fbpx

Spletna meditacijska članska soba, katere namen je energijska pomoč in podpora tebi v vsakdanu za doseganje razbremenitve, komunikacijo z Vesoljem, z Runami, za nahranitev in podporo.

Virtualna meditacijska soba je dvodelna:

1.splošne Angelske (in z drugimi energijskimi bitji) energijske meditacije, ki so primerne za vsakogar

2.Energijske meditacije z Runami, ki so primerne zate, ki si se z Runami že srečal/a.

Ko se pridružiš skupini, prejmeš DOSTOP DO:

– 4 brezplačnih meditacij
– 10 energijskih terapevtskih meditacij/vizualizacij mesečno
– mesečnega energijskega zdravljenja
-STALNE POMOČI IN PODPORE PRI TVOJEM RAZVOJU

Članarina:

-3 mesečni dostop s prispevkom 80e

-6 mesečni dostop s prispevkom 150e

VIRTUALNA MEDITACIJSKA SOBA ODPRE SVOJA VRATA 1.9.2019

S KLIKOM NA SPODNJI GUMB MI NAPIŠI SVOJE PODATKE, da te dodam na seznam. Po nakazani članarini (obvesti me na mail, ko je nakazilo poslano) prejmeš dostop do Virtualne meditacijske sobe.

 

Svoje nakazilo izvedi na:

Alenka Bergant s.p., Sveti Lenart 29, 4227 Selca

SI56 0312 8100 1262 313

KDO SEM JAZ IN KAKO TI LAHKO POMAGAM?

 

Sem Alenka Bergant. Strastna energijska terapevtka + energijska mentorica ter mentorica za osebni + poslovni razvoj/napredek.

 

Odkar pomnim sem vedno iskala komunikacijo s sabo in svojo intuicijo. Nikoli, ampak zares nikoli nisem spontano sledila množici, zaradi česar sem na določenem nivoju vedno izstopala in bila, kot danes zelo radi uporabljamo izraz: črna ovca.

Zaradi tega sem čutila in močno doživljala tudi občutke zapuščenosti, zagrenjenosti in nezadovoljstva.

Kljub temu, pa sem bila vedno usmerjena v stik s seboj in v tisto, kar me je klicala in peljala moja intuicija.

Zadnje 3 leta, kar sem dogradila svoje znanje energijske terapevtke, je sta moja osnovna temelja za delo, ki ga opravljam, moja intuicija in moje fizično telo.

Zakaj?

Zato, ker preko njiju poteka moja komunikacija z Vesoljem, moje delo z nevidnim ter vsak korak, ki ga naredim pri delu s stranko.

Zavedam se svoje odgovornosti do posamezne stranke: moje delo ji lahko super koristi ali pa škoduje, če ne bi znala uporabljati intuicije ali komunikacije z Vesoljem.

Svoje življenje sem preko komunikacije z intuicijo in telesom pripeljala do točke, kjer sem globoko povezana s svojo dušo ter zaradi tega vsakdan izbiram poti in delam korake, ki so usklajeni z mojo dušo ter mojim namenom na Zemlji. S tem sem aktivirala v sebi zadovoljstvo in v svoje življenje vnesla polnost, lahkotno neobremenjenost in povezanost.

Tukaj sem zato, da to pomagam doseči tudi tebi: da prepoznaš, katere korake želiš narediti, da boš živela, tako, kot si želiš ter da preko komunikacije s svojo intuicijo, s svojo dušo ter svojim telesom ustvariš pot, po kateri hodiš zavestno in s prtljago neobremenjenosti.

Stranke pravijo

Vso znanje mi je dragoceno, vsak trenutek, meditacije, ti kot mentorica, celotna energija v skupini. 💞💖🤗

B.N.

Najbolj čutim tvojo srčno pripravljenost za pomoč, dodatno razlago. Vedno najdeš druge načine za dodatna navodila. V vsem si odlična. Razlaga je popolna. Meditacije vrhunske. Hvala ti za vse. V skupini se čuti srčnost.❤️❤️❤️

M.A.

Najbolj dragoceno mi je čudovito povezovanje z prekrasnimi meditacijami .
Ter dobro opravljeno delo na sebi ❤
S.K.

Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

POGOSTA VPRAŠANJA

 

  • KAKO NAJ DOSTOPAM V VIRTUALNO MEDITACIJSKO SOBO?

Članska SOBA je pozicionirana v fb skupnosti – gre za skrito fb skupino, do katere dobiš dostop po plačilu članarine. Vse avdio meditacije so dodane v skupino, da jim lahko kadarkoli prisluhneš ali si jih preneseš na svoje telefon ali računalnik.

 

 

  • Je potrebna kakršnakoli pogodba za vstop v skupino?

Ne! Z nakazilom članarine sam/a odločaš kdaj vstopiš in koliko časa si v meditacijski sobi prisoten/na. Ko ti članarina poteče, te povabim k plačilu nove članarine. Če tega ne storiš, si iz meditacijske sobe odstranjen/a.

 

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.