fbpx

PAKETI MEDITACIJ ZA LETO 2020

Paket 2 meditacij Moje rojstvo je namenjen tebi, da se povežeš s svojim rojstvom, da prepoznaš svojo vrednost in dragocenost dne, ko si se utelesil/a v svoje fizično telo. Meditaciji te podpreta ter ti omogočita, da to začutiš ter svojemu življenju dodaš vrednost sebe.

Prispevek za obe meditaciji je 45e.

V paketu je 7 meditacij za čiščenje posamezne čakre. Meditacije ti pomagajo uravnovešati tvoje fizično in energijsko telo, stopiti v stik s čakrami ter posledično poglobiti stik s sabo in svojim fizičnim telesom.

Prispevek za meditacije je 80e.

Samorogov protistresni paket vsebuje meditacijo za nahranitev in razbremenitev, kratko Samorogovo terapijo ter meditacijo za večjo jasnost – paket meditacij je primeren predvsem za čustveno bolj zahtevna obdobja ter ti nudijo podporo, ki jo v takšnih obdobjih potrebuješ in obenem večkratna uporaba paketa meditacij v tebi krepi sproščenost in lahkotnejše soočanje s stresom.

Prispevek za meditacije je 60e.

Paket dveh meditacij ti omogoča sprostiti vezi v odnosih, obenem pa ti omogoči, da ostajaš zaščiten/a in v svoji energiji.

Prispevek za meditacji je 45e.

Paket dveh meditacij Notranje Prerojenje vsebuje dve meditaciji:

Prva meditacija Hoja po žerjavici s Feniksom ti omogoči notranji razvoj in osvoboditev, druga meditacija Pogum, pa te poveže z močjo Feniksa in aktivira pogum v tebi.

Prispevek za paket je 45e.

ZGORNJI PAKETI MEDITACIJ SO ŽE POSNETI IN PRIPRAVLJENI.


Paket 5 kanaliziranih meditacij, ki so posnete na 5 močnih dnevov v letu 2020 za manifestacijo: 20.2, 21.3., 5.5., 21.6. in 21.12.2020

Vse meditacije prejmeš na svoj email na dan, ki je usmerjen in podprt za manifestacijo. Namen paket meditacij je, da okrepi tvoje zmožnosti manifestiranja ter te odpre za sprejemanje.

Paket je možno naročiti do 19.2.2020

Prispevek za meditacije je 110e.

Paket vsebuje 3 meditacije, ki bodo kanalizirane in posnete na 3 najmočnejše dneve v letu 2020, ki s maksimalno energijsko podprti za odnose: 5.2., 5.5. in 17.9.

Vse meditacije bodo vsebovale energijsko zdravljenje odnosov. Paket je možno naročiti do 4.2.2020

Prispevek za paket je 65e.

Paket vsebuje 2 meditaciji. Obe bosta snemani na dan 18.8. – dan, ko je v letu 2020 najbolj podporen za prejem jasnosti.

Meditaciji prejmeš isti dan na svoj email.

Prispevek za paket je 45e.

Paket vsebuje 3 meditacij, ki bodo kanalizirane in posnete na najmočnejši dan v letu 2020 za obilje: 14.7., poleg tega pa tudi na dva dneva, ki sta malo manj podporna za obilje: 9.2. in 15.4.2020.

Vse 3 meditacije te bodo podprle in naravnale na prejem obilja na vseh ravneh ter usmerile tvojo notranjo naravnanost, da se uskladi za obilje.

Prispevek za paket meditacij je 65e. Možno jih je naročiti do 7.2.2020.

PAKETI MEDITACIJ SO NA VOLJO V mp3 OBLIKI – SAMO PREKO SPLETA. PAKETE MEDITACIJ, KI BODO SNEMANI NA NAJMOČNEJŠE DNEVE V LETU 2020, JE MOŽNO NAROČITI TUDI POSAMEZNO (IZ PAKETA ZA MANIFESTACIJO, PAKETA KREPITEV ODNOSOV, PAKETA PREJMI JASNOST IN IZ PAKETA OBILJE).


