fbpx
Tečaj Kristaloterapije

Kristali so kosti Matere Zemlje, ki so stari že na stotine miljone let.

Kot energijska orodja jih častijo mnoge civilizacije zaradi njihove lepote in zdravilne moči.

Sama sem se s kristali prvič srečala pred nekaj leti, ko še nisem vedela kdo so in kaj so.

Od takrat naprej jih raziskujem ter uporabljam v mnogih različnih oblikah.

Njihova moč je zelo velika, ko jih spoznamo ter jim dovolimo, da nam pomagajo v vsakdanu:

👉 Pomagajo nam balansirati naše zunanje in notranje ravnovesje

👉 Dajejo nam podporo

👉 omogočajo nam energijsko zdravljenje

Zate, ki si želiš konkretno delati v svojem življenju, sem na podlagi svoje prakse in dela s kristali pripravila 21 dnevni spletni tečaj Kristaloterapije, v katerem se naučiš:

👉 povezovanje in komunikacija s kristali

👉 vso gradivo brezplačnih webinarjev o osnovah kristalov in dela z njimi

👉 Priprava kristalnih eliksirjev

👉 priprava kristalnih voda

👉 Kristalne tehnike in postavitve za samopomoč

👉 Kristalno nihalo in njegova uporaba

👉 Programiranje  in odprogramiranje kristalov

👉 Kristalne mreže za osebno uporabo in prostore

👉 Zdravilne kristalne mreže

👉 Kristalna masaža za osebno uporabo

👉 gratis: spletni tečaj Moje čakre

Poleg vsega konkretnega znanja prejmeš še seznam kristalov za posamezna področja, ki ti bodo služila v vsakodnevni domači uporabi.

21 dnevni tečaj bo potekal preko spleta. Možnost priključitve do 31.12.2021

Vsak teden se srečamo 3x za 1-2h v posebni fb skupini, ki je namenjena temu. Delo bo potekalo preko video srečanj, s pdf in mp3 datotekami. V vmesnem času prejmeš domačo nalogo za delo doma.

Na koncu prejmeš gradivo celotnega tečaja v pdf obliki in certifikat. Kristali, ki jih boš potreboval/a za delo v ceno niso vključeni, ampak te usmerim, kje jih lahko kupiš.

Prispevek za 21 dnevni tečaj je 350e, z možnostjo plačila na obroke.

Prijava na alenka@prisluhni-sebi.si


Kdo sem in zakaj ti lahko predam kvalitetno znanje?

Sem Alenka Bergant, ceritifcirana Kristaloterapevtka in certificirana energijska kristalna maserka in energijska refleksoterapevtka.

Kristali so moja strast zadnjih nekaj let, zato nisem le raziskovala po internetu, ampak sem poiskala tako domače kot tuje strokovnjake na področju kristaloterapije, kjer sem prejela kvalitetno znanje in prakso, s čimer sem nadgradila svoje delo kot energijska terapevtka..

Kristali so postali moji stalni spremljevalci in energijski prijatelji, s katerimi delam, ustvarjam, se negujem in skrbim za svoje energijsko in fizično telo.


Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.