ženska, ki želiš prebuditi sebe in živeti iz sebe v vseh svojih plasteh skozi realnost življenja- da skozi notranjo komunikacijo z vsem svojimi plastmi ter Vesoljem nad tabo vzpostaviš ŽIVLJENJE v sebi in okrog sebe= Življenje na višji dimeziji.

Na poti moje osebne rasti in razvoja sem preizkušala različne tehnike in pristope z namenom, da v sebi predelam čustveno preteklost, izkušnje mojih preteklih življenj, ki sem jih prinesla s sabo ter resnično zaživim sebe v sedanjosti, polnosti in sreči. Zelo sem hvaležna, da lahko krepim in sledim svoji inuiciji ter rahločutnost in jasnočutnost s katero še lažje pomagam tebi, ki me potrebuješ. Zelo sem hvaležna tudi za to, da sem vzpostavila stik z Angeli, Samorogi, Kristali in runami ki mi predajajo svoja sporočila, mi nudijo podporo ter me usmerjajo k ljudem, ki me potrebujejo. Najbolj pomembni del je, da sem vzpostavila komunikacijo s svojo dušo, z mojimi preteklimi življenji, ki so zelo vplivala tako na odkritje mojih talentov, kot tudi določenih travm in občutkov, ki so me spremljala. Zato sem osredotočena tako na dušno raven tebe, kot tudi v povezavi s telesom, v katerem se nahajaš. Delam celostno in vedno raziščem, kaj vse se skriva v ozadju, da ne moreš zaživeti tako, kot si želiš.

Moje življenje je zaradi vsega, kar uporabljam in kar mi je blizu, ne samo bogatejše in polno, ampak dejansko lahkotnejše. To ne pomeni, da ne poznam težav, težkih situacij itd, niti ne grem čez njih in pridem ven trdnejša, temveč sem na prvem mestu prav zaradi tega 100% bolj prisotna v sebi in zavestna v svojem življenju. Zaradi tega ne stojim na mestu ter ne nosim svoje preteklosti s sabo, ampak sem lahko sprejela življenje prav takšno kot je(marsikdo mi pravi, da še ni srečal osebe, ki bi bila bolj zemeljska in popolnoma realna). Pomaga mi, da lahko okušam in preizkušam ter živim brez da bi se ukvarjala z malenkostmi vsakdana, opravljanjem in življenji drugih ter brez da bi si v svojem umu gradila zgodbe, ki niso realne ter se zapletala v njih in v 1000 mislih, ki pridejo mimo. Življenje v sebi in iz sebe je polno. In vsi ti “pripomočki” so me dvignili in spustili vase, da lahko dejansko živim=čutim življenje in ga okušam v vsem, kar je.
Moraš verjeti, da stvari delujejo? NE! Deluje v vsakem primeru. Odvisno le od tebe, če si dovoliš biti dovzetna, da opaziš spremembo. Naš um si namreč ustvari predstavo in zgodbo, kako naj bi izgledalo, ko bo nekaj delovalo, da lahko um verjame. Če ta predstava ni izpolnjena, potem um pravi, da stvari ne delujejo. Če pa predstave ni oz jo spustiš, lahko dejansko opaziš spremembo v počutju, življenju itd

 

 

Dodaj komentar

Vaš elektornski naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.