V paketu meditacij za leto 2020, so meditacije ob prazniku posameznih mojstrov, Angelov in Boginj (Ganesha, Saint Germain, Samorogi, boginja Isis, boginja Lakšmi, nadangel Mihael in dan Angelov, Nebeška Mati Marija, Jezusovo rojstvo) ter meditacija z Angeli ob 14. februarju, 1.novembru in za silvestrovo.

Paket vsebuje 12 meditacij + 3 gratis meditacije ob polni luni ali prazniku.

Prispevek za celoletne meditacije je 180e (plačilo v 1 znesku ali na 3 obroke). Če naročiš posamezno meditacijo na dan izvedbe, je prispevek za posamezno meditacijo 25e.

VSE MEDITACIJE ZA LETO 2020 SO NA VOLJO V mp3 OBLIKI (SPLETNE) ALI NA SREČANJU V ŽIVO (takoj, ko bo urejen poslovni prostor).

Svoje meditacije lahko naročiš na email info@prisluhni-sebi.si ali preko spodnjega spletnega obrazca (NUJNO DOPIŠI, KATERI PAKETI MEDITACIJ ŽELIŠ).

Na voljo pa so tudi personalizirane energijske terapevtske meditacije, ki so posnete v mp3 obliko po dogovoru in za tvoj osebni namen.

Koledar meditacij za leto 2020, ki so na voljo tako osebno kot preko spleta, si prenesi spodaj.

Alenka,nas je zelo konkretno popeljala skozi tole delavnico.Znanja in materiala je res veliko,prav tako pa je sledila vsakemu našemu zgibu in vprašanju.Bila je zelo konkretna in odločna,če je kdo želel nehote zaiti na nepravo pot,nas je zelo lepo vodila! Glede samih run pa,nisem si predstavljala,da so tako močno orogje k transformaciji željenega! Ufff so me presenetile,kako močna energija je iz njih.Ogromno sem se naučila in druge boljše učiteljice,kot je Alenka za rune si res nebi mogla želet! Ker je strastno predana v svoje delo,znanje,vodstvo,jasnost,res oseba na pravem mestu! Iskreno sem hvaležna Alenki,da me je prav ona popeljala v svet run in njihovih energij! So resnično precej močnejše,kot sem si kdaj upala predstavljati! Kadar sem zmedena in nevem kako bi se odločila,vedno vprašam rune,da dobim odgovor in usmeritev,ki je vedno pravilna in smiselna! Resnično priporočam sodelovanje z Alenko,pridobili boste veliko veliko več,kot si boste upali predstavljati! Priporočam! Karmen Loboda Sagadin

Karmen Loboda Sagadin

Alenka Gaja Bergant me je zeloooo pozitivno presenetila s svojo delavnico, kjer sem spoznal marsikaj o sebi ter o svojih odnosih😉 Toplo priporočam vsem ki ste pripravljeni na duhovno rast ter delo na sebi

Erik Janc

Že nekaj časa sem vedela, da moram/si želim/bi bilo fino, da tudi jaz meditiram. Ampak vse, kar sem poslušala, mi ni bilo všeč. Potem pa sem se vključila v program Poveži se z denarjem pri Alenki in takrat prvič po dolgem času, naredila res eno meditacijo. Njene meditacije so me popolnoma prevzele. In ko sem sodelovala v njenem izzivu Poveži se z denarjem, sem prejela kar veliko njenih meditacij, za različna področja. Všeč mi je, da meditacije niso predolge. Všeč mi je, da so meditacije vedno narejene z namenom. Meni se je najbolj dopadla meditacija s korensko čakro, katero izvajam skoraj na dnevni bazi. In pa obožujem meditacije z barvami. Njene meditacije so res božanske. Pobožajo mojo dušo, ob njih se zares sprostim in umirim. Vsak dan izberem drugo meditacijo in zato mi je tako super, ker jih imam več različnih. Ker se vedno počutim drugače. Njen glas je tako umirjen in sproščen. Prijetno ga je poslušati in vse kar rečeš čutim in grem v globoko meditativno stanje. In to ne govorim kar tako. Meni ni vse všeč. Sploh sem zelo občutljiva in če mi kakšen glas ne paše, ga sploh ne morem poslušati. Hvala Alenka, ker z mano deliš vse svoje znanje.

Neja Dragar, astrološko svetovanje Mystique

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.